81

Re: ....ar visi vyrai kiaules....

manai nebuvo ? big_smile naivuole. as tiesiog linkiu kad tau taip nebutu, nes yra zmoniu kuriuos vis iskaudina bet atsisako idejos smeizt visa gimine ...

82

dekui uz palinkejimus.. jei manai kad as kazka smeiziu tai tu lb klysti.. cia ne mano budas..  nenorejau nieko izeisti, bet jei izeidziau tai lb atsiprasau.. neesu bloga..

83

Daivute, 15 wrote:

Dora jei taip nori tai ir ciusk i sawo ta vienuolyna.. isesmes man ten tikrai nera ka vikti..
ir apgavo vienas zmogus bet taip kad pamirsti yra sunku.. nematau cia nieko juokingo.. jei jums taip butu nemanau kad juoktumetes..

Na, kaip pastebejai as nesidergiu ant visos vyru gimines. Nebijok, visi buvo kazkada iskaudinti. Bet tai dar nereiskia, kad visas pasaulis del to kaltas. Jei nori tai ir pyk ant to zmogaus, o ne ant visu vyru nes like keli bilijonai tau tikrai nieko nepadare.

84

Dora, 19 wrote:
Daivute, 15 wrote:

Dora jei taip nori tai ir ciusk i sawo ta vienuolyna.. isesmes man ten tikrai nera ka vikti..
ir apgavo vienas zmogus bet taip kad pamirsti yra sunku.. nematau cia nieko juokingo.. jei jums taip butu nemanau kad juoktumetes..

Na, kaip pastebejai as nesidergiu ant visos vyru gimines. Nebijok, visi buvo kazkada iskaudinti. Bet tai dar nereiskia, kad visas pasaulis del to kaltas. Jei nori tai ir pyk ant to zmogaus, o ne ant visu vyru nes like keli bilijonai tau tikrai nieko nepadare.

ne bilijonai, o milijardai lietuviskai ;] na nors ir nepadare, bet bent 10% is tu likusiu milijardu tikrai nori tau ka nors padaryt, taip kad buk atsargi big_smile

85

Aleksandras, 22 wrote:

ne bilijonai, o milijardai lietuviskai ;] na nors ir nepadare, bet bent 10% is tu likusiu milijardu tikrai nori tau ka nors padaryt, taip kad buk atsargi big_smile

Dekui uz lietuviu kalbos pamoka big_smile. Ziuriu teks man ant delno rasytis ir mokytis skirti lietuviskus zodzius nuo ne lietuviskiu, nes ziuriu kitaip nelabai sekasi big_smile

86

nu dar tokio ziaurumo neskaiciau big_smile net asaros istrysko big_smile big_smile big_smile

87

Daivute, 15 wrote:

;D pamastyk ;D cia ne mintys ;D
>> zdz,,, cia ne juokas ;D pasijuok ;D

88

jei ka visu ir nekaltinu, ant visu nesilieju.. ziuriu cia yra tokiu supratingu zmoniu..
ai aleksandari, uz ka kazka nori padaryti? tikrai nebusiu atsargi nera ko..

89

Visi vyrai kiaulės, visos moterys kekšės.

90

viskas. tyliu.. zinau kad db sakysit seniai laikas.. bet man dzin..

91

Daivute, 15 wrote:

kokiu zurnalu.. nieko neskaiciu.. neturiu lyg ka veikt.. ir nemintys cia.. pamastyk

"ir nemintys cia..pamastyk" ;D ;D ;D nu bet tikrai čia ir frazė ;D:::629 Klykiu... ;D ;D ;D

92

va kur topine fraze!! smile 100 balu!
karolina sakai jei vyrai kiaules o moterys kekses? (visi?), na jei tu kekse tai susipazinkim gal ? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile (juokauju zinoma. smaiksciai pasakyta)

93

Karolina, 19 wrote:

Linai, tu cia visai teisus. juk pagal save sprendzia zmones apie visus big_smile

94

Daivute, 15 wrote:

jei ka visu ir nekaltinu, ant visu nesilieju.. ziuriu cia yra tokiu supratingu zmoniu..
ai aleksandari, uz ka kazka nori padaryti? tikrai nebusiu atsargi nera ko..

zinoma nebuk! gali lipt i svetimas masinas, prasidet su nepazistamais internete. o ko cia but atsargiai ?! zinoma, kad nera ko, elkis kaip tau atrodo smagiausia ;]

95

Karolina, 19 wrote:

Karolina, as Tavo parsas o tu mano Kekse :H :::b18 :::a38 ;D ;D (cia juokas)

96

zinoma nebuk! gali lipt i svetimas masinas, prasidet su nepazistamais internete. o ko cia but atsargiai ?! zinoma, kad nera ko, elkis kaip tau atrodo smagiausia ;][/quote]

nenusisnekek.. niekada nelipau ir nelipsiu i swetimu zmoniu masinas.. as nekokia kekse kad taip elgciausi..

97

ne visi vyrai kiaules... gal kai kurie ir parsai...

98

Daivute, 15 wrote:

zinoma nebuk! gali lipt i svetimas masinas, prasidet su nepazistamais internete. o ko cia but atsargiai ?! zinoma, kad nera ko, elkis kaip tau atrodo smagiausia ;]

nenusisnekek.. niekada nelipau ir nelipsiu i swetimu zmoniu masinas.. as nekokia kekse kad taip elgciausi..

Daivute , saulele gi ir pazistami dar i miska nuveza.. ne tik pauogauti.. :-) todel jau nebuk tokia naivute wink