21

Re: Kodel jum taip patinka rukyti?

Nerūkau ir niekada nerūkysiu:}

22

Simona, 17 parašė:

Nerūkau ir niekada nerūkysiu:}

SAWNUOLeA! !!!
:::035

23

tik man idomu kodel pvz kai kurie vaikinai kurie ruko nori nerukancios merginos?:))) cia aplink mane vaikinai tj beveik visi tokie smile

24

Kristina,net nežinau...:)Bet ir pati pastebėjau tokį dalyką:}

25

Kaip ir Viktorija 17 sako kad si tema yra beprasme, tai ir rukymas beprasmis dalykas.
Nes is rukymo prasmes nera.

26

as isvis nerukau:)

27

Linas, 16 parašė:

Kaip ir Viktorija 17 sako kad si tema yra beprasme, tai ir rukymas beprasmis dalykas.
Nes is rukymo prasmes nera.

Nesinervuok, kiekvienam savas supratimas...
Kazkas rukyma supranta kaip prasminga dalyka ir reikalinga, o kazkas rukymo nekencia ir t.t.

28

na as rukydavau gal del to kad nebudavo ka veikti.. na kai rukai tai rukyma traktuodavau kaip siokia tokia veikla smile

>> o istikruju tai rukyti zmones pradeda dazniausiai del psichologiniu pasemkiu vaikysteje.. na kai vaikas buna keliu menesiu ir viska kisa i burna tai vadinama oraline vaikko vystymosi ir pasaulio pazinimo faze.. ir jei nuslopina tevai sita jo nora. tada vaigas uzauges gali pradeti rukyti kramtyti nagus gerti garsiai rekti ir t.t tai va wink

29

idomi teorija. bet as laikyciaus tos, kad tam labiau itaka daro visuomene (reklama, tv ir pan.) ir aplinkiniai (draugai is esmes). nezinau, mano tevai ruke abu, mete, bet mano genuose yra neapykanta cigaretems, nors dabar tolerantiskesnis esu.. pamenu kai pirma kart pamaciau klasioke rukant, isplesiau is dantu cigarete ir numeciau ant zemes, o ta pakele ir toliau suruke, slykstus buvo vaizdas..
o tarkim jei as rukyciau, kodel nenoreciau rukancios merginos.. nes noriu auginti sveika vaika smile va kodel. o su tokia, kuri giriasi pradejusi rukyti nuo 13 metu, kai buvo pats brendimas prasidejes, nieku gyvu neprasideciau rimtiems santykiams. nu ka as zinau.. zaliu vaiku fobija man smile:)

30

Aleksandras, 22 parašė:

idomi teorija. bet as laikyciaus tos, kad tam labiau itaka daro visuomene (reklama, tv ir pan.) ir aplinkiniai (draugai is esmes). nezinau, mano tevai ruke abu, mete, bet mano genuose yra neapykanta cigaretems, nors dabar tolerantiskesnis esu.. pamenu kai pirma kart pamaciau klasioke rukant, isplesiau is dantu cigarete ir numeciau ant zemes, o ta pakele ir toliau suruke, slykstus buvo vaizdas..
o tarkim jei as rukyciau, kodel nenoreciau rukancios merginos.. nes noriu auginti sveika vaika smile va kodel. o su tokia, kuri giriasi pradejusi rukyti nuo 13 metu, kai buvo pats brendimas prasidejes, nieku gyvu neprasideciau rimtiems santykiams. nu ka as zinau.. zaliu vaiku fobija man smile:)

na siaip irgi tavo zodziauose tiesos yra wink
>> bet ta manoji teorija irgi ne is pirsto lauzta nes skaitaliojau psichologiniu leidiniu kurie turimais remti tai manau nera skaidalai ir bezdalai o tiesa big_smile

> o del to rukymo tegul kaip nori taip ir gyvena gi kiekvienas renkasi kaip sasvo gyvenima nugyventi...

31

mums irgi per psichologija pasakojo apie tuos etapus, oralinius ir pan. bet as pats nelabai tuo noriu tiket. i burna galima imti nebutinai dumus, galima valgyt saldainius, ciulpinukus gal dar kazka;] bet kodel butent cigaretes? nes jos daugiausiai reklamuojamos, jas daugiausiai mato zmogus aplinkoj, juk tiek daug rukanciu aplink, o jei dar draugai ruko ir siulo nuolat, tai kaip nepabandyt..

32

as pats rukau ir merginos rukancios nenoreciau turet tdl kad kai susitinku, visa laika is manes rukydavo, uzknisdavo nerealei big_smile

33

vieni pradeda rūkyti dėl to,kad nori pasirodyti kietesni, o poto nebegali sustoti..kitiems tiesiog patinka rūkyti..:::041

34

[url=http://www.verslosavaite.lt/content/view/1357/1/]Jei kas norite mesti rÅ«kyti Å

35

Bronislovas, 17 parašė:

as pats rukau ir merginos rukancios nenoreciau turet tdl kad kai susitinku, visa laika is manes rukydavo, uzknisdavo nerealei big_smile

