221

Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų

klausimas: KODEL TURKAI TOKIE ISTVIRKEEEEEEEEE???????  ;D
nekantraudama laukiu atsakymo . . .;D ;D ;D

222

Rasa, 20 wrote:

Vienas netipiškas turkas į tokį mano klasuimą atsakė maždaug taip: "Tikriausiai čia tautos genetika. Turkai yra iškrypėliai, bet lietuvės šiaip ar taip karštos. Ir tai net popiežių gali paversti iškrypėliu, taigi dėl visko kaltos jūs, o ne vyrai."

223

Martyna, 19 wrote:

Klausimas: kam reikia viešai demonstruoti savo giminystes ir visokius kitokius asmeniškumus?

jei zmogui jauti siltus jausmus tai negali ju demonstruoti :? juk ne ledines big_smile jei nepatinka neskatyk big_smile o cia laisva tema, klausimai ir atsakymai tai klausiam ko norim ir kagalim big_smile ir mes ne seserys big_smile bent jau ne kraujo gimines big_smile;D

224

Martyna, 19 wrote:
Rasa, 20 wrote:

Vienas netipiškas turkas į tokį mano klasuimą atsakė maždaug taip: "Tikriausiai čia tautos genetika. Turkai yra iškrypėliai, bet lietuvės šiaip ar taip karštos. Ir tai net popiežių gali paversti iškrypėliu, taigi dėl visko kaltos jūs, o ne vyrai."

gan ziaurokas atsakymas :::819

225

Lina, 24 wrote:
Martyna, 19 wrote:

Klausimas: kam reikia viešai demonstruoti savo giminystes ir visokius kitokius asmeniškumus?

jei zmogui jauti siltus jausmus tai negali ju demonstruoti :? juk ne ledines big_smile jei nepatinka neskatyk big_smile o cia laisva tema, klausimai ir atsakymai tai klausiam ko norim ir kagalim big_smile ir mes ne seserys big_smile bent jau ne kraujo gimines big_smile;D

Gerai, Lina, pasistengsiu neskaityt.

226

Shiaip ishtvirkes ir ishkrypes mano manymu labai skirtingi dalykai. Kaip jus manot? Tai toks butu klausimas

227

iskrypes tai jau ziauriau big_smile o istvirkimo laipsniu kiekvienas turim :::818
iskrypeliai tai tie kurie gasdina moteris, rodydami viesai ka slepia po savo paltu; pedofilai ir t.t.
istvirkusiam kartais gerai pabuti bet ne iskrypeliui big_smile

228

wa mano klausimelis waikinam, bet jei merginos sugebes atsakyti tj saunu wink kdl waikinai eidami ziuri y merginu uzpakalius? big_smile ka ten grazaus matote? big_smile

229

Inga, 15 wrote:

wa mano klausimelis waikinam, bet jei merginos sugebes atsakyti tj saunu wink kdl waikinai eidami ziuri y merginu uzpakalius? big_smile ka ten grazaus matote? big_smile

Dar pasakyk, kad tu eidama nežiūri į vaikinų užpakalius tongue ;D

230

nea, man patraulklesnis weidukas big_smile nu dirsteleju jei jau lb aky rezia :DDD

231

kaip pajungti anketa?

232

Inga, 15 wrote:

nea, man patraulklesnis weidukas big_smile nu dirsteleju jei jau lb aky rezia :DDD

klausimas >>> Inga, kodel  meluoji :::921 ........................ :::742

233

Kodel mes miegam nakty o ne diena? :::041

234

Armida, 20 wrote:

nes taip praktiskiau.. isivaizduok jei miegotume diena... o aktyvus butume nakti... big_smile tamsu gi..  kiek elektros isnaudotum...ir taip toliau.. big_smile

235

Armida, 20 wrote:

O aš labai neretai miegu dieną :::047 O naktį gyvenu :::008

236

na kaip tem bebutu.... diena gyventi geriau ir praktiskiau :V

237

Nijolė, 20 wrote:
Inga, 15 wrote:

As nemeluoju smile nju nk grazaus ten nematau smile Nijole jei tju tjp darai tj nereiskia kad wisi akiu negali atitraukti
:::044:::044:::044

238

Karolina, 19 wrote:
Armida, 20 wrote:

O aš labai neretai miegu dieną :::047 O naktį gyvenu :::008

o as daznai miegu ir diena ir nakty big_smile todel man ir idomu,kodel judesys didziausias diena? :? as noriu kad ir nakty butu ka veikt big_smile:D

239

Tomas, 25 wrote:
Lina, 24 wrote:
Nijolė, 20 wrote:
Fiodoras, 25 wrote:

Gal kas zinot koki telika galima instaliuoti i PC kad butu galima pumpuoti medziaga :?

na nzn gal nusisnekesiu, bet dievas man atleis ;D as nzn ka darau (chuckle)
>> na, mes kazkada i stacionaru kompa isidejom TVplokste,,, :? berods brolis sumokejo apie 180 :? ir tada antenuke prisijungem ir ziurejau TV ... va... :?

taip sesiau yra tv/fm card su kurios pagalba gali ziureti tv ir klausyti radijos, bet dar reikia ir antena ikisti, ten yra tv out jungtis ar kazkas panasaus big_smile o dabar yra ir notebookams tik kainos nzn, iskisi i kompa ir gaudo, arba gali kist antenos kistuka big_smile ir irgi rodys big_smile
klausimas> kada sesius kals brendi :::b37 big_smile

jo as vaka nusipirkau prijungiama prie kompo :::008 mokejau 45 eurus big_smile visai nieko :::111  kopijuoja viska ka rodo :::036

nu tai kaip daba jau cia taip daba ?? :::917 as suzinau viska paskutinis !!! :::022
o kur pirkai :?

240

Inga, 15 wrote:
Nijolė, 20 wrote:
Inga, 15 wrote:

As nemeluoju smile nju nk grazaus ten nematau smile Nijole jei tju tjp darai tj nereiskia kad wisi akiu negali atitraukti
:::044:::044:::044

:::818 gerai gerai :::818 as rami :::818... sugedinai.. verkiu.. neteisybe :::818