Re: karas keliuose
Per radiją dabar dažnai girdima: "vairuotojai, vyrai ir moterys, prieš sėsdami į automobili galvokite ne ar laiku pasieksiu tikslą, o ar apskritai pasieksiu" ar kažkas pan. Labai teisingi žodžiai.
> O kiek teko girdėt statistikos, daugiausiai avarijų dėl neleistino ir nesaugaus greičio padaro 1-3 metų vairavimo patirtį turintys vairuotojai. Jie mano, jog pavairave metus ar pusantrų jau turi pakankamai patirties, puikiai valdo automobilį ir nieko nebebijo, atseit "aš jau viską žinau, viską moku ir esu krūts". Pasirodo ne. Pati vairuoju oficialiai ir reguliariai apie metus ir galiu iš savo patirties pasakyt, kad būtent taip ir yra. Nebėra baimės važiuot, atsiranda noras viršyti greitį ir pasirodyti kokia aš šūstra. Nesakau kad taip nebūna Tikrai būna kad ir palakstau, ir taisykles kai kurias pažeidžiu Bet viskas proto ribose. Tikrai nelėksiu nežinomam mieste, nežinomu keliu 80km/h.. Nežinau kodėl, bet mane asmeniškai labai veikia tas trikampis ženkliukas su juodu skrituliu vidury.. :V Tokioj vietoj niekas nenukreips dėmesio nuo kelio ir veiksmo aplink..