Re: Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?
Oi Nijole ;D Ten ta tokia bjaurusis anciukas buvo ;D Maciau ir as ;D Iskitavo iskart vargshe... Man jos tas megztinis toks kietas ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Oi Nijole ;D Ten ta tokia bjaurusis anciukas buvo ;D Maciau ir as ;D Iskitavo iskart vargshe... Man jos tas megztinis toks kietas ;D
>> del Karolinos.. tikiuosi, as jai atleisiu uz tai, ka ji padare, kai ji mane pavaisins kokia nors tekila.. kad ir kita savaitgali
)
--------------------------------------------------------------------
na, as maciau vakar vel :V na, vakar rimtesni vaikai susirinke buvo, nei ana 4dieni :? bet vis tiek.. kazkas islindo, nuo ko mano akys aprasojo :? >> uzsirasiau net zodzius vienos panos, kad jums pacituociau >> man 19, esu nekalta ir tuo didziuojuosi.. tikiuosi jis man bus pirmas <<<tai kas cia per zodziai :? ir siaip.. tegu ji nepyksta ant manes :? bet as kai atsisukau i telika, tai supratau... kad artimiausia 100meti ji tokia ir liks ;D
>> tikiuosi, jis man bus pirmasnu negaliu :{}
Na aš nemanau, kad asmeniškai tau padariau kažką blogo, įžedžiančio ar negražaus, dėl ko turėčiau laukti atleidimo..
Bet kad vaišinsiu tai faktas, tik ne tekila, o kai kuo kitu
>>>>>>>>
Suprask tai, kad pačios jos ten nė viena nesako to, ką galbūt ištikrųjų norėtų pasakyti.. Duoda lapuką su tekstu, kurį turi išmokti. Jiem gi irgi reikia intrigos. Pati pagalvok, ar būtų šis šou toks populiarus ir aptarinėjamas ne viename forume, jei patys dalyviai gautų laisvę pokalbiams, bendravimui ir prisistatymui. Būtų kaip meilės trikampyje: "Labas, aš tokia ir tokia iš ten ir ten, esu simpatiška, komunikabili ir ieškau vaikino"... Žodžiu, nepabuvę ir nepamatę televizijos ir tokių šou iš vidaus, nesuprasit apie ką aš
P.s. Nieko asmeniško
Na aš vistiek manau, kad ten per daug jau režisūros
atsispausdinau situos zodzius... laukiu :V
Karolina, 19 parašė:
ir mane vaisins ? : ?? (happy)
Tai palaukit.. Ir aš noriu
Nijolė, 20 parašė:Karolina, 19 parašė:
ir mane vaisins ? :
?? (happy)
Tep tep, tikrai tep
Tai palaukit.. Ir aš noriu
Kai su tavim susipažinsiu, irgi pavaišinsiu
vyyy...:p me jau laiminga visi busim pasivaišinę
apsivaišinę...:D
verciau butu nekopijave nes pas mus zmones per daug susikauste
verciau butu nekopijave nes pas mus zmones per daug susikauste
Būtent todėl ir reikia režisūros, nes patys žmonės nesusivokia kaip, ką ir kur daryt.. Nu bet rimtai.. tarkim aš sakau "Next", o tas stovi akis išpūtęs.. "O tai kur man dabar eit.. ką daryt?.." Nu tai sorry..
kas mane labiausiai juokina toj laidoj, tai kai pasako priezasti ir pasako "kitas", jie tokiu durnu tonu, kaip oziukai vel klausia "kodel?", nu jau taip per gerkle eina tas "kodel" ;]
>>> Aham... Aleksandrai... Šitą ir aš pastebėjau
>>> Karolina, bet tai rimtai kažkoki nesusivokėliai...:D Taigi į autobusiuką eit!!!
****, o ne laida...
jei asmeniskai tj uzdrausciau ta laida arba padaryciau kad welai rodytu kai mazi waikai miega... kaip pradeda apie gaidziuko ilgy sneketi, sexa, laiziakus, mosturbacijas.... tj gi ir mazi waikai tj ziuri o paskui stebisi is kur tas ziaurus jaunimas
O šiaip Inga teisi manyčiau... Bet kur pabėgsi nuo tų nešvankybių ir kaip vaikus paslėpsi, jei jų pilna televizioje dar ankstesniu metu nei rodo laidą "Kitas" ir pilna spaudoje, bei internete...
vaiku nuo sekso nepaslepsi, tegu rodo o jei rimtai tai cia viena laidele itakos nepadarys, bet sutinku kad ji labai prasta ir zymiai skiriasi nuo sarkastiskos amerikonu
vaiku nuo sekso nepaslepsi, tegu rodo
o jei rimtai tai cia viena laidele itakos nepadarys, bet sutinku kad ji labai prasta ir zymiai skiriasi nuo sarkastiskos amerikonu
bet kai wos waikas ismoksta sneketi tj ne mama buna pirmas zodis o duok ****... neswarbu kad net nzn ka reiskia bet swarbu sneka...
Na pasiziuriu ir as su namiskiais ta laida,bet siaip tai esu pasibaisejusi,kaip jie sneka,jokios kulturos,isvis tokie buki zmones,net jeigu ir apsimeta tokiais...jokiu budu neiciau i panasia laida,kad visi pazistami ir ne, sededami prie tv ekrano saipytusi...
kvaila kaida, linksma paziuret
Cha, Karolina Jau mačiau
Tai nesusiradai jaunikaičio
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ka manote apie televizijos laida "Kitas"?