Topic: skausmingos menesines
kokius dalykus isskyrus vaistus esate bandziusios naudoti, nes buna atveju kad ir saja tableciu nepadeda o mociutes ismintis ir koks nors nuoviras skausma kaip su ranka nuima...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → skausmingos menesines
kokius dalykus isskyrus vaistus esate bandziusios naudoti, nes buna atveju kad ir saja tableciu nepadeda o mociutes ismintis ir koks nors nuoviras skausma kaip su ranka nuima...
Girdejau, kad ramuneliu arbata padeda. Silta vonele kojoms sumazina spazmus.
Reikes man irgi isbandyti...:> Bet kaip nekenciu ramuneliu arbatos ;\
man tik vaistai padeda... viduriu lasus geriu.. jie velnishkai shlykstus iki susivemimo, bet man visada padeda, kai niekas kitas neveikia.. o del ramuneliu arbatos kazkaip abejoju...
girdejau sexas padeda
girdejau sexas padeda
Tuparikas 100%.. antiek puliuot nesamones reikia tikrai sugebejimu tureti..:D
na tomai seip tai nera ic is pirsto laustas dalykas kad merginom turinciom reguliarius lytinius santykius menesines lengvesnes
o jus vabse nesigilinkit, kuo daugiau zinosi apie moteris, tuo maziau jas suprasi. paciam dabar geda, kad turiu rasyt moteru ir merginu skiltyje, kad jus apramint
va tiesa sakai aleksandrai
apsigedinom visi trys
kenatovas ar kaip te..
kenatovas ar kaip te..
Ketanovas Jo, šitas geras daiktas Arba nošpa, arba ibumetinas
Kontraceptikai issprendzia problema visiskai. Man praktiskai jokie vaistai nepadedavo, bet pradejus naudoti kontraceptikus visi skausmai dingo.
Nospa man per silpni vaistai...
Mums mokykloje gydytoja sake,kad geriau uz Nospa padeda desimt pritupimu,nzn ar tikrai, pati isbandzius neesu,nes ypatingi skausmai nekankina(tpfu,tpfu),o arbateliu poveikiu tai lb abejoju....
Jau man kazin ar pritupimai padetu...;D kai skausmai uzeina...;D
Atleiskit kad toks neapsishvietes, o kas tos menesines?
Jau man kazin ar pritupimai padetu...;D kai skausmai uzeina...;D
Na,o tu pabandyk:)Blogiau gal nebus,bet,kad geriau tai negarantuoju:)
Atleiskit kad toks neapsishvietes, o kas tos menesines?
Tomai, nevaidink tokio tupo.
Ne nu rimtai esu girdejes kad ten kazhkas kas 27 dienas kazhkokios revoliucijos pilve vyksta, bet kode, kam ir kaip niekas neaishku, nevaidinu
nugaros skausmus per menesines sumazina tik ibupronas,o seip tai KT buvo labai gerai,visiskai be skausmo ir visiskai negausios buvo,tik tiek kad man pacios tabletes issikirnktos netiko,kraujuodavau kas dien po truputuka
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → skausmingos menesines