Re: Šiuo metu grotuve skamba
Metallica-nothing else matters
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba
legendine daina ~
Egle, 16 wrote:Metallica-nothing else matters
legendine daina
~
man irgi lb patinka:)
Minedas - Mergaite
cassius - toop toop
Deivis, Mango, Pikaso - Jau kaledos ;D
Silverchair - Cry
Vaya con Dios "Dont deny..."
Silverchair - Straight lines
Stephen Lynch - Whittlin Man.mp3
Blue Foundation - bonfires, nerealus!
Simply Red "Stars"
sena, gera...
Darius, 19 wrote:Kosmas Epsilon - Live @ Pulse Factory, Belgium (14.01.2006)
@ Live :V i like it. kokio stiliaus ce muzic ?
manau kad tai bus arba ale elektro arba house music
Velniava kazkaip nekontekste as tarp jusu ) ... mano grotuve siuo metu skamba Rachmaninov - Piano concerto nr.3 . . .
Klausimas adresuotas gerbiamam Jurgiui: ką dar be klasikos mėgsti klausyti (jei mėgsti)?
Atsakymas adresuotas gerbiamai Martynai: be klasikos dar megstu Jazz , o visa kita is visu tu stiliu kuriu dabar yra tukstanciai gali buti vienetiniai kuriniai kurie tiesiog veikia. Siaip ar taip gerai,profesionaliai sukurta muzika dazniausiai klausosi visuose stiliuose. Nebent pats stilius megejiskumu atsiduoda . O kodel jums toks klausimas kilo ?
Atsakymas adresuotas gerbiamai Martynai: be klasikos dar megstu Jazz , o visa kita is visu tu stiliu kuriu dabar yra tukstanciai gali buti vienetiniai kuriniai kurie tiesiog veikia. Siaip ar taip gerai,profesionaliai sukurta muzika dazniausiai klausosi visuose stiliuose. Nebent pats stilius megejiskumu atsiduoda
. O kodel jums toks klausimas kilo ?
Jeigu jau kažką kopijuoti, tai tik nuo tų, nuo kurių tikrai verta, jei supratai, ką norėjau pasakyt.
numanau , bet siaip pakankamai sudetingai issireiskei. Neatsisakyciau issamesnio paaiskinimo private
Janis Joplin "Little girl blue"
Qeen-Mustapha
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Šiuo metu grotuve skamba