Tema: Kodel Jus Nekenciat EMO?
Man labai idomi nuomone kodel zmones taip nekencia emo nors jie niekam nekenkia (p.s. apie mane nediskutuojam)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Man labai idomi nuomone kodel zmones taip nekencia emo nors jie niekam nekenkia (p.s. apie mane nediskutuojam)
man sunku suprast kur slypi priezastis, uz ka juos gaudo ir musa... ir taijp aijsku kad ji silpnesni... negi todel butina uzkliut?
Labai paprasta..del isvaizdos..Bent jau man tai slykstu kai matau jaunas mergaites issipindavojusias is saves..sukuosenos baisios, auskaru betkur betkiek, slyksciausia tai nagai juodi..O apsirengimas kad tik kuo labiau nesiderintu vianas prie kito aprangos elementai tuo geriau..tragiska vnzdz..cia suprantama, si karta jau yra paveikta visu tu blogybiu pasaulyje, tai oro uzterstumo, modifikuoto maisto ir visu kitu velniu, kuriuos gavo ju tevai ir jie patys..:D
O tai palauk! Tau trukdo, kad kitas kitaip atrodo nei tu? Skauda tau? Aš nesuprantu tokių netolerantiškų žmonių... Žiūrėkit savęs!!!
tai mes, be abejo, žiūrim savęs, tik kai lauke +30, o pamatai vargšę mergytę su žieminėm juodom pėdkelnėm, tai taip gaila pasidaro - lyg ir ne musulmonų kraštas pas mus...
nu del to kad protingai regtis reijkia atsizvelgiant i oro salygas sutinku
O man asmeniskai del ju galvos neskauda... Gal mes jiems atrodom nenormalus?
Kad zmones Emo musa dar neesu girdejus...baisu... tegul zmones gyvena ir rengesi kaip nori...jeigu kam nors nepatinka tai ne ziurekite i tokius...
Cia tik mano nuomone buvo
Na man pavyzdziui Emo patinka....Kai kurie vaikinai labai grazus ir seip malonu pabendrauti Man nesvarbu kaip jie rengiasi ir taip toliau. As Emo pripazystu. O del musimo- musk Emo gauk dzemo... nesamone kazkokia
Na emo tikraj nemushu bet netoleruoju wisiskaj Tay dar wiena grupele zmoniu turinciu didele demesio stoka nes tik kitaip elgdamiesi ir apsirengdami gali sulaukti to demesio
wtf ??!! kas blogaj kad jie neatrodo kajp mes ?? man taj ju pwz iswajzda wisaj neblogaa nieko neturiu pries juos,nieko jie man nedaro
as tai jau pasimetus,nuo emo,limo ir t.t.mano 14 metu pusesesere is vln man tiek idomybiu pripasakojo:)bet siaip man tai giliai p.....as nekreipiu demesio ir tiek,juk kiekvienas gyvenam sau:)
As tai kiek zinau kad mes bendraujam su zmogum o ne su jo isvaizda... taip kad as sprendziu is zmogaus o ne is jo isores ar jis man patinka ar ne
Erika...jeigu taip kiekvienas galvotu tai sitos temos nebutu. bet kadangi taip nera... teks jums zmones biski pabegioti...kol visomone pripras matyti visokius emo ir panasiai
Erika...jeigu taip kiekvienas galvotu tai sitos temos nebutu. bet kadangi taip nera... teks jums zmones biski pabegioti...kol visomone pripras matyti visokius emo ir panasiai
nemanau ,kad visuomenei kliutu tas "emo.cia pacanai,jauni chuliganai pasityciot megejai,kurie nuo mamytes per mazai dirzo gave,nepavadinciau kazkokiu skaruku visuomene.suauge zmones i tokius dalykus nekreipia demesio
Na, man jie nepatinka Labiausiai del savo verkimo, jei visi tiek vertu tai baisu butu Bet aisku, ju neuzkliunu
Evelina, 18 parašė:Erika...jeigu taip kiekvienas galvotu tai sitos temos nebutu. bet kadangi taip nera... teks jums zmones biski pabegioti...kol visomone pripras matyti visokius emo ir panasiai
nemanau ,kad visuomenei kliutu tas "emo.cia pacanai,jauni chuliganai pasityciot megejai,kurie nuo mamytes per mazai dirzo gave,nepavadinciau kazkokiu skaruku visuomene.suauge zmones i tokius dalykus nekreipia demesio
nu cia tai kazkaip jau buvo aisku kad tik paugliai tokiom nesamonem uzsimineja, bet zmones pripras...kaip jau sakiau...nes vokietijoje buvo kazkas panasaus kiekvienas turejo kazka pries emo (paugliai) bet dabar jau niekam jie nerupi begioja sau ir tiek...bet kas as zinau lietuviai siaip labai skiriasi nuo vokieciu
Na man asmeniskai vienodai yra jie ar nera. Kad sis stilius paplites tarp jaunu paaguliu, tai savaime suprantama, nes visi elgiasi panasiai per brendimo perida. Vyresni emo siek tiek juokina, bet betkokiu atveju ju gaudyti ir musti nereikia. Tegul sau buna, negi gaila...
as gyvenu Milane :? ir cia pasitaiko bahurai kad atsiraite dzsinsus ir apsimove dryzuotas koines rautonai zalias ,plaukai skiauteres pasitate 20 30 cm :? nu ir netrugto jie man praeiti progatve, atvirksciai nuotaika pakyla vis ne gejus su rankinuku ;D;D;D nors ir tas nekliuna kaip ir as nekliunu niekam
keisti zmones.. jei kitokie kiti.. tai musa.. lai daro ka nori juk nelenda prie jusu jie:) na bent prie manes nelenda:))
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?