21

Re: siek tiek rimtesne tema

Kai laimesiu milijona tongue

22

nu kai nebeturi stoga virs galvos ir babkiu neber ir siaip viskas blogai , bet viduje jautiesi gerai ir nepergiveni del nieko ...ka reiks valgyt rytoi:? kur miegosiu :? ar susirasiu darba :? nu tai manau stabilios dvasios zmogus :::b18 o kai stabilus viduje tai gerai big_smile nes kiti turi ir stoga ir masina ir zmona tongue ir vaiku :::155 ir babkiu ,bet jauciasi taip kaip rytoi  ji kazkas nusaus hmm

23

man atrodo pagrindui po kojom uztenka darbo, tai jau yra PAGRINDAS - pajamu saltinis. o viskas kitas eina is to, kaip tu sugebi tvarkytis, ar pasiseks pigiai rasti kur gyvent, kaip isnaudosi savo pajamas, ka veiksi, ar neprasigersi ir pan. ant pagrindo jau gali statyti svajones, planus, ieskotis tvirtesnio pagrindo smile zodziu nemanau, kad tureti pagrinda yra sunku, sunkiau yra sugalvoti, ka veikti toliau.
o buvo uzkabinta tema apie seima. man tokios mintys kyla tik tada, kai nebesugalvoju ka veikti gyvenime. nu dirbi, leidi laisvalaiki, pramogauji.. nu ir.. kas toliau ? tada galvoji, gal seima reik kurt, ar kokio velnio, nu ka dar siam gyvenime veikt, be saves tenkinimo ?

24

Gintautas, 25 parašė:
Auste, 19 parašė:
Gintautas, 25 parašė:

tvirtas pagrindas skaitau kai turi savo zeme, nama ir nemoki skolu bankui

o tu nemanai, kad tokio pagrindo gali ir visa gyvenima nesulaukt?.. nes kai sulauksi gal jau niekas taves tokio seno nebeims:D nu nebent tau jau yra perspektyvos realios toki pagrinda turet=) bet mano manymu daugumai tai yra nereali svajone..=)

na as gavau palikimo.bet ir be to pagrindo kaip sakai ,ka as negaliu zmonos surast?galima gi nuomotis gyv.pl.?

butent ta as ir sakau=) kad "pagrindas" tai nebutinai jokiu skolu neturejimas, kai gyveni savo nuosavam name ir nieks galvos nekvarsina=) seip Fiodoras lb gerai apibudino, tikrai pritariu jo mintims;)

25

Gintautas, 25 parašė:

cia Tavo tiesa mano nuomone tai taip pat man budu pagrindu, jauscaiusi tikrai tvirtai..

26

aiskum seis laikais sunkeuse isigyt nekelnojema turta , vitiek savas kampas yra savas , turi savo ir tvarkaisi kaip nori wink niu aiskum ir darbas kai turi pakankama pajemu saltini kat uztektu viskam , kas be ko ir pramogom wink tai tada manau esi stabilei stovintis ant koju zmogus wink

27

man atrodo atsistoji ant koju, kai jau turi nuolatini darba, gyvenama vieta ir smegenu galvoje. kai jau esi pasiruoses atsakyti ne tik uz save bet jausti atsakomybe ir uz kita zmogu. kai gali kitu rupintis.

28

Gintautas, 25 parašė:

o cia tai viskas ;D zdz. pagrindas gilioj senatvej ir gaunant belekokia pensija.... zdz.. arba uzimant belekokias nesveikas pareigas kokiam graziam pastate, kuri tauta vadina seimu

29

babkes cia tai turetu buti medziaga kuria nauduotume  kuriant savo ateiti ir gerove :::110
gyvenam sendien  :::818 milim ir esam milimi esam saugus ir pasitikintis savimi ( laimingi amzinai ):D is klaidu savu ir nesavu pasimokom ir ju nekartomam :::818 svarbu susivokti vienoje ir kitioje situacijoje ir nugaleti sunkumus :::818 mano kai kurie draugai tik ir stengiasi gyventi ir isgyventi ir tureti tvirta pagrinda po kojom bet neturi laiko atsipusti ir pasidziaugti gyvenimu , reikia viska po truputi, kad visalaik nedirbtum ir visalaik nesiilsetum.Nu  nesveikai kiti kaip tas ziogas prasilinksmina per vasara , o ziema sala arba is tu juodadarbiu kurie sake visa gyvenima pramosuoja laukuose kartais jie ten ir mirsta ! cia as realiai viena mano maokytoja darze mire ravedama :? butu ji kresle sedejus o ne po darbo dar  kazkokius burokus ravet ??? o mes visalaik kai kurie ilsimes ir nedirbam tik svaistom tevu pinigus ir tiek :::917 ziurekit kad butu tas balansas nepadauginkit ko nors ... nevykusiu situaciju siekant geriau gyventi pila aplinkui, tik apsizekit

