Re: kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
man labiausiai patinka, kai baxuras ikanda i sikniuka ..... hmmmmmmmmm ....... o pati jautriausia paneles vieta, aisku, kad klitoris kuri, pasakys, kad nea?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man labiausiai patinka, kai baxuras ikanda i sikniuka ..... hmmmmmmmmm ....... o pati jautriausia paneles vieta, aisku, kad klitoris kuri, pasakys, kad nea?
man labiausiai patinka, kai baxuras ikanda i sikniuka ..... hmmmmmmmmm ....... o pati jautriausia paneles vieta, aisku, kad klitoris
kuri, pasakys, kad nea?
nu be pedalu ir taip galima pasakyti
oi tiesiog pasiskaityk zurnalu kad suzinotum kurios vietos yra jautriausios pas merginas..
zinoma jei dar zinosi jas tai dar nereiskia kad vos palietus tas jautriasias vieteles mergina susijaudins... reikia jas ir moketi liesti reikai moketi pajausti pacia mergina kaip ji reaguoja i prisilietimus.. nu zodziu bandyk eksperimentuok ieskok tai kas patinka ir tinka butent tai merginai nes ne visoms vienodai yra jautrios visos tos vieteles
sekmes
gal cia galvoje turejo erogenines zonas :? kiekvienai kitaip ar kaklas, ar ausies spenelis, ar krutine... na visaip gi buna tas jautrumas pasireiskia
gal cia galvoje turejo erogenines zonas :? kiekvienai kitaip ar kaklas, ar ausies spenelis, ar krutine... na visaip gi buna tas jautrumas pasireiskia
jo Lina bet klitoris tai manu kad moteriai pagrindinis organas kuris jaudina ogal autoris kaluse ne jos ograna o vyro organa kuris ja jaudina labiausiai (cia neaisku
):? cia jau voien nuo minties ji uzkaista
tikriausiai
na gal nebutinai buna kad kitos vien nuo kaklo arba krutines buciavimo susijaudina :V
taip gal ja jaudina koks nors vaikino organas :?
taip gal ja jaudina koks nors vaikino organas :?
Tu turbu nori isgirsti atsakym,kurio ir tikiesi irisgirsti ;D ;D ;D
taigi atsakymas toks kad priklauso nuo meistriskumo, kaip ivaldes ta "organa"
Kaip liaudies ismintis sako: "Vyrui reikia isidemeti tas moters kuo vietas, kurias lieciant ji uzsimerkia:....
Kiekviena moteris yra atskiras individas ir skiriasi. Kas patinka vienai kitai gali sukelti nemalonuma ir atv....
Laikas duoda didesnius atsakymus...
Praktikuokites.
mmmmmmmmmm man tai jautriausia vieta krutine
mane jaudina kai vaikinas visur buciuoja... bet to taip ir negaunu... jokiu meiles izangu... tfu tie vaikinaj tik kuo greiciau......rrr
mane jaudina kai vaikinas visur buciuoja... bet to taip ir negaunu... jokiu meiles izangu... tfu tie vaikinaj tik kuo greiciau......rrr
Tai tu pati kalta delto..:D Arba tu nesugebi jam paaiskint ko tu nori, arba jis isvis nieko nesugeba...:D
barsdytes patrinimas i kalkla..mm..nepamirsiu tu akimirku...
kelienai pasti sexualiausia merginu vieta
Doroteja 21 o kur tau labiausiai patinka kai buciuoja?
Tomas, 24 parašė:taip gal ja jaudina koks nors vaikino organas :?
Tu turbu nori isgirsti atsakym,kurio ir tikiesi irisgirsti ;D ;D ;D
taigi atsakymas toks kad priklauso nuo meistriskumo, kaip ivaldes ta "organa"
taip ir galvojau kat tas arganas
kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?
pamegink paieskot,tikrai pajusi kai rasi nera kazkokio fenomeno kuris tiktu visom,tirinek savo merginas ir zn kas jas jaudina
labai jaudina kaklas...pilvuko apacia:)
asq aciu zinosim
jai myli uztenka kad tik prisiliestu ar prisiglaustu ir visas kunas susijaudina.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kurios kuno vietos mergina jaudina labiausiai?