101

Re: Ar gali buti tik draugyste tarp vaikino ir merginos?

Nieko nera neimanomo.kartais tarp vaikino ir merginos gali but labai grazus santykiai.as ir turejau labai gera drauga.bet kai tapome daugiau nei draugais,musu santykiai paslijo.todel siuo metu esame tik draugai

102

manau, kad nlb imanoma tik draugyste tarp skirtingu lyciu!!! vistiek islieka intymumas, nors ir kaip broliskai ar seseriskai bebendrautum!!

103

Nu prajuokinai mano didzhiuma dalis draugu moterishkos lyties:) Prajuokinai

104

manau imanoma;)

105

visad maniau,kad imanoma,bet tuos kur laikiau draugais i mane ziurejo ne vien kaip i drauge,suzinojus netaip jau jauku buvo..bet nera nieko,kas neiseitu i gera:) siaip dabar turiu drauga ir tikiuos kad sikart tikras draugas

106

Viskas yra imanoma, aisq, jei abi puses supranta esama situacija, kad jie tik draugai ir daugiau nieko.
Daznas variantas, kad tokios draugystes issirutulioja i kazka daugiau, na bet cia jau atskira tema...

107

imanoma..aisku;))))

108

o davai neimanoma... wink

109

Tai tikrai imanoma

110

Manau,kad įmanoma. Aš pati turiu draugą, kurio tikriausiai negalėtų pakeisti nei viena draugė. Nors...Ne visi mes vienodi.. Todėl ir ne visais atvejais įmanoma.

111

Tomas, 21 parašė:

Tai tikrai imanoma

nu gerai gerai, imanoma, bet kam to reikia big_smile:D

112

as manau viskas yra imanoma,jei to zmogus nori,kai turi sirdies drauga,tada draugu turi daug,pv mes su vyru turim tikrai labai geru draugu,ir jei rimtai vyru kompanioje man visada buvo smagiau nei moteru,o kai studijavau turejau drauga ,kuris ir siandien yra ne tik mano bet dabar ir mano seimos draugas,

113

ka tik patyriau,kad neimanoma..nors pries tai 100% buciau galejus garantuot,kad imanona,turiu lb lb gera drauga ir pan..friends to lovers.. :-|

114

Perzengem ta riba ir as nebezinau ka daryyyt...nes pats laikas butu rinktis..arba..arba.. ka daryyyt? pasimeciau..

115

Raminta, 19 parašė:

Perzengem ta riba ir as nebezinau ka daryyyt...nes pats laikas butu rinktis..arba..arba.. ka daryyyt? pasimeciau..

o ko cia pasimest? svarbiausia ko tu pati nori.. zinok bus taip dar ne kart, patikek.. wink

116

o pasimeciau,nes pati nezinau ko noriu..anksciau jis man buvo geras draugas..pazistu ji gal kokius 8 metus..uzteko bucinio,kad viskas apsiverstu big_smile bet vis tiek dar negaliu suprast ka istikruju jauciu.

117

Man atrodo kad tikrai ymanoma nes pas mane yra keli tikrai geri darugai, su kuriais tikrai neissivaizduoju kazko daugiau nei tik silti darugiski santykiai, jie yra per daug geri darugai ir tikrai nenoreciau sugadinti siu santykiu su jais suartejus smile

118

Man net abejonių nekyla, kad įmanoma smile

119

Žinoma, galima, bet tik iki to momento, kol kas nors pasako: "Jūs tiesiog ideali pora!" big_smile

120

as manau kad ymanoma.... turiu gera drauga jau 5 metai bet tarp musu niekad nebuvo nieko daugiau kaip draugyste ir man su juo daug geriau bendraut nei su kokiom panelem nes daugiau apie vaikunu suzinau smile) taip kad bent jau mano praktikoj tai ymanoma smile