1

Tema: pavydus vyras...

kaip elgtis jei vyras net kvepuoti neduoda laisvai ?

2

Re: pavydus vyras...

turbut rekia begt nuo jo...

3

nu tokia tema kazkokai tirkai maciau pameginsiu artasti wink
>> nu to pavydo reikia bert su saiku nes jei nepavydes tai man atrodo nesuprasi kad tu zmogui rupi wink

4

pavydas siaip gana greitai gali viska prazudyt, jau yra teke tai patirt.. sad bet tas pavydumas is niekur nieko neatsiranda, matyt yra kazkokia priezastis..

5

Deividas, 23 parašė:

pavydas siaip gana greitai gali viska prazudyt, jau yra teke tai patirt.. sad bet tas pavydumas is niekur nieko neatsiranda, matyt yra kazkokia priezastis..

Deividai pafilosofuokim big_smile
>> manau kad sutiksi jog pamates proezasti gali nuspeti ir paskemes visada :::b18

6

pavydus vyras nera gerai, nes is to pavydo gali ir ranka pakelti, o paskui pasakys "bragioji gi as tave myliu ir pavydziu, mane nervina kai i tave kiti ziuri". nu as tai nenoreciau kadvyras  kontroliuotu mane, mano apsirengima. Moteriai reikia siek tiek laisves wink

7

manau kad aklas pavydas daugiausiai rodo nepasitikejima ir netaip jau svarbu, kas tai - vyras ar moteris...

8

pavydo reikia tik truput, jei per daug tai jau gali buti liga. negerai.

9

nzn jei per daug tai tikrai negeraj... iskelt ultimatiuma - arba jis duoda daugiau tau laisves ir neina is proto arba turesi ji palikt. jei myli manau pasistengs. kitu atveju ne taip ir myli jei del mylimos moters negali daryti (ir noreti) jai gero...

10

manau kad pavydumas priklauso nuo zmogaus asmenybes ir harakterio ipatumu :::b18 na vieni labiau pavydi kiti maziau ,tik ne visi tai isreiskia vizualiai ,pavydi tyliai ir nieko nesako :::110
<<<o stai neisauklyti pavyduoliai tikrai nesikuklina duoti i "skruosta"uz beprasmiskus dalykus .Net patys iesko prie ko prisikabinti kad tik galetu duoti zmonai i galva, kad pries dvi dienas graziai atrode ;D tai zema :::917
.... apie pavyda kuris kyla del realiu priezasciu tai jau kita kalba .

11

Apie pavyda yra sneketa temoje "ka daryt"... tai net nzn ar cia kartotis ar tiesiog ten galite pasiskaitineti... big_smile