Re: Pasimatymu grafikas
as ir laisva..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Pasimatymu grafikas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as ir laisva..
nu kaune tai ir ash pasirashyciau;) bet manau, kad geriau derint sita dalyka temoje "meetas kaune"
ot noriu ir as i pasimatyma:-D
tai zmones, darau tada registracijos anketa norintiems kaune sudalyvaut, ir psio.. tik man reikia bent vieno zmogaus, kuris padetu, vienas nespesiu visur suktis..
tai zmones, darau tada registracijos anketa norintiems kaune sudalyvaut, ir psio.. tik man reikia bent vieno zmogaus, kuris padetu, vienas nespesiu visur suktis..
niuz ziurint kokios pagalbos reikia;) parashyk man y privata, jei galesiu, padesiu. rytoj tureciau wisa diena laiswas but
Jei reikia pagalbos, mielu noru ir as prisidedu:) jei tik reiks, privatas atviras
tai, pakolkas nereik, bet jeigu sumastysiu rimtai uzhsiimt, tai reikes.. seip jau anketele gatava, bet reikia nusprest kur darytume, ir kiek apytiksliai kainuotu.. na, sitai manau geriau musu topice tartis, neterskim cia be reikalo..
galiu susitikt bet kada, tik, aisku, teks atvaryt i Anykscius:):=)
gali buti ir ne laisvos svarbu kad norincios....
ko norincios?;D
Vaida - na ir klausimas pas tave, tarsi nezinotum ka zmogus turi omenyje..
jos cia tik kad vyrų mažoka.....:(
o moteru daug, bet naudos...
nju?
tai kas i pasimatyma ? kokia panele ?
jos cia tik kad vyrų mažoka.....:(
kazkaip atvirksciai
Nei i joki pasimatima nes bus blogai
kokį dar pasimatymą, jei vilniečių nematau... arba yra, bet netinka... :V
MMMMm...pasimatymai...pasymatimai!na jo laikas...lauke nuostabu pavasaris saulute!=)):|
JUOKINGAI VILIOJA TOKIE PASIMATYMAI........ MAN TAI PATINKA NEPAZISTI TO ZMOGAUS TURI DAUG LABAI APIE KA PAKALBET SMAGU:) IR NEKASDIENISKA
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Pasimatymu grafikas