1

Tema: Sweetness Theory

Sveiki, ką manote apie šitą grupę? Aš tai pamačius juos koncerte per VDU pavasarį taip ir įsimylėjau...:) Nuostabi grupė...

2

Re: Sweetness Theory

keista tavo meile wink

3

Na juk čia perkeltine prasme. big_smile

4

O dieve... nezinau emo muzika pirmiausia, tai nelabai man. o kita pazistu du narius tos grupes is seno ir labai gerai. galiu pasakyt tik tiek: zmones neverti pagarbos. ir net nezinia ar galima pavadinti tokius zmonem...:)

5

Sandra, pagrįsk savo nuomonę. Kodėl neverti? Ir kodėl negalima pavadinti žmonėmis?:::157

6

Pasikele, niekuomet nepriims naujo zmogaus i draugu rata, nesiskaito su zmogum ir tt. nezinau gal tau toie priimtini:)

7

As nezinau ju bet patikesiu Sandra, maciau ji muzikante ir matyt ne viena diena sukasi tame pasaulyje.

8

Kur tu mane matei linai?:)

9

tipo ale emo.. nu pasidore tokie kaip ir tokio hotel tik 12 metu vaikams klausyti smile

10

Na kaip man gerai, kad man 12. :::629:::639 Aš tai nežinau gal dėl toki koki jie kaip žmonės tu Sandra ir teisi, bet man jų muzika vistiek patinka smile Galėtų būt daugiau tokių Lietuvoje smile

11

ta prasme zinok isties labai daug itakoja zmones savo kuriama muzika. visuomet kokie jie tokia ir muzika juju. jie tamsus man zmones. nezinau:) bet siaip gitara arturas gerai griezia, o laimis bugnais ir neblogai:) tik vokalas man per silpnas, ir labai jau jie greit nori uzkariaut pasauly. nors is sitos puses tai yra pagirtina. taciau mano tikslai muzikai labai priesingi jiems:)

12

Na tavo ir muzikos skonis atrodo priešingas... :::042

13

Nesvarbu, kad priesingas. poziuriai i muzika buna tik keli (muzikantu): arba noriu iskilt ir parduot savo kurinius, tapt komercija arba man pakanka undergroundo kur as kuriu savo malonumui, o ne del bapkiu;)

14

Dar žinok būna laimingųjų kuriems pasiseka ir iškilt ir grot savo malonumui...:::305 čia gal vienetai, o gal ir ne...:D O šiaip, tu čia turėjai minty, kad ST nori iskilt ir parduot savo kūrinius, o ne dirbt savo malonumui? Nes jie tipo populiarėja?

15

vokalas tai tikrai galetu but stipresnis. man tai ju dainose truksta jegos

16

Egle, ju uzsibrezimas visuomet buvo, bet kokiu atveju iskilt;) daugiau nieko

17

Ir tu manai jiems tas nėra malonu?:) O šiaip manau gerai, kad žmonės nori populiarėt, o ne stovėt vietoje.;)

18

supranti kai parduodi savo muzika tai nera gerai;)

19

Kodėl negerai? Jei yra kas perka, ko neparduot?

20

na as tau galiu palygint savo megstamos muzikos atstovus. tarkim yra tokia grupe monada. jie daro undergrounda. repa. paeme padare namu salygom bet itin graziai cd. ir pardavineja juos norintiems po 10lt. tuo metu tarkime koks shamas isleido cd visoje lietuvoje, ji gali rast prekybos centruose ir muzikos bombose po 20lt. bet gabalu tematika, padarymas, jausmas juose yra visiskai kitoks.:) jie abu parduoda, bet abu skirtingai suvirskinami klausytojui:)