Re: kaip pasirinkot ka studijuoti?
savaite pries paduodama prasyma varciau knyga kur stoti pasirinkau pagal aprasymus specialybiu graziausiai skambejo ziniasklaidos technologijos taj cia ir studinu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → kaip pasirinkot ka studijuoti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
savaite pries paduodama prasyma varciau knyga kur stoti pasirinkau pagal aprasymus specialybiu graziausiai skambejo ziniasklaidos technologijos taj cia ir studinu
noreciau stot i psichologija...
12 klasej pries rasant egzaminus sugalvojau, kad noreciau mokytis chemija... issilaikiau egzus... istojau i ktu chemija.. jau antram kurse... kad ir kaip sunku, bet mest mokslu tikrai nesiruosiu....
Jovita 20, gal gali truputi papasakot apie savo specialybe? buciau dekinga
geriausia buvo man... is pradziu surasiau VU, nes nesitikejau istot, skaiciavau pagal praeitu metu stojimu balus. ir paskui parasiau ten kur norejau.. nu ir spekit.. istojau i kazkoki suda atsiprasant.. norejau pasakyt, kad netycia istojau ten kur nelabai norejau, nes prirasiau pradziai prestiziniu specialybiu, o po to tik ten kur norejau, ir "pasiseke" istot i geresne. niu bet nieko, visai patinka man. tik galvoju kaip butu jei butu kitaip..
gal ka domina rekreacijos ir turizmo specialybe klaipedos univere...jei ka galiu papasakoti...
ai...bambejau bambejau,kad stosiu vokieciu...prisibambejau,kai jau nebenorejau ten ir pataikiau...:D
Kas miela paciam, o jei tai nezinai tai vabank
as tai pagal tai ar man idomu bus mokytis visus tuos 4 metus...
na bet jei tas vabank isrenka tokia specialybe, kad plaukai suzinojus pasisiause...hehe...ka tada daryt?
na as pati pairinkau be kitu patarimu,lb dziaugiuos kad apsisprendziau galu gale nes iki 12 klases vidurio dar nezinojau ka studinsiu...bettt apgalvojau kokie dalykai geriausiai man sekas ,juos apjungiau ir volia!:)
lengva jum ce plepet abiturientams (o gal tik man vienam :-}) reik kankintis... as tai niekad nezinojau, niekad nesvajojau, niekad nenorejau. taip kad, pasirinkau jau egzaminus, o kur stot net neisivaizduoju... gal kas nori patart? aisq PM :=( pasakyciau ka rinkaus.. o jum perspektyvos jau aiskios daug maz :>
na tu galvoji kad tik tu vienas kankiniesi...mes irgi kankinomes...bet va matai gyvi likom..ir tu liksi...
As irgi zinojau, zinojau...Bet kai istojau supratau, kad patekau ne ten.Atrodo ir domejausi specialybe, ir viska.Bet isejo taip, kad dabar studijuoju visiskai kitokia spec.Ir tuo dziaugiuosi.
nznosi, gal ir neliksiu ir vistiek, i mano pagalbos sauksma nieks neatsiliepe :-[ kas ce db yra, studentija, a? :{}
paklausk pats saves....ko nori is gyvenimo...
nznosi, gal ir neliksiu ir vistiek, i mano pagalbos sauksma nieks neatsiliepe :-[ kas ce db yra, studentija, a? :{}
sakyk tiksliai kokios pagalbos tu lauki?
geriausia yra ivertinti savo jegas ir stoti ten kur leidzia galimybes ir noras didziausias...:)tai visada pasiteisina...nes jei istosi tik tam kad ten studijuoja tavo draugas ar dar del kokios kitos priezastes bet ne is noro tai patikek mesi mokslus tikrai...:)
kokia profesija geriausia?
Aas rinkausi pagal tuos dalykus kuriuos sugebu ir geriausi rezultatai,manau butu sunku mokytis toki dalyko kurio nesupranti ar nemielas sirdziai....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → kaip pasirinkot ka studijuoti?