30

Siais laikais (ir visais gal) sunku tureti savo pagrinda po kojom (ir dar tvirta)... nors tvirto sunkiai galima tiketis nebent pareigos butu nerealios ir tada jei jau ir ismestu is darbo taj gali nebijodamas pereit i kita. nebijodamas kad nerasi darbo negalesi sumoket uz buta ir neatsidursi gatvej. zodziu ir turint pagrinda sunku ji laikyt tvirtu... o dar ji turet reik laby pradzioj pasistengt. O jei zmogus neturi dideliu smegenu ir dirba pardaveju... ir vos suduria gala su galu - ar tai jo kalte kad jis kitaip negali? Beje, man rodos, pagrindas laby susijes su valstybe... Nes turtingoj valstybej ir pagrinda truputi lengviau turet ir vargsais pasirupinama... Sekmes kuriant pagrinda po kojytem wink

31

turesite visi ta pagrinda, bet gyvenime buna , kad viska prarandi ir vienai reikia vel pradeti nuo nulio...

32

big_smile sunkus gyvenimas: kai ner seimos tai ir po lita po kiekviena koja pasikises neskesti, o kuo toliau tuo skystesnis pagrindas po kojom smile ir galop, jam sutvirtinti nei mersu, nei jachtu, nei nuosavu futbolo komandu nepakanka, gyvenimas vienodai blogas atrodo... (metaforos cia smile)
Jei si tema, reikalinga kaip atsakymas i klausima kada vaikucius planuotis - tada turiu viena nuomone - dar ne laikas. Nes pinigelius tada jau zinai kur padesi ir neberupi, ar uzteks ar ne wink sako vaika reikia pradeti aukleti pries du metus iki gimimo smile speju bent puse tiek dar reik skirti sprendimams del "pagrindo" tvirtumo...
dar psichologai sako, kad zmogus jauciasi saugiai turedamas triju atlyginimu (speju atlyginimas turetu tenkinti smile) santaupas big_smile

33

Skaiva, 37 parašė:

turesite visi ta pagrinda, bet gyvenime buna , kad viska prarandi ir vienai reikia vel pradeti nuo nulio...

mhm - buna sad ir pirmas darbas tada - pasidometi ar tikrai esi toks/-ia vienas/-a kaip atrodo wink

34

šiaip, realiai paėmus, jus teisūs - reikia gyvenamo būsto, pajamų ir na na na. kažkuris iš jūsų pasakė, jog pagrindas yra ta alga, nuo kurios pradedame ir jau tik nuo mūsų priklauso to mums užteks ar ne ir ko norime, siekiame. pvz aš dabar skustis negaliu, dirbu, uždirbu ir kol kas mane tai tenkina. neturiu busto, bet turiu galvą. geri sugebejimai gyventi - čia didžiausias žmogaus pagrindas (netvirtinu, kad šitokį pagrindą turiu, nes dar neteko labai rimtoj situacijoj išbandyt). bet esmė tokia: aš galiu sakyt jog turiu pagrindą, nes man nereik prašyt kitų pagalbos ir čia nesvarbu kiek uždirbi. aišku, jei siejame su tuo, kad kalbama apie pagrindą prieš kuriant šeimą, tada pagrindo aš neturiu, bet argi man dabar jau jo reikia? toli gražu smile
nežinau ar supratot ką norėjau pasakyt, bet jei nesupratot, tai nepradėkit pult... gi vis dėl to galbūt nesusikalbame wink

35

kai nuosava busta turesiu,plius nuo algos liks kas men  bent 1000lt

36

Justinas, 23 parašė:

cia kaip kiekvienas supranta.. big_smile juk dauguma sako stai pasidarysiu pagrinda po kojomis ir tada jau vesiu arba tekesiu... bet tada kas tai yra tas pagrindas po kojomis? cia manau kiekvienas zmogus supranta savaip todel noreciausuzinoti daugumos asmenisku nuomoniu wink aciu

visiskai pritariu siems zodziams