41

Re: Kokią gyvenimišką klaidą esate padarę?

Esme, kad sita klaida tau neitakos stipriai gyvenimo, del to nieko baisaus cia ir nera, kad apie ja ir negalvosi. Tokiu atveju as pasielgciau lygiai taip pat kaip ir tu.

Bet primenu savo sena posta:

Algis, 25 parašė:

Migle, kai padarysi tikrai rimta klaida nekalbesi sitaip atmestinai wink

42

as esu padariusi dvi rimtas klaidas, kurios itakojo mano gyvenima. ir buvo pasekmes (tebera). butent del to teko pakeisti poziuri ir pradeti i viska reaguoti lengviau;)

43

Nera to blogo, kas neiseitu i gera. Jei pasekmes vis dar jauti kaip bloga dalyka - vadinasi pati dar sau neatleidai. Visiems sakai kad jau susitvarkiai su savimi, bet viduje dar jauti nuoskauda. Na kazkas tokio. Nesu juk as psichologas, nezinau visu subtilybiu...

Viena labai vykusi palyginima zinau atleidimo tema smile Tarkime valgome maista. Suvalgeme ir tarkime leksteje liko visokiu maisto likuciu po truputi, pvz. vienas kitas ryzis ar bulve, keletas pusiau prakastu darzoviu, mesos kauliuku, padazo truputis ir panasiai... Ta likuti juk nesidesime kur nors saugotis rytojui, o ismesime i siuksliu deze. Ateis rytojus, reiks vel valgyti ir ka mes darysime? Juk nesikapstysime siuksliu dezeje beieskodami vakaryksciu likuciu, imsime nauja maista, ar ne? smile

Tai ir su gyvenimu, kol gyveni manau ji reikia ir analizuoti, be ka jau pragyvenai, pasilik tik kaip istorija,  neleisk istorijai uzimti dali siandienos. Gyvenk nauja istorija.

44

Migle, 27 parašė:

tai cia mergina klause kaip jai elgtis, o ne tas kitas zmogus. o tu rasai, kaip tas kitas zmogus galbut jauciasi. tai ka jai daryt?ant blakstienu pries ji atsistot?ar keliais sliauziot puse metu, kol jam siutas praeis?o jei padarai nesamone ir paskui save visa gyvenima del jos edi, tai tik liga gali isivaryt, tuo tarpu tam kitam gal jau seniai nusispjaut.
nu kai kurie zmones tiesiog megsta kankintis ir tuo kankinti kitus...

cia tema ne apie tai pradzioj buvo:Dklausimas kaip elgtis kai prisidirbi, o ne kaip atleisti, kai tau pridirba. kaip atleisti - kita tema. ir as nerasiau, kad atleisti lengva ar sunku, ar isvis reikia, ar kaip. cia tu pats prikurei, mano ne vieno zodzio nebuvo apie tai.as rasiau, kaip paciai i save ziuret po prisidirbimo, sau atleisti butina.

tu mazdauk suvartei kad kam ten laukt to atleidimo ir vos ne spjaut y jy nes jis neatleidze jei tox tavo patarimas smile o as banda merginai paskyt kad tegu tikrai del to gailisi ir bus viskas tvarkoj... O pas tave matau nera tokio supratimo kad butu atleista manycau gyvenime esi gan didele egojiste ir savanaude pataisyk jei klystu ir nesupyk cia tik mano nuomone suidarius is tavo zinuciu 

45

Algis, 25 parašė:

Nera to blogo, kas neiseitu i gera. Jei pasekmes vis dar jauti kaip bloga dalyka - vadinasi pati dar sau neatleidai. Visiems sakai kad jau susitvarkiai su savimi, bet viduje dar jauti nuoskauda. Na kazkas tokio. Nesu juk as psichologas, nezinau visu subtilybiu...