Pirma karta girdziu tokia priezasti ;D

36

Aleksandras, 22 parašė:

mums irgi per psichologija pasakojo apie tuos etapus, oralinius ir pan. bet as pats nelabai tuo noriu tiket. i burna galima imti nebutinai dumus, galima valgyt saldainius, ciulpinukus gal dar kazka;] bet kodel butent cigaretes? nes jos daugiausiai reklamuojamos, jas daugiausiai mato zmogus aplinkoj, juk tiek daug rukanciu aplink, o jei dar draugai ruko ir siulo nuolat, tai kaip nepabandyt..

na dar visi sako" su kuo sutapsi toks ir pats tapsi" bet Alekandrai, drisciau gincytis wink sakai reklama, marketingas TV smegenu plovimas.. na daro itaka zmogui bet manau kad ne del rukymo ar gerimo odel to kokia duona pirkti ar dar ka nors big_smile
>> siaip cigaretese yra visose tiek pat dervu ir dar  ten visokiu nesamoniu..
> issityriau plaucius tam HELP organizacijos bustineje per toki festivali smile tai ten reikejo sulaikyti kvepavima ir panasiai kaip i alkotesteri pusti 15 sekundziou smile tai pripuciau 15% kad mano plauciai uztersti.. :V
> na tai nera mazai.. nors rukau kokius 4 metus su pertraukom
> parukau paskuoi metu kokkiam menesiui ir vel pradedu.. dazniausiai nerviniais sumetimais pradedu vel kenta nusipirkti big_smile

37

Manau zmones pradeda rukiti del dvieju priezasciu :V Prikolas tarp draugu,o kitas pastoviai buti tarp rukanciu.Tai ir skatina imtis rukimo.
Kodel taip pasakiau ? Nes mane sie dalykai kazkurio metu veike,tai del ju vos nepradejau rukyti.O del  ko ruko? Manau tai jau priklausomybe!Zinot eini gatve ir pajunti ta lengva dumeli ,iseinanti is kieno nors cigaretes :::036 tai iskart issitraukia ir prisidega si malonuma big_smile

-o dabar is mano ziniu apie rukima : :::036-> nu hebra kad jums iki rytojaus plauciai isputu ;D zinau kad meetus rukyti, mazdaug po pusnmecio plauciai issivalo (tiesa tie kas sergat veziu tai nemanau :::a55 ) ,
cigarete trumpina gyvenima 8 min (manau kad cia gazdinimai :::036 )
cigarete atpalaiduoja ir nevercia taip nervintis (galbut jus ir surukot 8 min savo gyvenimo,bet uztat nusiraminat ir neuzmusat ko nors is nervu. Pvz. vyrsininko :::036 )
faktas kad cigaretes dumas ardo plauciu lasteles taip atsiranda piktybines lasteles, nes daug suirimu vyksta.
mokesciai uz cigaretes kurie taikomi gamintojams,inportuotojams,platintojams,nepadengia nuostoliu.Valstybe skiria zmonems sergantiems rukimo ligomis daug daugiau nei gauna mokesciu uz cigareciu ivezima :::050(gal padetis jau pasikeite,bet man jos dar niekas nesake:::a55 ).

38

Niekada nerukiau ir nerukysiu...:)
Man labai negrazu kaip paneles ruko...tiesiog vulgaru...:(

39

rukau visada per fiesta zolike,hesa,niekada beveik neatsisakau,... o del cigareciu,tai nekas, atsikeli ryte ir uz cigaretes,rytas jau susiktas,diena ir tas pats, uz kliuni uz akmeniuko:} ir cigarete,tikraij nekokie prisiminimaij, rukymas tabaco kas diena ir dar ne po viena cigarete, zauru,.. ir kaip galima nenumesti,nerukaij ir viskas,pats prariukiau kokius 5m, griestaij ir viskas, tik vat po menesio kazko noras uzeina lb parukyti o po to dar po dviejiu o paskiuj nieko,ir ainiu su draugais i lauka pastoveti,jie paruko ir jokios pagundos paciam,.... bet retaij susilaikyti  isseina kai aplink blokineij namaij,senos auto,pwz golf 89m ,zmoniu ipatinga turbut gimusi eisena ir veido israiska tarsi visa gyvenima ji tevas su gerzo kulnu lupo ,ir grazios merginos,susilaikyti neina, i parduotuve alaus ir cigareciu o seip ir net alaus negeriu;},...    visa tiesa pas pati zmogiu ,kaip mato save ir kaip prijema aplinka,... jai jam atrodo jok cigaretes ji atpalaiduoja,nuramina,jo vale,..jam taip geriau ir negincina,.. nes juk nezinosi jai jis nerukys ir del to pwz prades kokiu raminamais pignaudziauti ar dar kokiu sudu,...ir del to sirdis sproks,... tad kad rukantis,.. lengvaij pradejai ir lengvaij gali numesti,jai nori  pamirsk tas cigaretes ir nesuk sau galvos;},gerau galvok kaip darbdavi nubausti:}}}} uz tai jok mokesciu nepadenge, uzdarba paciam tenka moketis ot laikaij,....

40

man tikrai nepatinka rukyti, net nzn ar patiktu big_smile nesu nei karto bandziusi:P nera jokio noro kistis ta bjaurybe i burna.. as didziujuosi savim uz valia kaip dauk kartu siule:D