101

Re: Kada vyrai graziausi?

graziausi jie kai po geros nakties prabunda is miego smile tada waikinas atrodo tai wiliojanciai :*

102

Hm,o kada moterys graziausios??????????? Klausimas y klausima....

103

Deiwis, 17 parašė:

Hm,o kada moterys graziausios??????????? Klausimas y klausima....

Šita tema sukurta atsiradus temai "Kada moterys gražiausios" wink Pasinaudom paieška, ir rasi pasisakymų wink

104

ne,jie graziausiai atrodo tada,kai jie ne musu:::454

105

arba kai jie miega:::727

106

Man graziausia kai mano berniukas ziuri i mane atviru nuosirdziu zvilgsniu be melo be minciu be rutinos... kai ziuri taip lyg matytu mane pirma karta. kai toki ji matau tiesiog lydausi smile

107

prisiminiau :::818 kai buvau ketvirtokas tai mes skaitemes dar mazi ir neturejom savos rubines ,tai persirengdavom klaseje,tiek mergaites tiek berniukai big_smile ir tuomet kai buvau be kelniu man klasioke pasake kad mano kojos grazios big_smile tai isvada !!! vyrai grazus kai ne kelniu :::036
eeeeiiiiii be kelniu, ne be kelnaiciu big_smile

108

Graziausi tai kai susisukawes ir apsiprauses esi:D:D:D

109

Deiwis, 17 parašė:

Graziausi tai kai susisukawes ir apsiprauses esi:D:D:D

lavona ir isprausia ir susukuoja pries laidojant ;D

110

higienos ir taip turi buti
laikomasi kiekviena diena
kitaip ten apie grozi ner
ir ka kalbet ;D

111

kai uzsikacialina iki atletisku "nuotrauku"
;D
ir saldziai kalba su pana  o huliganams ir hamams nuoda per marmuze
;D
kai islenda is juros gelmiu i papludimi kur lankosi nuogos moterys big_smile
;D
kai
uzseda ant britvos ir pralekia pro panele tokiu dideliu gereiciu Tokiu dideliu!!!!!kad dzinsai  suplysta ir virsta sijonu
;D
kai
uzsivelka  kostiuma ir iseda leksusa tada  privaziuoja jos nama iseina su sampano buteliu nutempia Ja is namu ir nuveda i kazino lug@n0
grazus kai......................................:::818

112

Tomas, 25 parašė:

ziuri ^^^^^ tokiu zvilgsniu ;D arba ne ne.. juokingai grazus ;D graziai juokingi ;D

113

gal but ;D priklauso nuo skonio kuri turi Tu :::036

114

vyrai graziausi kai jiems jura iki keliu.... padaugine stipriuju gaivinanciuju skysciu big_smile big_smile big_smile

115

Eligijus, 26 parašė:

vyrai graziausi kai jiems jura iki keliu.... padaugine stipriuju gaivinanciuju skysciu big_smile big_smile big_smile

nu laba diena :::909

116

jai neisigandi ryte prsbudus tai tuomet graziausi ir yra)

117

Tomas, 25 parašė:

;D
;D
;D
kai
uzseda ant britvos ir pralekia pro panele tokiu dideliu gereiciu Tokiu dideliu!!!!!kad dzinsai  suplysta ir virsta sijonu
;D
kai
uzsivelka  kostiuma ir iseda leksusa tada  privaziuoja jos nama iseina su sampano buteliu nutempia Ja is namu ir nuveda i kazino lug@n0

O man patiktu toks vyras:)

118

Julija, 20 parašė:
Tomas, 25 parašė:

;D
;D
;D
kai
;D
kai

O man patiktu toks vyras:)

nu bet dazniausiai koks pasitaiko turintis bent viena siu savybiu :? stai tomas turi toki zvilgsni :::036 beveik kaip sitas :::818 beveik ;D tar jis uzsikacelines pilva lasiniais big_smile islenda ne is juros gelmiu o is vonios ;D ir sutinka vietines bobas apsirengusios kinietiskais stingais :::b11 pralekia dviraciu (ne britva hmm ) todel girdisi ziogu grezimas tongue ir pas savo panele apsilanko kai klausimas iskyla karkur kelnese(daba panels neturi tai visalaik ? iskiles :::b02 ) :? jo seks simbolis tas tomas;D lietuvos pilietis ;D