Re: Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Aukstu mergikiu niekas nebemyli?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų
Aukstu mergikiu niekas nebemyli?
tikrai ne .. iš vis toks dalykas kaip meilė neegzistuoja .. meilė tik priemonė - daugiau paimti iš vaikino
tikrai ne .. iš vis toks dalykas kaip meilė neegzistuoja .. meilė tik priemonė - daugiau paimti iš vaikino
Ok... tada... aukstos mergikes nebepatrauklu? ir nemoteriska?
aukštis neturi nieko bendro su patrauklumu ir moteriškumu .. nuo to kad mergina aukštesnė ar žemesnė ji netampa nei patrauklesnė nei mažiau patraukli .. viskas priklauso kaip ir kuo ji moka apsinaudoti
na tarkim tada ka rinktumeisi,jei turetum galimybe... patrauklia ir moteriska auksta ar paktrauklia ir moteriska zema?
pagal ūgį nesirinkčiau man tai neturi jokios įtakos .. rinkčiausi tą su kuria man idomiau ir linksmiau būtų
pagal ūgį nesirinkčiau
man tai neturi jokios įtakos .. rinkčiausi tą su kuria man idomiau ir linksmiau būtų
teisingas poziuris
man patinka aukstos. na aukstesnes uz save gal nesirinkciau, bet vis tiek ziurint i tokia auksta nuo koju iki galvos uzgniauzia kvapa
Aleksandrai, nu va... o as jau buvau pradejus kompleksuot del ugio..
Doroteja, 21 wrote:<...> (o ju noriu uzdirbt ne sau) noriu pastatyt naujagimiu namus (nes tuos kuriuos turim jie yra nepilno proto vaiku namai ir ten papuola ir sveiki ir nea... taj isivaizduok) <...>
Dorotėja.. Pasidomėk, ir būk tikra savo žodžiais. Nes susakei nesąmonę.
Noriu paklaust: ar kada nors lankeisi vaikų namuose? Ar matei kaip jie atrodo ir kas juose gyvena? Ar aplankei vaikučius prieš Kalėdas, Velykas? Ar pasveikinai? Ar palinkėjai stiprybės? Ar paskaitei knygelę prieš pietų miegą? Ar pažaidei su jais? Ar nulipdėt kartu sniego senį? Ar iš tikrųjų nuoširdžiai domėjaisi, kaip jiem sekasi ir ko trūksta? Čia kalbu ir apie sveikus, ir apie neįgalius vaikučius. Ne litų jiem reikia ir ne eurų. O jei manai kitaip, tada dar klausimukų pora: Ar išsiuntei bent vieną sms per Nomedos Kalėdinę akciją? O per Bėdų Turgaus akciją paaukojai vaikams, sergantiems cerebriniu paralyžium? Ar per LNK Gerumo dieną padėjai? Jei į VISUS šiuos klausimus nuoširdžiai ir nemeluodama nei sau, nei kitiems, gali atsakyti Taip, tuomet spaudžiu Tau dešinę ir linkiu prieš ką nors darant norint padėt, pagalvot ar nepakenksi.Iš asmeninės patirties dėl tavo minėtų "gatvės vaikų". Jie turi KUR gyvent, neturi kaip ir iš ko gyvent. Kai buvau dar maža ir jauna, važiuodavau prie ežero ir rinkdavau butelius. Priduodavau ir gaudavau litų (ar centų), už kuriuos galėjau nusipirkti ledų ar šokolado, kurių nebuvo galimybės gaut šiaip. Pardavinėjau laikraščius praeinantiem ir pravažiuojantiem. Nes norėjau turėti SAVO pinigų. Ir dabar, kur nors važiuodama, jei pamatau sankryžoj vaiką, pardavinėjantį spaudą, nuperku. Ir litų duodu tikrai daugiau, nei kainuoja. Nesvarbu, kad man to laikraščio nereikia. Bet aš matau to vaiko akis, kurios tiesiog maldauja, kad nupirkčiau, kad jis turėtų už ką nusipirkt pavalgyt, atsigert, ar galų gale ką nors pasimėgavimui, savo malonumui. Kas draudžia tai daryt tam pačiam "gatvės vaikui"? Jei pats neįdėsi nė trupučio pastangų ar bent jau neparodysi noro kai siūlo, tikrai niekas neateis ir ant lėkštutės neatneš. Ir net į "ramos", kaip Nijolė sakė, dėžutę neįdės. Vis dėlto aš manau, kad esmė yra ne pačiuose piniguose, o tame, iš kur ir KAIP tie pinigai pasiekia tos pačios Afrikos ar Lietuvos vaikus. Sveikus ar neįgalius, visiškai nesvarbu. Viena, kas yra tikra - kad tiem vaikučiam reikia šilumos ir meilės, supratimo ir pagarbos, palaikymo ir įkvėpimo, vilties ir GYVENIMO. O tie litai.. Gal Tau ir atrodo, kad jie gali išgelbėt pasaulį, bet iš tikrųjų jie jį tik griauna.. Va.
