41

Re: Idomi Anketa:)

jo sita tikrai grazi ir net sakyciau meniska visai wink

42

Jep tikrai visai nebloga, bet abejoju ar cia ji smile

43

dar nea to buna ir bus:::010

44

ar dar kam nors yra rasiusi anketa 616260 ? as kai paziuriu, tai po to bijau, kad nakti kosmarus sapnuosiu big_smile ai beje, pacituosiu laiska:

http://loadup.ru/video/view/?id=v37479c807 http://loadup.ru/video/view/?id=v45566976a
NAUJI KLIPAI < DEMESIO VERTI SEDEVRAI!!!!!!!!!!!>
Tavo laiškas: big_smile:D:D:D:D
Monika, 23: Labukas! gal as panasi i Mirtise ,bet cia tik siek tiek,nes prisiziurejau Karklelio klipu,jei turi noro uzsuk i jo puslapi www.valdaskarklelis.com paziuresi dar daug ko ,o viename klipe esu ir as nusifilmavusi! As tiesiog norejau pabendrauti ir susirasti daugiau draugu ir palaikyti kelis menininkus.Tarp ju ir muzikantai ir fotografai ir tapytojai.
Mes jau galvojame apie klubo sukurima ,kur galetume rinktis ,klausytis muzikos,kalbeti apie tapyba,fotografija ir tusintis,todel ,jei nebus sunku parasyk ,ka manai apie tai ir jei sutinki prisiregistuok puslapiuko forume ,kuri nurodziau ,o ten jau kai tik susirinks idomiu zmoniu ,darysim tusus ir baliukus su idomybemis!

45

Aleksandrai, galejai bent perspeti apie klipus nes dabar savaite kosmarus sapnuosiu :::a54
O seip tai uzjauciu su tokia menininke susitikus big_smile Atrodo mergina jau nebe trylikos, bet....

46

nu wo, as irgi parasysiu 1 anketa bei pacituosiu laiska...
ID: 596695 (fotkes ne jos)
Laiskas: labas, 50lt- puse val, 100lt- 1val, 400lt- visa nakti as tavo. tinka taip?
nu ir aisku , ten jai parasiau, nes vistiek supratau, ka nesamones smile 
tai atrase : na jei tinka tai gerai, bet pora dienu i prieki darbas jau suplanuotas .na jei nori manau iseitu ant ateinancios savaites kuria diena nes seip uzimta esu. tai tinka? bet is kart perspeju kad pas mane viskas konkreciai kad jei kazkas blogai iskart rasyk netinka o ne issikalinek, tai vat del kitos savaites dar jei nori rezervuotis pas mane ant kurios dienos, turi avansu man atsiusti bent 20lt labas papildyma avansu arba tele 2 nesvarbu seip, nes turiu zinot kad apie viska cia tu rimtai ir aplamai jei neatvyktum kad man nebutu pravalas, nes man laikas pinigai.tai laukiu , tada pasikeisim numeriukais ir viska suderinsim detaliau...

ko tik neatsiranda...
aisku tuo ir uzsibaige...

47

Karoli, ten jau matyt, kad ne jos foto..
>> Aleksandrai, zmogau, as valgiau :::921 .. uz ka tu man taip :?

48

Gaila iseme tus klipukus... Nes man nerodo :>

49

Man taip pat neberodo big_smile

50

Linas, 19 parašė:

Man taip pat neberodo big_smile

Hm, pas mane vis dar rodo. Gal ne visuose browseriuose veikia, nes nesugalvoju kitos priezasties kodel galetu nerodyti.
Nors seip ten pakankamai baisu taigi tikrai daug nepraradai big_smile

51

ta mergyte tai geras big_smile tiktu i adamsu seimyneles gimines big_smile nesakau kad as labai grazus bet tokias nuotraukas isideti tikrai reikejo pasistengti ;D

52

kokios .as nieko neradau

53

pirmos ta prasme:)

54

nu ta akis, tai .........................................................

55

Gintautas, 25 parašė:

kokios .as nieko neradau

skaitik kelis pastraipas auksciau rasi kita ID

56

Aleksandras, 22 parašė:

ar dar kam nors yra rasiusi anketa 616260 ? as kai paziuriu, tai po to bijau, kad nakti kosmarus sapnuosiu big_smile ai beje, pacituosiu laiska:

http://loadup.ru/video/view/?id=v37479c807 http://loadup.ru/video/view/?id=v45566976a
NAUJI KLIPAI < DEMESIO VERTI SEDEVRAI!!!!!!!!!!!>
Tavo laiškas: big_smile:D:D:D:D
Monika, 23: Labukas! gal as panasi i Mirtise ,bet cia tik siek tiek,nes prisiziurejau Karklelio klipu,jei turi noro uzsuk i jo puslapi www.valdaskarklelis.com paziuresi dar daug ko ,o viename klipe esu ir as nusifilmavusi! As tiesiog norejau pabendrauti ir susirasti daugiau draugu ir palaikyti kelis menininkus.Tarp ju ir muzikantai ir fotografai ir tapytojai.
Mes jau galvojame apie klubo sukurima ,kur galetume rinktis ,klausytis muzikos,kalbeti apie tapyba,fotografija ir tusintis,todel ,jei nebus sunku parasyk ,ka manai apie tai ir jei sutinki prisiregistuok puslapiuko forume ,kuri nurodziau ,o ten jau kai tik susirinks idomiu zmoniu ,darysim tusus ir baliukus su idomybemis!

o SIAUBE :::215

57

kokius dar klipukus ? as nemaciau jokiu klipuku ;] ai nuorodos.. kad as ju net neziurejau, norejau istrint laiska, tik pries tai pamaniau pasidalinsiu su jumis smagumais, kurie kartais istinka smile

58

smagumai ;D ;D .. o tu Aleksandrai ir juokdarys pasirodo ;D

59

pati tu juokdarys..

60

Aleksandras, 22 parašė:

pati tu juokdarys..

ne tai pats  tu juogdarė ..