Re: 2007 Euro Basketball Spain
teisingai sakai, viskas priesaky. Galetu kokia traumele Novitzkiui nutikti pries rungtynes arba rungtyniu pradzioje. Nes truputi gasdina mane tas ju vakarykstis laimejimas net 30 tasku.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → 2007 Euro Basketball Spain
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
teisingai sakai, viskas priesaky. Galetu kokia traumele Novitzkiui nutikti pries rungtynes arba rungtyniu pradzioje. Nes truputi gasdina mane tas ju vakarykstis laimejimas net 30 tasku.
tris kartus valio
Sunkios varzybos buvo. Priverte mane pasinervinti stipriai. Kai is 21 tsk. lieka vos ne minimumas, tai dai labai daug prakaito isliejau. Taciau viskas baigesi gerai.
Tikekimes ir toliau viskas bus gerai ir galesime dar 6 kartus dziaugtis pergalemis
Visai nieko varzhybos, zhodzhiu be jasikeviciaus nebutu komandos, tokios ishvados.
vakarykstes varzybos ir man patiko... tik kazkaip jaudulio nebuvo visai:? ir sekancios varzybos Kroatu su Ispanais tikrai buvo vertas demesio;) taip sirgau uz kroatus kad parodytu Ispanams - "cempionato pirmos vietos favoritams" ju vieta, kad po pergales dziaugiausi lyg lietuviai medali butu iskovoje:D
Kad Kroatai Ispanus padejo i vieta, tai labai gerai. Taip ir reikia. Gal vis delto supras, kad siais metais jie nera nenugalimi. O Lietuviai saunuoliai. Iveike Navizki bendromis pastangomis. Ziuresime, kaip su Italais sestadieni mums seksis. linkiu musiskiams dideles sekmes ir pastangu.
kaip suprantu, krepsinio gerbeju mazai yra. O maniau, kad lietuviai tai krepsinio salis.
vakarykstes varzybos ir man patiko... tik kazkaip jaudulio nebuvo visai:? ir sekancios varzybos Kroatu su Ispanais tikrai buvo vertas demesio;) taip sirgau uz kroatus kad parodytu Ispanams - "cempionato pirmos vietos favoritams" ju vieta, kad po pergales dziaugiausi lyg lietuviai medali butu iskovoje:D
lietuviai pradzioj dvigubai pirmavo o paskiau vos neprakiso.tai nezinau ka reiktu tau daryt ,kad jaudulys pakiltu
pritariu. Nervu daug kainavo. Pabaigoje ziurejau atsistojusi. Tikiuosi, kad puses namo nepazadinau. Aciu dievui viskas baigesi gerai.
Normaliai kroatai uzhdejo ispanams:)
Kiek atsimenu, nuo Italų buvom skaudžiai nukentėję.. tikiuosi šį kart atsiimsim
Kiek atsimenu, nuo Italų buvom skaudžiai nukentėję.. tikiuosi šį kart atsiimsim
Aišku, kad mes jiem parodysim, ko esam iš tikrųjų verti!
ir wel laimejom!!!
Jėga! mes šaunuoliai! tiksliau JIE šaunuoliai! VALIO!!!!!!!!!!
nesvarbu, kad sunki, bet visgi pergalė
gerai mes siandien pavarem
su vokieciais pabaiga buvo rizikingesne ir mazesne persvara manau dabar su italais gal net geriau suzaide lietuviai
sirgsim ir sivakar
na va vakar bulibus padejom i vieta:)bet man vakar truputi atsoko upas ant slovenu nes vakar vokiecius kaip vaikus padejo ant 30 tasku.skirtumas butu buves dar didesnis bet slovenam pabaigoj atsipodo zaist tai fritsam dave pametyt truputi.o ta slovenu rinktine tai turbut 18 kiniai pacanai:)lakia sunki kova
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → 2007 Euro Basketball Spain