>>> Fiodorai.. nežinau.. :V
Va butent tu manes ir nesupratai ne litais reikia padeti as taip ir parasiau. bet be litu irgi nebusi sotus. Taip aukoju ir raginu kitus visada tai daryti. gal ne visada iseina bet kiek isgaliu tiek duodu, nes esu neturtinga. va o apie gatves vaikus - tikrai ne visi turi kur gyvent. pasidomek placiau - gyvena po tiltais, be jokiu tevu. vyriausybe bando spresti sia problema bet atrodo jiems geriau i savo kisenes pinigus susikist (nei pastatyt kokia prieglauda)... tiesa sakant gal nebediskutuokim nes mano nuomones vis tiek nepakeisi matau tik neteisybe, o tu sakai kad viskas puiku. atrodo visi tik ir nori uzsimerkt pries nelaimes ir blogus dayluks...
Karolina, 19 wrote:Doroteja, 21 wrote:<...>
Noriu paklaust: ar kada nors lankeisi vaikų namuose? Ar matei kaip jie atrodo ir kas juose gyvena? Ar aplankei vaikučius prieš Kalėdas, Velykas? Ar pasveikinai? Ar palinkėjai stiprybės? Ar paskaitei knygelę prieš pietų miegą? Ar pažaidei su jais? Ar nulipdėt kartu sniego senį? Ar iš tikrųjų nuoširdžiai domėjaisi, kaip jiem sekasi ir ko trūksta? <...>
<...bla bla bla ...> atrodo visi tik ir nori uzsimerkt pries nelaimes ir blogus dayluks
labai laukiau tavo atsakymo.. tu taip ir neatsakei i situos klausimus... pasakei, kad paaukoji ir ragini kitus tai daryti....
>> o pati TIK paaukodama neuzsimerki :? kaip sakoma.. pradek keistis nuo saves....
>> as galiu pasakyti, kad tik nusiunciu sms.. bet tai viskas.. o tu???
zinai as tau atsakiau anksciau, jei nematai taj nzn ka bepridurt...
Ka as galiu padaryti be to TIK? Papasakok prasau o ka tu jau TOKIO daraj m?
ir zinaj jei tau mano nuomone reiskia tik blablabla tai gali isvis neatrasyt kita karta
bla bla bla parasiau, nes i Karolinos klausimus neatsakei.... ir tai buvo ne i ta tema.. todel... persiprasau.....
o dabar man parodyk nors sakini, kuriame butu atsakymas i Karolinos klausimus.. nes jei ji kas ras, tai einu ryt stipresniu akinuku ieskotis :? nes Neprizlibinu
NIJOLEI>>>Taj kad tikrai ir be tu zmoniu kurie vejais leidzia savo gyvenima yra kam padeti. pvz kai as turesiu pinigu (o ju noriu uzdirbt ne sau) noriu pastatyt naujagimiu namus (nes tuos kuriuos turim jie yra nepilno proto vaiku namai ir ten papuola ir sveiki ir nea... taj isivaizduok) na galima ir fonda ikurt. ir kitaip prisidet. as irgi pries tuos bomzelius, kurie sedi ir praso ismaldos ne maistui o gerimui... bet yra dar gatves vaikai... reiktu ir jiems kai nors padeti - jie dar mazi... jei tu neturetum kur gyvent pati pamatytum kai viskas komplikuojasi. yra ir tie kurie turi tevus bet jei jiems neparnesa litu is gatves taj gauna tik musti. o jei parnesa taj vis tiek valgyt negauna. yra dar toks dalykas kaip afrika... ten aids lygis pasiekes maximuma. sakysi - patys kalti... deja jie neturi issimokslinimo... jie nesupranta kad daro blogaj. jiems reiktu isteigt moksla kazkoki.. uoj dar daug kam galeciau vardint kam reikia pagalbos. nes ne visi moka ir isgali sau padeti...
