Тема: siek tiek rimtesne tema
kada galite sakyti kad jus jau atsistojote ant savo koju?
ar kada galite sakyti, kad turite pagrinda po kojomis?
cia aisku perkeltine prasme
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siek tiek rimtesne tema
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Turi galvoje saves islaikyma?
cia kaip kiekvienas supranta.. juk dauguma sako stai pasidarysiu pagrinda po kojomis ir tada jau vesiu arba tekesiu... bet tada kas tai yra tas pagrindas po kojomis? cia manau kiekvienas zmogus supranta savaip todel noreciausuzinoti daugumos asmenisku nuomoniu
aciu
Na, save islaikyti ir gyventi atskirai pradejau 17os, bet zinoma dar kiek slidoka. Tvirtas pagrindas po kojom bus tada kai baigsiu univera ir parsinesinesiu namo 80,000 i metus.
cia jau teisybe. kiekvienas tai supranta savaip. bet to vadinamo pagrindo gali labai ilgai netureti. man atrodo kartais viska susikurti kartu yra maloniau.
Pavadinimas temos tik, kad visai nerimtas Na aš manau, kad tada kai turi pastovų darbą. Gyvenamą būstą
Ir jauti, kad užtenka pinigų viskam ir dar lieka
na o Tavo komentaras apie mano temos pavadinima tai visai ne vietoje.. pvz., manes visai nedomina Tavo nuomone ar Tau rimtai atrodo sios temos pavadinimas ar ne
nu nu dar susimuskit
tikrai to nebus Auri
geriau pasisakytum Auri butu idomu isgirsti ir Tavo nuomone
Tai, kad gerbiamasis Justinai aš ir į jūsų temą atsakiau, taip, kad prašyčiau čia nesipūst
atsistosiu ant savo koju tada, kai grizus namo pas mama, pabusiu su mama, pasisnekesiu ir isvaziuosiu, nepaprasius ne vieno lito. [na, zinoma, jei bus sunku ir reikes, tai zinoma, skolinsiuosi ;]
na, Jolanta gerai sake, kad smagiau kurtis pagrinda kartu, jei turi su kuo ji kurtis
o mums, vaikams tai pagrindu pagrindas - paciu pati pradzia yra darbas. susirandi ir zdz.. tada jau stumiesi vienas, arba kartu su tuo zmogumi, su kuriuo pradedi kazka,... zinoma, is pradziu mums padeda teveliai, seneliai, tetos dedes ir bankas (jei kreipiames i ji ;D ), arba uzsienis ;D ..
hm, manau pagrinda turiu, ir gana tvirta, belieka jy tinkamai ishnaudot
hm, manau pagrinda turiu, ir gana tvirta, belieka jy tinkamai ishnaudot
vyra?:)
tvirtas pagrindas skaitau kai turi savo zeme, nama ir nemoki skolu bankui
tvirtas pagrindas skaitau kai turi savo zeme, nama ir nemoki skolu bankui
o tu nemanai, kad tokio pagrindo gali ir visa gyvenima nesulaukt?.. nes kai sulauksi gal jau niekas taves tokio seno nebeims:D nu nebent tau jau yra perspektyvos realios toki pagrinda turet=) bet mano manymu daugumai tai yra nereali svajone..=)
Milda, 21 пишет:hm, manau pagrinda turiu, ir gana tvirta, belieka jy tinkamai ishnaudot
>> kaip siurbele apsivijo vargsa ir nebepaleis ;D ;D ;D
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
o apie ta pagrinda po kojomis.. tai kai turi issilavinima darba ir savo busta neturi skolu ir gyveni sau graziai ir su nuotykiais va tada gal jau ir bus tas pagrindas po kojomis
> visiems atrodo kad tik pinigai cia akcentuojami.. o as pasakysiu kad dar labai labai svarbu ir visas psichologinis klimatas
Milda, 21 пишет:hm, manau pagrinda turiu, ir gana tvirta, belieka jy tinkamai ishnaudot
Is serijos: Kodel moteris blogiau uz uodus, nes jinai siurbdama krauja dar sugeba zyzsti...
O pagrindas po kojom, tai turbut panasus visiems, tai yra visishka nepriklausomybe nuo nieko, daznam atvejui tai nuo tevu ar belenkokio kito pinigu saltinio iskyrus darba...
Mano nuomone butu: Kai turi savo stoga virsh galvos, darba dar bishkuti sekmes asmeniniam gyvenime ir manau pradziai uztenka...
va su stogu siais laikais ir yra problemos. mazai kas gali ji isigyti be isipareigojimu bankui. o tie ispareigojimai beveik iki pensijos.tai vadinasi pagrinda pasak Karolio turetume tik sulauke pensijos. nuo nieko nepriklausom ir niekam neskolingi. tik valstybe mums tada jau.
Karolis 10 balu !!
Gintautas, 25 пишет:tvirtas pagrindas skaitau kai turi savo zeme, nama ir nemoki skolu bankui
o tu nemanai, kad tokio pagrindo gali ir visa gyvenima nesulaukt?.. nes kai sulauksi gal jau niekas taves tokio seno nebeims:D nu nebent tau jau yra perspektyvos realios toki pagrinda turet=) bet mano manymu daugumai tai yra nereali svajone..=)
na as gavau palikimo.bet ir be to pagrindo kaip sakai ,ka as negaliu zmonos surast?galima gi nuomotis gyv.pl.?
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siek tiek rimtesne tema