61

Re: Baimes

dovile manau tai daug kam baime,kad gali kazkuo susirgti,o tai bus neisgydoma.

62

aukscio:::b56:::a57:::215

63

Istikruju negalvojau,kad taip bijau peliu,bet kaip velai vakare baigiau darba ir jau ejau i viena Londono metro stoti,ten belaukdama metro,pamaciau prie manes dvi pelytes,tai taip suspiegiau,gerai,kad mazai buvo zmoniu,net tada taip silpna pasidare:::022

64

ne per seniausiai pradejau bijot pust balionus, nu idiotiska baime visiskai, paciai juokas ima, bet nesugebu baliono pripust..;D kazkaip vis atrodo, kad tuoj sprogs nors dar tik vos vos pripustas.. kol kas dar nepasiseke jos iveikt:D
bijau zoliu vandeny kaip cia kazkas jau minejo, nes bijau, kad kokia dele neisisiurbtu.. brr
dar ne tai kad bijau, bet negaliu ziuret i kokias baisias zaizdas kitu, silpna darosi jei pamatau kaip ten kokios mesos draikosi ar dar koks velnias. jei pati kad ir koja nusilauzciau, turbut nieko, bet vat i kitus ziuret negaliu.
kazkada laabai bijojau sirsiu, nes pas mus name prie pat duru buvo lizda susisuke ir zvimbdavo tiesiai pro duris. nezinau kodel, bet labai traukiu as tuos zvimbiancius padarus, kai isisege ir i koja ir i ranka is karto.. bet paskui kazkaip iveikiau savo baime.
kai maza buvau dar bijojau sunu, bet po to, kai isigijom vilka, baime dingo=)

65

as bijau mirties, nzn kodel bet jos bijau, bet kita vertus kaip pasake Gogolis "Jei nebūtų mirties, gyvenimas mums neatrodytų toks gražus." tai tiek.

66

baime is niekur neateina, kiekvienas vis kitko bijo, bet dazniausiai pasirenka realiai apibudinama materialu objekta, pvz as bijau pasirodyti neteisi, todel bet kokia kaina stengiuosi igyvendinti savo sumanymus, sita baime mane varo i prieki, gal todel man sekasi beveik visose srityse, jei materialiai apciuopamai kalbeti - bijau visu gyviu, katrie neturi koju smile

67

as bijau kad niekada nesugebesiu myleti ... tai yra taip stipru,bijau tikrai vel pasinerti y meiles pinkles... nzn antra karta nebeistverciau... tai butu kataklizma mano sirdiziai smile

68

va va pritariu tomui,tik as bijau mirti nepazines tikros meiles

69

- neužmiršk, kad gyvenimas - šokoladinių saldainių rinkinys. - Juk žinai: būna tokios šokoladinių saldainių rinkinių dėžutės; vienus saldainius iš jų mėgsti, kitų - ne. Taigi suvalgai tuos, kuriuos mėgsti, ir galiausiai lieka tik tie, kurių tau nesinori. Kai tik  ištinks kas nors skausimnga, visada apie tai pagalvok. Nagi, tereikia suvalgyti tuos neskaniuosius saldainius, ir vėl viskas bus gerai.:::b25

70

as irgi bijau snapso ir sunu , bet kai arielka paveikia tada rods nieko nebijau smile

71

kristinai .... labai grazus ir teisingas tavo parasymas :::833

72

prancuzu mokslininke yra parasius knyga"gimimas be prievartos".ten ir parasyta,kad zmogus gimes normaliai-neturetu baimiu.

73

siaip augscio bijau nes svaiksta galva ir linksta kojos . . . anksciau po nelaimingo atsitikimo bijojau masinu gatvese dabar nebetaip :::807 o siaip tai visko saikingai bijau ko galima bijoti ir stenguosi valdytis big_smile

74

reikia "ijungti"savitvarda

75

as bijau nemaloniu staigmenu isvis man dovanu nieks nedovanoi ,kad tik neisgazdintu big_smile

76

turiu mazu patalpu fobija ;/

77

Tadas, 17 wrote:

Vadinamoji klaustrofobija...
Aš šiaip nieko nebijau taip kad linktų kojos ar pan...Gal vorai labiausiai nemalonūs :V

78

Agnė, 18 wrote:
Tadas, 17 wrote:

Vadinamoji klaustrofobija...
Aš šiaip nieko nebijau taip kad linktų kojos ar pan...Gal vorai labiausiai nemalonūs :V

zinau kaip sita fobija vadinas smile, as gal netiek bijau bet buna lb nejauku,darosi silpna pradeda trukti dusinti tokiose vietose kaip pvz po zeminiuose tuneliose,liftuose... ir nezinau kaip su tuo kovoti ...

79

Man tai lifte ir nlb patinka... neutral kazkokia durna baime, kad nukris...

80

Egle, 18 wrote:

Man tai lifte ir nlb patinka... neutral kazkokia durna baime, kad nukris...

kiekvieną dieną bent po 4 kartus važiuoju į 8 aukštą big_smile Nekelia jie man jokios baimės big_smile