Jau parasiau savo nuomone, o del sito taj joa jie del akiu perveda kazkiek bet as neturiu omeny to 1 proc
as turiu omeny jei galeciau pervesciau 90 proc
juk pagalvok jei per menesi gauna tiek kad uztenka pusei gyvenimo pragyvent taj kam jiems tuos aplodismentus skiri...
Va butent tu manes ir nesupratai ne litais reikia padeti as taip ir parasiau. bet be litu irgi nebusi sotus. Taip aukoju ir raginu kitus visada tai daryti. gal ne visada iseina bet kiek isgaliu tiek duodu, nes esu neturtinga. va o apie gatves vaikus - tikrai ne visi turi kur gyvent. pasidomek placiau - gyvena po tiltais, be jokiu tevu. vyriausybe bando spresti sia problema bet atrodo jiems geriau i savo kisenes pinigus susikist (nei pastatyt kokia prieglauda)... tiesa sakant gal nebediskutuokim nes mano nuomones vis tiek nepakeisi
matau tik neteisybe, o tu sakai kad viskas puiku. atrodo visi tik ir nori uzsimerkt pries nelaimes ir blogus dayluks...
visur kalbi apie pinigus.. pastatysi namus << pinigai...
tai kaip su tuo rupinimusi vaiku :? ar tik cia primeti gera :? << as apie tai, ko taves Karolina klause :? ar tu juos asmeniskai pasveikini, nueini paziuret kaip jie laikosi, papasakoji kokia pasaka, pazaidi :? ar tik cia sakai >> oooo.. jei tureciau baaaaaaaaaabkiu, tai tikrai padesiu ir t.t. << zinok ir politikai ta pati kalba ;D jei tik valstybe turetu babkiu ;D juk kaip sake reklamoj <<< VAIKAMS reikia taves siandien, o ne rytoj <<<<
>>>o as pasakiau.. as TIK nusiunciu sms ir tai viskas (TIK nusiuntimas << atsisedu, surenku numeriuka ir issiunciu... VISKAS... thats all.. alles..) ^^^ parasyta juodu ant balto ekrano ;D
Mergyt ar as nesuprantu kazko ar tu?
karolina manes paklause as jai atsakiau kad tik sms taj manau jau atsakiau ko tu dar plusties? o taip ir nesupratau ar tu cia siaip varai ar nori tikrai vaikams gero jei taip arsiai kovoji cia
manau apskritai reikia tuos vaiku namu vaikucius pasiimt is ten (o taj gali aisku ne kiekvienas) (bet politikai galetu tikrai nes juos ten skriauzdia ir valgyt jie ten normaliai nevalgo zinok. sos kaimuose geriau. bet... toks jausmas kad nueisi paseksi pasaka ir tas vaikas taps laimingas pagal jus
deja, jis tik dar labiau prisirisa ir nenori paskui likti TEN
Matai as bent turiu svajoniu (deja tik tiek bet visgi) o tu nieko nemastydama cia ant manes varai. zinai jei neturi sirdies taj gal geriau cia to nedemonstruok ir nereikia cia varyt
susitarkim - nebesusirasinekim nes veidmainiu nemegstu.
atsakysiu, kodel cia as rasau >> nes tu cia tipo uz taika ir geri pasaulyje.. o va as tuo netikiu < gal todel, kad pati to nedaryciau.. tad jei tu darytum, tai labai atsiprasau... tikrai nuosirdziai as taves atsiprasysiu, kai tu pastatysi tuos namus ir pervesi vaikams tuos pinigus :? va tada as taves atsiprasysiu, nes kalbeti lengviausia... as tiesiai pasakau, kad as jiems pinigu nepervesiu, nes turesiu pati kur tuos pinigus deti >> savo vaikams... o tavo pasakymas"pervesciau", jei galeciau, kaip ziureciau per zinias i politika, ant kuriu stumi, kad jie nieko nedaro.
