Re: Och, tie užpakaliukai..
nevisus=))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..
nevisus=))
paskaicius komentus atrodo kitaip... bet nesileiskim i kaire:) gi tema ne ta
oitie uzpakaliukai
jetau tos komercines nesamones visgi veikia vaikinus:) ech...
Kur tu cia kokias komercines nesamones matai? zurnalai?
Zurnalai veikia milijonus zmoniu jeike, ir ne tik jie..:)
Ar komercija yra grazus uzpakaliukas ar figura..Uzauxi mergyte zinosi kas ka ir kaip veikia.:)
mielas dede tomai26... jei nesupranti tam tikru pasisakymu tai jau ne mano problema... o del amziaus.. taip sifras gan nedidelis bet proto pakankamai:)
ir beje apasikinu savo komentara... klausykis tomai... butent tau... jei paskaitytum auksciau komentaro esancius panesimus... suprastum jog kalbama apie 90/60/90 nebuk naivus... kazkoks kvailelis sugalvojo matmenis ir mes isikande laikomes ir manom jog tai grozio etalonas... o del zurnalu patikek ne tokiu matmenu panos pozuoja...isitikink pries reiksdamas savo mintis...
paaiskinu*
OFFTOPIC: Ramune, 15, jei noretum neterst forumo, taj galetum savo mintis isdestyti vienoje zinuteje.. pazvelgus i desni zinutes kampa pamatysi,kad yra stebuklingas mygtukas REDAGUOTI.
dekui... toks komentaras jau antras:) bet ir patarimu lavina:) zinosim
Gyvenime is patirties zinojau, o is sios temos dar karta tai matau..Kad tos kurios nera tokios i kurias gatveje butu galima ziureti ilgiau nei 0,5 sekundes..visada varo ant tokiu i kurias galima ziureti ilgiau..:D
Vakar buvau ledo arenoj. Ten tokios paneles....... Uzisiziopsojau ir ivaziavau i borta.
nzn kaip cia kitiems bet man labai grazu kai eina gatve mergicka kurios uzpakaliukas yra teniruotas ir standus... o buna kaikurios jau kai prasnioks su savo celiulitu tai nes bloga darosi... na bet kaip jau cia kazkur maciau visokiu yra visokiu reikia ir visokiu bus nieko cia zmogau ir nebepadarysi...
vat tai tau ir ka gi ten pamatei?
Gyvenime is patirties zinojau, o is sios temos dar karta tai matau..Kad tos kurios nera tokios i kurias gatveje butu galima ziureti ilgiau nei 0,5 sekundes..visada varo ant tokiu i kurias galima ziureti ilgiau..:D
jei cia man saulele... tai as ant musu grozio etalono "nevarau", tiesiog issakau savo nuomone apie tai... jei nuomones nesutampa , nedarykime klaidingu isvadu:) o del skonio juk nesigincijama.. kiekvienam savo!
pamenu mokykloj, sedejau suole, klasioke is priesais suolo atsistojo ir pasilenke i prieki, visiskai NEVALINGAI ir is netiketumo susukau "oohoo" ar kazka pan. vos negavau i aki, nes ji supratao kame reikalas siaip tai dar aciu dievui dideliu nelaimingu atsitikimu del to nebuvo, bet girdejau apie tokius
galvojau kad tik man taip nesiseka pries kitos lyties atstovus
xexexe... nu jus ir pavarot
Berniukai
mano klasioke pasakojo, kad viena karta i vaikina uzsiziurejus i stupa atsitrenke...
tai skuode neatsisukdama
Vakar buvau ledo arenoj. Ten tokios paneles....... Uzisiziopsojau ir ivaziavau i borta.
pasirodo vyrams tuo momentu ne tik smegenys tarp koju atsiranda, bet ir akys...:{}
nerodo..nu ir dzin..bet ten grazu..:)
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Och, tie užpakaliukai..