161

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

pirmos isgertos alkoholio stiklines isgeriamos, nes zmogus nori isgerti, o kitos tai todel kad alkoholis nori buti isgertas :::732

162

alkoholis isskyrus bedas nieko gero nedaro...

163

Viktoras, 24 пишет:

alkoholis isskyrus bedas nieko gero nedaro...

raudono vyno taure i diena po valgio prates tavo gyvenima ne viena diena, o koki trisdesimt metu big_smile raudono taure vyno i diena padarys tavo gyvenima daug sveikesni ir laimingaesni big_smile raudono taure vyno i diena sedint  kavinei ir snekant apie malonius dalykus su draugais gali padaryti tavo gyvenima daug malonesni ir netoki rupestingai varginanti big_smile
raudona vyna reiktu gerti po darbu , ar po to kai zinai kad nereiks sestis prie vairo,ar daryti atsakingus darbus  wink
pilna alaus stikline pagerins tau apetita(aisku jei ja isgersi ;D) big_smile dektines 100 g gali tave susiltdyti kai pargryzai is laiko i kambari salta ziama (nereikia gerti diektines kai esi lauke/nes susalsi/ ) (nereikia vyna gerti kaip alu /sveikatos nepriduos daugiau ;D / ) neraikia alu gerti kaip vandeni big_smile/ nenumalsinsit troskulio vistiek :::b02 / ) geriant vandeni nepasigersit smile ryte po stipriu isgertuviu nepatartina vel gerti alkoholi / tapsite ligoti alkoholizmu / ) gerkite su saiku, net biblijoj rasoma kad siekiant pagerinti skrandzio visrskinma gerkite vyna   :::920

164

issokite su parasutu,patyre laisva kritima,gausite adrenalino visai savaitei,salta ziemos vakara issikaitinkite pirtyje ir isbekite i sniega pasivolioti,taip uzgrudinsite kuna,isinuomokite sportini auto,ir pralekite trasoje,turesite ispudziu dvie savaitem,tapsite priklausomi adrenalinui,ir voskioms kvailystems,nereikes nei alkoholio nei kitu svaigalu smile isgerti tenka irgi kartas nuo karto,tik kazkaip labai jau nuobodu su alkoholiu,nebegali nei vairuoti,nei panu kabinti,zodziu lieka eiti tik miegoti smile

165

viktorai big_smile  as geriau jauciuos kai geriu vyna valgau salotas ir daug miliuosi big_smile dar pazaidziu kasiuka ir gyvenimas liuks :::b18

166

o dieve kaip anksciau gerdavau tai daznai agresija iskildavo :::619 :::826  tokia zveris pasidarydavau ;D ( bet tai jau buvo kitos problemos o alkoholis sustiprindavo jausmus ir gaudavosi belenkas). . .
O dabar kai paugejau igijau protuko (ciuciut ;D ) tai kai isgeriu atsigaunu big_smile jei gera nuotaika tai belenka darau, pasidarau draugiu drauge, **** best friend ir muzikos kurios neklausau niekada pasidaro geriausi gabalai ( tam kartui iki prablaivejimo);D na o jei prastesne nuotaikele stenguosi maziau isgerti . . . nes  neatsakau uz save :::819

167

cia natali zodziai tau tiktu paskui alkoholis valdo o ne tu ji big_smile

168

man velniskai uzknisa tokie draugeliai kurie daug geria ir niekur nevaro.lauke 30 karscio o jiems geriau namuose prisigert.o jai pasiulai kazkokia pramoga(daleiskim ,kad ir parasiutai kaip minejo)tai oj,joj,joj geriau tuos litus pragert.as ir tos nuomone kad yra uz gerima idomesniu pomegiu,o po tu pomegiu ir isgert idomiau jai labai nori:)

169

liuxs zodziai sitie ;D --->>>man velniskai uzknisa tokie draugeliai kurie daug geria ir niekur nevaro.<--

170

Fiodoras, 25 пишет:

cia natali zodziai tau tiktu paskui alkoholis valdo o ne tu ji big_smile

nu as manyciau,  kad alkoholis labiau sustiprina jausmus :?  valdyti gali tik koki hroniu. . . ;D

171

valdo valdo is to ka pasipasakojei tai aisku kaip ant penkiu pirstu kad alkoholio marionete ;Dcia bratka gerai pastebejo:::036
----nu bet ir ne hroniai visokiu prisidirba :::111

Rasa, 20 пишет:

o dieve kaip anksciau gerdavau tai daznai agresija iskildavo :::619 :::826  tokia zveris pasidarydavau ;D

172

Tomas, 25 пишет:

valdo valdo is to ka pasipasakojei tai aisku kaip ant penkiu pirstu kad alkoholio marionete ;Dcia bratka gerai pastebejo:::036
----nu bet ir ne hroniai visokiu prisidirba :::111

Rasa, 20 пишет:

o dieve kaip anksciau gerdavau tai daznai agresija iskildavo :::619 :::826  tokia zveris pasidarydavau ;D

