Re: Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
Mano avataras yra alegorija į mano veiklą
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Mano avataras yra alegorija į mano veiklą
O maniskis tiesiog pasaulio grozy, kuris nyksta kaip jame matomas vakaras.
Nesigilykit
Vaikai. As juos dievinu
tiesiog grazus paveikslelis bandziau pasikeisti i vaikeli toky prikolna bet kazkotais puliuoja,nepakeicia man jo
Mano avataras...Mano foto...:) Siaip cia emocija isreikshta... Manau matosi...
Mano dabartinis avataras rodo mano aistrą, hobį, laisvalaikį
HCH..:D
man patinka.. spalwota..
man tai avataruose turi atsispindeti bent sie dalykai: paslaptingumas, romantiski vaizdiniai, gamtos grozis, kazkos tai liudesio ar ilgesio jausmas isreikstas piesinyje ar nuotraukoje. . .
kartais siaip del jk isimesti avatara, kad kitiem ir tau linksiau butu. .. ivairiai
man tai avataruose turi atsispindeti bent sie dalykai: paslaptingumas, romantiski vaizdiniai, gamtos grozis, kazkos tai liudesio ar ilgesio jausmas isreikstas piesinyje ar nuotraukoje. . .
kartais siaip del jk isimesti avatara, kad kitiem ir tau linksiau butu. .. ivairiai
na, pas mane, mieloji, nei paslapties, nei romantikos, nei gamtos nei liudesio nei ilgesio ;D tai va.. tavo kriteriju as neatitinku ;D
taviskis (kurio pas mane nerodo) sakyciau gan paslaptingas... ;D
na maniskis reiskia meile, aistra, swelnuma ir angeliskuma:D
Mano avataras reiskia kad megstu drugelius ir trapuma... Keista bet dievinu tik tikrus drugelius o papuosalu ir drabuziu nemegstu su jais. Gyvenk sia akimirka nes ji gali buti paskutine - taip turbut galvoja drugeliai...
maniškis pasako viską kaip yra..
"you broke it..again"
meilė..
siuo metu mano avataras reiskia
1.mano megstama veikeja
2.drovia meile
mano savijauta: tai kad man nusisikt ant visu ir elgiuos kaip as noriu
Čia mano vyras. Heh <3 Jei rimtai, tai Cradle of Filth vokalistas.
O mano kad gulbes rodo subines man, uzfiksavau pats, savaime aisku kas realybeje yra
o i savo avatara iesidejau tiesiog savo foto esu cia naujokas, tad avataro dar neradau grazaus, tegu buna foto
mano asmeniskai man tai grazus
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8 9 10 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Tavo avataras.Ka jis reishkia?;)