41

Re: Ko labiausiai nekenčiat pasaulyje?

Tomas, 25 parašė:

man viskas patinka kas nepatinka neturiu su tuom jokiu reikalu ir nekreipiu demesio i nepatinkanti dalyka

tarkim kokie uodai tave kanda miske o tu nekreipi demesio
:::044arba gyvate:::819

42

Gintautas, 25 parašė:
Tomas, 25 parašė:

man viskas patinka kas nepatinka neturiu su tuom jokiu reikalu ir nekreipiu demesio i nepatinkanti dalyka

tarkim kokie uodai tave kanda miske o tu nekreipi demesio
:::044arba gyvate:::819

kaip tu cia mane pagavai ;D
Tirai bandau isisukineti big_smile nu kai varydavau zvejoti tai mane ir puldavau uodai big_smile, bet as vilkdavaus storesnius drabuzius ir jie man nieko nedarydavo, nes nepasiekdavo savo straupliais mano mesa :::036 o nakti kai koks aplink ausi skraido ikisu galva po paklode tongue nu o gyvates tai mieli padareliai big_smile galima nustumti ja ir su paprasciausia zabelia big_smile ir apsimaukit guminius kai einat i miska :::818 ,be to dar neteko skaityti kad kas kojas pakrate Lietuvoj nuo sliuzo :?

43

ko nekenciu :? na kutenimo big_smile ne tai kad nekenciu bet nemegstu big_smile
o lietuvoj buvo kazkam angis ikandus bet spejo priesnuodziu paduot.

44

O,Lina primine dalyka,kurio as ir lb nemegstu ir bijau-kutenimo.O svarbiuaisa visi tai zino ir specialiai mane kutena,nes tada pradedu nezmoniskai spiegti ir visiems lb juokinga buna.Ir dar prisiminiau,lb nemegstu kai mane kas nors isgasdina,na vat einu vakare miskeliu su drauge,tamsu nelabai kas matyti,o is po krumo issoka mano klasiokai,as vos neapalpau,o drauge,kad juokiasi;Dpoto ta pacia diena mane gasdino dar maziausiai kokius 4 kartus,ir visalaik issigasdavau.tik kazkodel manes nieks nebijo:(

45

o ko as labiausiai nekenciu? nekenciu zmoniu, kurie kalba be reikalo ir nieko gero nepasako...nekenciu bobuciu, kurios nieko kito neveikia ir apsnekineja visus...nekenciu pasikelusiu...nekenciu klausimo "kaip sekasi?" ir atsakymo "aisku"...nekenciu rudu skruzdelyciu...nekenciu knarkimo...:)
p.s. jei ka nrs atsiminsiu... pridesiu.. big_smile

46

nekenciu, kai reikia skirtis su zmonemis.. nes tada skauda... :H
nesvarbu.. kai jie isvaziuoja.. arba kai tu juos palieki...

47

nekenciu melo. . . . :::011 nekenciu kai pudrina smegenele kokiais tai niekais . . .nekenciu jausmo lyk kazko lauktai bet zinai kad bus snipstas . . .nekenciu kaip mane nervas ima is niekur visai bereikalingai . . .zodziu esme ta, kad nepatinka tas kas nepatinka. . . :::807

48

taves

49

Nekenčiu būti prastesne už kažką.

50

nekenciu melo, saltibarciu feeee :::215 kai mane lygina su kitom :::914 ir tu kurie be reikalo prisikabina ir neatstoja

51

nekenciu kai isduodamas ar parduodamas pasitikejimas, ta rasiau is anketoje... nera zmoniu, kuriu nekenciu, galiu nekesti tik ju darbus..

52

Paklausykit Vladimiro Vysockio daina JA NELIUBLIU ir suzhinosit:)

53

Vysockis tai klasika..pamenu tikra istorija, kai jo mama pasakojo.. jog tada kai jis zuvo truko gitaros stygos..kazkaip neatkreipiu demesio i neapykanta.. daugiau i kitas vertybes.. ir zenklus.

54

Chia laura sumaishei su Igoriu Talkovu pas ji diena priesh mirti truko koncerto metu stygos:)

55

nesumaisiau....... tikrai zinau kad Vysockis.. gal tai pasikartojantys zenklai?

56

Nu gal bet neseniai zhiurejau apie Talkova filma tai ten aiskiai rode, talkovas vienas megiamiausiu rusu artistu man.

57

smile puiku.. o as gerbiu Nicole Kidman:) jos filmai yra rimti.. nezinau, o Vysocki daznai klausiau.. geri tekstai, gerai vaidino filme Susitikimo vietos pakeisti negalima.. klasika cia jau:)

58

Ai man ta karve N.K nepatinka. Geriau koks tomas hanksas, arba jeanas reno

59

jei tau nepatinka, tai nereiskia kad karve:)

60

U jetuz..Pries mirti gitaros stygos truksta...:| Nieko sau zenklai.. :x