;D As sakau anksciau buvau tokia zveris,  nes buvo pas mane pacia kaip asmenybe problemu. . . o kai isgeri atsipalaiduoji ir ribos dinkasta (bet cia buvo taip seniau. . . SENIAU ;D )
o dabar visai kas kita kai isgeriu ;D dabar drauge as DARUGE ;D
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nors kaip pagalvojus gal tu teisus :? . . .man mama pasakojo, kad as jau su savo pusbrytanais budama 3 metuku is stikliuku su dektine pirstais vogdavau ir laizydavau. . . ;D ;D ;D
todel dabar panelle Rasa apstinente pasidarius . . .;D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
va dar pavysdy galiu pasakyt kad alkoholis islaisvina jausmus(drasa big_smile ). . .mano tevulis siaip negirtas tai toks nesnekus toks "eik nelys i aki" ;D o kai isgerai pasirodo jo gera puse, meile atsiranda, draugas irgi toks pasidaro, bet stai cia pasirodo ponas priklausomybe :? vadinasi jis negali be alkoholio isreiksti tai ka jaucia, budamas blaivas. . .:?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
o as galiu isreiksti jausmus, todel as nemarionete alkoholio :::807 ;D o jeigu taip, tai tada mes ale visi tokie marionetes vienaip ar kitaip priklausom alkoholui :::819

173

cia del jausmu klysti.tiesiok isgerus prapuola geda ,atsipalaiduoji,pamirsti visas kliutis ir darai kas tau sauna i galva.jaigu tavo svajone pakabinti pana,bet gedinies tai prisigeri ir geda prapuola.nedgi geda vyrams kartais pasakyti zmonai ,kad myli.prisigeri ir lieji meile per krastus.pinigus blaivas taupai ,tai gyrtas svaistai.jai noretum visus primusti tai tereikia gerai prisigerti ir paskutinis lochiukas tampa tikru museika.   nemanau ,kad aukoholyje yra jausmu.tik girdejau nuo aukoholio issiskiria adrenalinas ir visi zinome ,kad tai susije su ekstrymu,pasidarome ekstremalesni.bet ne medikas as ,tai...

174

Gintautas, 25 пишет:

cia del jausmu klysti.tiesiok isgerus prapuola geda ,atsipalaiduoji,pamirsti visas kliutis ir darai kas tau sauna i galva.jaigu tavo svajone pakabinti pana,bet gedinies tai prisigeri ir geda prapuola.nedgi geda vyrams kartais pasakyti zmonai ,kad myli.prisigeri ir lieji meile per krastus.pinigus blaivas taupai ,tai gyrtas svaistai.jai noretum visus primusti tai tereikia gerai prisigerti ir paskutinis lochiukas tampa tikru museika.   nemanau ,kad aukoholyje yra jausmu.tik girdejau nuo aukoholio issiskiria adrenalinas ir visi zinome ,kad tai susije su ekstrymu,pasidarome ekstremalesni.bet ne medikas as ,tai...

a nu jo cia gal SIEK TIEK ;D suklydau .  . . big_smile

175

as prisigeres einu miegot;(

176

ziurint kiek prisigeres.. jeigu iki komos, tai daugiau nelabai kas ir belieka.. big_smile kur kritai, ten ir miegi.. o siaip yra teke keleta kartu but totaliai nusilesusiam, dar ir dabar kraupu prisiminus.. nea, nieko baisaus, tik pagirios ziaurios.. big_smile o beprotisko niekad nieko neatlikineju, tik viena karta gyvenime neprisimenu ka veikiau.. o buvo taip: tuo metu dar londone gyvenau, po darbo sumastem pasedet pube, isgert alaus.. tiksliai nepamenu, bet berods ismaukiau apie pora litru alaus ir kokius 6-7 kokteilius.. daug negeriau, nes su masina buvau.. big_smile o idomiausia dalis yra ta, kad as kiek pamenu ir kiek kiti pamena, isejau apie 2val nakties, sedau i masina ir keliavau namo.. piko metu kelione su masina trunka apie 1.5val.. tusciomis gatvemis - max 40min.. sesuo sako kad gryzau apie 5 ryto.. kur buvau, kaip vaziavau - nepamenu.. hmm tik zn, kad vienas veidrodelis nebeveikia nuo to karto.. big_smile:D:D:D

177

as asmeniskai iki 2.00  promiliu kai geriu tai prisimenu viska. labai daug samagono reik isgert ,kad natsiminciau ka nors

178

tikiuosi  niekada neTCIMUNT))))))))))))))

179

jiaunystėje būdamas 15 metų buvau mėntui šikną girtas atspardes big_smile

180

Justas, 26 пишет:

jiaunystėje būdamas 15 metų buvau mėntui šikną girtas atspardes big_smile

Sunku įsivaizduoti, bet kaip tau tas baigėsi ?
:::858

>>>Aš tai tik viena kartą buvo, kad primiršau... O šiaip ir tai tik mažą dalį...:D Tuomet išgėrem amartinio, sidro... Dar dviese pusė bonkos degtinės patvarkėm... Paskui dar tekilą gėrėm... Pyliau į stikliuką... Rodos išgėriau vieną... Kitą kai pyliau... Užtemo akys bepilant... Nepamenu... :::819 Nepamenu, kaip nuejau atsigult ant lovos... Tik pamenu, kad paskui mane nuneshe į kitą kambarį big_smile Tai vat, poto karto negeriu tiek, kad nesuprasčiau kur dangus, kur žemė... Negražu kai merginos taip nusminga neutral