>> sakai, prisirisa ir nenori buti ten,.. o as manau, kad jiems geriau tureti kazka, nei nieko.
>>> matai, o mano svajone <>>. kad MANO vaikai turetu viska, ko as neturejau ir dar daugiau << nes as nuo mazens uzaugau su tokia mintim >> kad kovoju uz SAVE ir SAVO seima
saunuole... uz savo siema kovot irgi yra pliusas. taip kai turesiu galimybiu isivaikinsiu nors viena vaikuti kad jo gyvenimas butu sviesus ir mylesiu ir savo vaikus ir ji lygiai taip pat. o jei turesiu pinigu ar galimybiu kaip nors kitaip padeti taj tikrai visom isgalem padesiu daug daugiau ir cia nera tik svaiciojimai.
persiprasau gal negraziai parasiau bet man nepatinka kai ant manes varo uz nieka. juk tu manes nepazysti ir negali sakyt kad nieko nedarysiu. gali netiket, nes suprantu , kad dauguma tikrai nori gero tik sau ir savo aplinkiniam. taip as irgi uzaugau sunkiai, kaip tik del to noriu kad kuo daugiau vaiku augtu su sypsena (ne tik maniskiai busimi vaikuciai...)
paaugliu sapaliones ;] baikit jus nesamones sneket, ikalkit mixu, eikit pasokt ir visos bedos savaimes issispres ;] idomu ka snekesit po penkiu metu
Giedrė, 15 wrote:Noriu būti kvadratas. ka daryt? ;/
labas joniski , nu ka dabar sumasteipasiaiskink
kamtai kvadratas ? ilis i kartonine deze ir galvok kita klausima ;D kaip but trikamoiu
![]()
noreciau kad is tos zemes daugiau proto islistu ;(
gerai. dabar noriu būti rombu. tuščiaviduriu būtinai. ka pasiulysi dabar?
-----------
ir kas yra veganai? kuo jie skiriasi nuo vegetaru?
o jei turesiu pinigu ar galimybiu kaip nors kitaip padeti taj tikrai visom isgalem padesiu daug daugiau ir cia nera tik svaiciojimai.
o is ko interneta pasijungi :? ar ne todel kad turi pinigu duok juos cia as ubagas vaikas
dirbu uzsieni kad valgyt tureciau
duok pinigu ir as gyvensiu lietuvoi
tuos interneta piningus
<<<pats tai turiu interneta nes lietuvoj noriu but (tai bent dalele db turiu )
paaugliu sapaliones ;] baikit jus nesamones sneket, ikalkit mixu, eikit pasokt ir visos bedos savaimes issispres ;] idomu ka snekesit po penkiu metu
nu nu nu jei butum kazko vertas bent nekritikuotum o kazka naudingo sia tema pasakytum ...
eikit pasokt ir visos bedos savaimes issispres ;] idomu ka snekesit po penkiu metu
eik pats tu... ;( ka nezinai tai ka ir pries penkis metus kalbejo zmones niekuom nesiskyre jau nuo "mesos ir dantu" laikmecio
visada ieskojo kur ir kaip geriau visada :V ir aisku klysdavo , bet ir mokydavosi is klaidu .Uztai dabar gyvenam patogiuose namuose su toletais ir saldytuvais prikimstais salamiu ,desrialu ir kitu gerybiu
tik ne visi taip gali gyventi
todel pradarykit fortke ir ismeskit valkatai bent per kaledas sliosa desros ir jums bus gerai nepriaugsit kilu ;D
IMKIT SITA ---z>>> b02
ne, Aleksandrai.. aciu uz patarima.. tiek to..
>> DOroteja, na as pagal save sprendziu..o isiremint tavo zodzius galiu ?? ar siaip kaip nors patvirtinti notariskai :? gal babkiu uzsidirbciau ateity :?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Daug įvairių klausimų ir atsakymų