1

Tema: Kaip vertinate save?

Na ar Jusu nenervina kad kaimynas turi grazesne masina, bendradarbis daugiau uzdirba, kazkas vis laimi loterijose ir pan.? big_smile Kaip vertinate save - esate prisitaikantis prie gyvenimo, daug siekiantis ar visada tik verkslenantis? smile

2

Re: Kaip vertinate save?

skaudu buna tik tada, kai pamatai, jog zmogus vidurine baiges vos ne vos, be jokio aukstojo, dabar stebuklingais budais piniguose vartos.. tada imi ir susimastai - ar tikrai lietuvoje reikalingas tas aukstojo mokslo diplomas? nes tokis vaizdas susidaro, kad 4 metai sukisti kaip i subine studijuojant.. big_smile

3

hmm man tas klausimas irgi seniai ramybes neduoda smile atsakysiu taip: man siule vadybininkes darba, sakau gi turbut reik diplomo. sako ne - reikia tik gero darbo. zodziu taip yra visur - jei turi protelio prasisukt kokioj srity taj ir diplomas nereikalingas smile jei biznierisku ar kokiu kitu gabumu prasimust neturi taj reik studijuot... ir dar - pvz man vadyba ne prie sirdies taj turbut ka bedaryciau man ten nesigautu. zodziu reik rasti savo vieta... net dvejetukininkai sukuria nerealius biznius vien del to kad turi protelio toj srity...

4

na, diplomas - popieriukas, irodantis, kad teisetai uzimi vieta.. viena diena jo prireiks,jei ne pats ta versla kuri, o pas kazka sedi :? na, cia mano nuomone :?
>>> o siaip.. siai dienai...  del materialiniu dalyku as tikrai labai apsipatenkinus.. zinau, bus ir geriau.. bet tai tik mano pradzia.. dar tik pirmieji mano zingsniai, tai saves visai negrauziu.. sedziu va laiminga ir geriu kava :V
> na, o jei nebus geriau.. tada susirupinsiu ir isleksiu i uzsieni visokeriopos laimes ieskot :-) kaip ir kiti musu mylimi tautieciai broliai seses big_smile)

5

Noretusi kad ir cia galetumeme geraj gyvent smile ir nereiktu tada vargseliam tautieciam palikt musu zemeles smile deja... db tik kompleksa gali isivaryt besistengiant dirbt taip sunkiai kad gyventum nejausdamas nepritekliaus ir nesakytum - jo darbas geresnis, jo masina grazesne... (mano nuomonele butu toookia smile ir as turbut buciau prie tu prisitaikanciu prie visko,..

6

as is tu kurie galvoja turi kaip tau gerai kada nors ir as turesiu kada nors tai dar nereiskia kad taip ir bus smile

7

niu siaip ir as daznai taip galvoju smile kartais bunu labai optimiste - ypac vasara big_smile
is tikruju tai reikia siekti tikslo... tada taip ir bus

8

jo o jei tas tikslas ne nuo manes priklauso. pvz kelione i mexica ka tada daryti

9

Alesia, 22 parašė:

jo o jei tas tikslas ne nuo manes priklauso. pvz kelione i mexica ka tada daryti

pf, o kodel ne nuo taves ? tave ka turi nuvezt ten kas nors ? neturi kojyciu ir rankyciu ? negali uzsidirbt pinigu ir nukeliaut ? kiek forume teko matyti zmoniu, tai tu esi labiausiai istezus ir verkslenanti.

10

nu pagalvokim jei as uzisdirbsiu pinigu ar ne ju turesiu pakankamai. ir grizusi i lt paprasyciau vizos klausimas kiek laiko man jos reiketu laukti atsakymas apie metus antra vertus paklaustu paska ir ko ten vazuoju as pasakyciau kad atostogauti o vienos atostogauti vargu ar isleistu mexica tai kad ne europoje tad pagalvojus sunkiai man iseitu ten nukeliauti. Kad verkslenu tai turiu del ko o istezus esu nuo vaikystes iprotys blogas tad juom ir bandau atsikratyti

11

o nera tokiu dalyku, kaip turistines keliones ? galu gale, jei metus laukti, tai paprasyk vizos dabar, po metu jau turesi, o jei metus verkslensi, tai niekad neturesi jos smile

12

as cia kaip pavyzdi daviau taip yra ir be kelioniu smile) tai kad reikia i lietuva grizt o pries tai darba susirast smile

13

Nezinau, man kazkaip nelabai rupi. Nei man gaila, kad jie turi. Stengiuosi ziureti savo. Galu gale kai pabaigsiu mokslus parsinesiu kur kas didesnius atlyginimus nei dauguma. O dabar studente budama net ir nesitikiu pinigu kalnu tureti.

14

as esu lb paprasta mergaiciuke:::817

15

pats sau grazus ir sau pavydziu issibuciuoisiu :::036
jei rimtai labai kritiskas ir siekiu tobulumo ;(  net kai gerai AS noriu dar geriau ir geirau :::302

16

Tomas, 25 parašė:

pats sau grazus ir sau pavydziu issibuciuoisiu :::036
jei rimtai labai kritiskas ir siekiu tobulumo ;(  net kai gerai AS noriu dar geriau ir geirau :::302

Saunuolis, siekti daug yra gerai smile reiskia ir pasieksi! Kad visi tokie butume

17

dekui o tu placiau :::818

18

apie ka - placiau? big_smile

19

kai viskas gerai vertinu save gerai kai blogai pradedu kritiskai save vertinti

20

Zodziu esi kaip ir dauguma smile bet kiti kai buna blogai sako sau - kita karta bus geriau ir is klaidu juk mokomasi big_smile