Viena labai vykusi palyginima zinau atleidimo tema smile Tarkime valgome maista. Suvalgeme ir tarkime leksteje liko visokiu maisto likuciu po truputi, pvz. vienas kitas ryzis ar bulve, keletas pusiau prakastu darzoviu, mesos kauliuku, padazo truputis ir panasiai... Ta likuti juk nesidesime kur nors saugotis rytojui, o ismesime i siuksliu deze. Ateis rytojus, reiks vel valgyti ir ka mes darysime? Juk nesikapstysime siuksliu dezeje beieskodami vakaryksciu likuciu, imsime nauja maista, ar ne? smile

Tai ir su gyvenimu, kol gyveni manau ji reikia ir analizuoti, be ka jau pragyvenai, pasilik tik kaip istorija,  neleisk istorijai uzimti dali siandienos. Gyvenk nauja istorija.

pritariu kad sau neatleido ir dar manyciau ji gal ir nenori sau atleist ir net nerupi ar kas atleis juk jos zodzei nesvarbu ar jis atleis ar kas bus jei spyriojesi tegu sau buna smile smile viska pasakoma ir si teik big_smile

46

as niekur nesakiau, ar as atleidau sau ar ne. tai mano asmeninis reikalas. as tik sakau, kad butina yra sau atleisti ir kad pakeiciau poziuri:)o pasekmes yra, nes jos turi buti. nu nepasakosiu ka padariau.tiek to jau, nes ivyktu teismas viesas cia man;D
nu Irmantai, tu visai jau;)psichologiskai kankinti zmones megsti ziuriu, mazdaug "tegul ji kankinasi, kol as jai atleisiu", baisuma...o dar tik 21...;)

47

Algis, 25 parašė:

o uz sita posta aciu:::705

48

:::d16

49

Migle, 27 parašė:

as niekur nesakiau, ar as atleidau sau ar ne. tai mano asmeninis reikalas. as tik sakau, kad butina yra sau atleisti ir kad pakeiciau poziuri:)o pasekmes yra, nes jos turi buti. nu nepasakosiu ka padariau.tiek to jau, nes ivyktu teismas viesas cia man;D
nu Irmantai, tu visai jau;)psichologiskai kankinti zmones megsti ziuriu, mazdaug "tegul ji kankinasi, kol as jai atleisiu", baisuma...o dar tik 21...;)

ne as psihologiskai nemekstu kankint zmoniu bet eji taip padare tai tikrai as is tos pacios minutes neatleisciau ir ne vienas neatleistu o jei dar paskytu zodzius jei myly tai atleisi tai kambetu kaip zmogaus naudojisi ir kad vel apsisukus tapaty darys jei tikrai maysiu kad gailisi del to ka padare tai butu atleista ir tada beliktu tik pacem atleisti sau ka ne taip padariau kad taip yvyko

50

niu tai supratom sita tavo pozicija.
dabar i tema: ka tu darytum, jei pats padarytum ka nors blogo?padarai, paskui gailiesi, atsiprasai, kas toliau, jeigu tau neatleido?

51

:::a48 as as noriu atsakyti

52

Gyveni toliau juk neverta kankintis visa gyvenima ar ne? AS pvz atleisti greit atleidziu bet kiek su savimtai jau sunkiau sau atleisti negaliu... vis del to kad ir menka klaidele kad ir ja jau senai visi pamirso... bet to padaryti negaliu negaliu atleisti sau ir nesvarbu kokia ta klaida butu...

53

pasirodo viskas gerai . . . ir tas zmogus kurem "prasikaltau" turejo atsiprasyti. . . nes neteisingai tas asmuo mane apsmeize sumaise su purvais . . . :::819
deja taip ir neatsiprase, ne zodelio . .lyg niekur nieko sako: labas rasele . . .:::050
na jaugu zin tam zmogeliu. . . tai man tuo labiau dabar dzin . . .:::609:::236:::b18
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
aciukas uz pasisakymus. . . buvo idomu paskaityti jusu mintukes ir kaikuriose vietose gan juokinga big_smile :::920

54

Na mano didzhiausia klaida del kurios iki shiol jauchiuosi kaltas ir iki gyvenimo galo busiu ta gerai zhinau kad viena diena prisigere Kaune palikome drauga viena bare. Po to ji sumushe, ishbarshkino dantis, galva ir nuvezhe i mishka. Jei ne praeivis butu numires. Na del to labiausiai gailiuosi ir negaliu to sau atleisti, kad uzheina durnumo minutes.