Tema: internetinis bendravimas
ka manot apie bendravima internetu,nu siaip patinka taip bendraut su zmonem ar nea?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → internetinis bendravimas
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manot apie bendravima internetu,nu siaip patinka taip bendraut su zmonem ar nea?
jei atvirai labiau vertinu realu bendravima.... bet kuomet nera pasirinkimo netas puiki iseitis ir mazytis pastebejimas.. zmones netu ir ralybeje bendrauja visiskai kitaip... nors gal tik sutapimas:)
jo,siaip istikruju mane tas labiausiai ir erzina,atrodo net laabai gerai pazistami zmones per neta bendrauja wisaj kitajp,nors siaip turbut daro tai wisaj nesamoningai
tikra tiesa, kad daugeliu bendravimas skiriasi tikroveje ir internetu:) as mieliau bendrauju tikroveje.. internetas per daug dirbtina..
siaip as nieko pries interneti bendravima kaip ir neturiu,nors daug labiau megstu bendraut in real...tik kartais zmones per daug sureiksmina neta ir kaikuriems priimtiniau bendrautiniekur neinant is namu...:/
labai skiriasi kartais pagalvoju o gal ne jis atraso kad tai skiriasi bendravimas...rialybe geriau kai matai tu zmoniu veidus mimikas...taip lengviau bendrauti.o nete kartais atrodo kad kalbi su siena:[
Man asmeniskai jis patinka, cia as save galiu isreikst daug laisviau, nei gyvai, lengviau ir susipazint su naujais zmonem, o kuri laika pabendravus ir susitikus, gana daznai zmogus pasirodo toks koki ji ir spejai pazint, bent jau man taip
nieko blogo apie taj nemanau,man patinka bendrauti
man irgi patinka cia bendrauti:) nors realybeje dar labiau patinka;) bet cia susirandu daugiau draugu atvirai pasneket galima
Taip taip pritariu visiems...tiems kurie sako, kad cia lb gerai, bet realiai geriau
jeigu cia butu blogai tai sitam forume nesedeciau, cia galima rast daug idomiu pasnekovu, nauju draugu, ir siaip skype labai geras dalykas.
Man internetas laisvalaikis man patinka bendrauti internetu..
:DDD
aisku,as tai wis dar neapsisprendziu patinka man ar ne,bet wistiek cia sedziu,taj mtyt wisaj neblogaj
anksciau netikejau kad forumuose gali but idomu:) bet cia tike fainu zmoniu susirenka ir nuomones visu labai idomios kazkaip fainai man patinka ~
Pritariu del skypo:)
ziuriu del skype visu nuomones visiskai sutampa:) na apie turkus ir kitas ciukcias nesneku, bet... nors siaip ar taip griztant prie temos netas visgi nera toks tikras ir geras dalykas kokiu mes ji laikom... visvien tai nera tikra... visvien tai ne taip realu kaip mums noretus:)
internetas man asmeniskai tik tam, kad susirasyciau su zmonemis, kuriuos jau pazystu.. na, arba ieskok.lt forume pasedet.. seip geriausia yra pazinot zmogu asmeniskai, bent jau but susitikus, kad zinotum kas tai per zmogus, zinotum kaip elgiasi kalbedamas.. gal nelabai sugebu isreikst zodziais ka turiu omenyje, bet tie kas nera visiski 0, tie supras..
man tai del lietuviu kalbos reikia bendrauti su kuo nors lietuviskai nes baigiu pamirst o netas mane gelbeja
Na man patinka internetas....Susirandi naujiu drauga.....Bendrauji siu teijs kuriuos tiu pazysti.....Ir kurie gyvena tolokai....;):DVat...;)
internetas man asmeniskai tik tam, kad susirasyciau su zmonemis, kuriuos jau pazystu.. na, arba ieskok.lt forume pasedet.. seip geriausia yra pazinot zmogu asmeniskai, bent jau but susitikus, kad zinotum kas tai per zmogus, zinotum kaip elgiasi kalbedamas.. gal nelabai sugebu isreikst zodziais ka turiu omenyje, bet tie kas nera visiski 0, tie supras..
supratau ka turejai omenyje:) taciau jei paraso nepazistamas zmogus noredamas susipazinti nemandagu jo atstumti manau
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → internetinis bendravimas