401

Re: seksas automobilyje

Gintarė, 18 пишет:

niu bet jei pvz kokia masina grabine,apluzus,tai anox cia jausmas,vos ne kaip kiskiams:p

as tave HUMERI :::036 AR GERAI :::036 humeris cia kaip ar ferarri big_smile ferari nepatogu mazai vietos o humeri galima pasijusti ***** zvaigzduciu viezbuti big_smile ir saldytuvas ir masazo sedynes ir daug vietos ir stogas prasidaro ir plazma tv yra big_smile koks krusimasis butu :::818

402

Tomas, 25 пишет:
Gintarė, 18 пишет:

niu bet jei pvz kokia masina grabine,apluzus,tai anox cia jausmas,vos ne kaip kiskiams:p

as tave HUMERI :::036 AR GERAI :::036 humeris cia kaip ar ferarri big_smile ferari nepatogu mazai vietos o humeri galima pasijusti ***** zvaigzduciu viezbuti big_smile ir saldytuvas ir masazo sedynes ir daug vietos ir stogas prasidaro ir plazma tv yra big_smile koks krusimasis butu :::818

ale zn tas tavo pasiulymas tikrai vertas demesio,bet gal tada is viso geriau ant kapoto,kam ir i ta masina belist,o dar geriau ziemos metu kai visus kiausius sutrauktu jums nuo salcio:D:D

403

labiausiai man patinka tas jums ... cia tipo su kiekvienu .. kad tik kiekvienam kaiusai pasaltu

404

ne pasaltu,o sutrauktu big_smile kiek gali noret to paties,tegu apsiramin biski,atrod daugiau ner ka veikt,tik dulkintis

405

pize turbut kekvienas automobily yra isbandes jegele ...tenais biski vietos maza bet nieko kaip nuoras yra vieta nesvarbu smile wink

406

na taip ,bet lb extremalu automobilyje, na tikraj neapsakoma;)

407

Petras, 29 пишет:

man tai labiausia patinka kai mergina automob. ciulpia.

na petrai kai tai daro,taj visur smagu....

408

Gintarė, 18 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Gintarė, 18 пишет:

ale zn tas tavo pasiulymas tikrai vertas demesio,bet gal tada is viso geriau ant kapoto,kam ir i ta masina belist,o dar geriau ziemos metu kai visus kiausius sutrauktu jums nuo salcio:D:D

pas mani ziema kailis uzauga :::036 esu prisitaikes ;D

409

Tomas, 25 пишет:
Gintarė, 18 пишет:
Tomas, 25 пишет:
Gintarė, 18 пишет:

pas mani ziema kailis uzauga :::036 esu prisitaikes ;D

o kaip cia ydomiai:)))

410

naturalus kailiukas :::036
bet kodi tau ydomiai:::b11

411

na tiesiog ydomiai nuskambejo:)

412

na mano drauges TAIP nusako tos zonos kordinates big_smile siaip esu girdejes ir zelmenys big_smile ir miskai big_smile ir krumoksniai :::036 o kailiukas tai Istrigo nes su panom labai dauuug bendrauju big_smile jei kalbeciaus su vaikynais daugiau tai  butu :V nelabai grazus zodelis :::a55

413

na taj yra privalumas kai salta:) 

414

gal isgirsime daugia umergaiciu nuomoniu?????:::d17

415

namatau mergaites nenori pasireiksti , gal nedrasu:))

416

automobilyje tikras extremas:)

417

pagaliau sulaukeme ir merginu demesio:) taip tikreaj tau Diana pritariu tikrak extrim;)

418

jo,man patinka....o be to jei dar kokioj grazioj vietoj......mmmmmmmmmmmmmmm:)

419

na taip susirandi ramia, grazia vietele, ir td pasileidi ramia muzikele, ir ko daugiau reikia:)))

420

Koks cia ekstrymas kai poto visus kaulus skauda?:::041