121

Re: kodel bernai megsta skaudinti?

Audrius, 26 parašė:

Is tiesu tai labai ziauriai elgiasi butent merginos. Jos padaro kad tu visikai ir absoliuciai jai priklausytum ir tada tave ismeta - iskeicia i kita toki kuris dar nepriklauso. Siaip todel vaikinams, geriausia ir susideti su mergina neipareigojanciai - taip kaip merginos nemegsta. Tik taip tavim nepasinaudos..

ta pati daro ir vaikinai, kai supranta, jog pamilai, tada taip smogia i shirdi, kad nieko nebesinori, pasidaro tushcia ir niuru... jei vaikinams patinka nepastovumas, tai tegu jie ir susideda su tokiom, kurioms priimtini neipareigojantys santykiai, o ne prie tu lenda, kurios nori stabilumo!!!!!!!!

122

matai kaip vaikinai dazniausiai daro tai is visisko kvailumo saves nesupratimo ir neatsakingumo. aisku nei viena is situ priezasciu nera pateisinama, bet merginos tai daro absoliuciai logiskai ir su pilnu supratimu ka ir kaip daro. pazystu ne viena mergina kuri gyvena su vaikinu tik del to kad jai taip patogiau, bet tuo paciu jauciasi visai laisva ir iesko savo "meiles". kai toki suras pasakys jam "sirdziai neisakysi" ir iseis. O vaikinas tuo tarpu ateiti su ja planuoja. gerai kad toli visa tai nuo manes, bet po tokiu istoriju ir po tam tikru patyrimu - is vis su merginom baisu susideti. nors man kaip tik uztektu proto saves supratimo ir atsakingumo. O jei siaip moterys valdo pasauli - taigi ka pacios padarot su vyriska gimine ta ir turit tongue

123

vaje, kokie isvedziojimai big_smile

124

Audrius, 26 parašė:

matai kaip vaikinai dazniausiai daro tai is visisko kvailumo saves nesupratimo ir neatsakingumo. aisku nei viena is situ priezasciu nera pateisinama, bet merginos tai daro absoliuciai logiskai ir su pilnu supratimu ka ir kaip daro. pazystu ne viena mergina kuri gyvena su vaikinu tik del to kad jai taip patogiau, bet tuo paciu jauciasi visai laisva ir iesko savo "meiles". kai toki suras pasakys jam "sirdziai neisakysi" ir iseis. O vaikinas tuo tarpu ateiti su ja planuoja. gerai kad toli visa tai nuo manes, bet po tokiu istoriju ir po tam tikru patyrimu - is vis su merginom baisu susideti. nors man kaip tik uztektu proto saves supratimo ir atsakingumo. O jei siaip moterys valdo pasauli - taigi ka pacios padarot su vyriska gimine ta ir turit tongue

nemanau, kad vaikinai tokie kvaili ir palieka paneles nes nesuvokia ka daro. kvailas paaishkinimas!!!!! pazisti veina mergina ir ji tai jau visos??? ar kelios tai jau visos!!! o tam vaikinui galetum ir ishdestit situacija, ir paliktu ja, jei aishku noretu! yra ivairiu zmoniu ir pagal vienetus negalima sprest apie visus! visokiu yar, visokiu reikia!

125

Siaip aisku neverta abasoliutintis ties visi visada ir pan. Bet kalbu apie tendencijas. Kvailuma minejau tik kaip viena is priezasciu. Labai daug vaikinai nesupranta ka daro.. bet kaip sakant  nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes. Ir dar sakau, kad merginos taip daro. reikia pripazinti kad merginos siaip buna ypatingai ziaurios - tokias jas padare gamta, kad isgyventu. Taigi tai tik pavyzdys merginu poelgio.. as zinau ir kitokiu kurie stebina savo ziaurumu is merginu puses, o is vaikinu tokiu pasakyti negaleciau.. vyru ziaurumas kitoks, agresija kita.. nei viena nei kita nera gera. Bet pvz as neisivaizduoju ar galima mergina pasitiketi - nesuprantu kodel ir kaip tureciau pajusti pagrinda pradeti pasitiketi. Nes merginai kiek zinau 5 metai ne riba iskresti poksta.. Patyriau tai pats

126

matai, cia jau sekmes reikalas ant kokios paneles uzsirausi! o ziauriu paneliu yra, nieko nesakau... bet vaikinai smurtauja kumshciais, kurie nieko gero neduoda! suprantama, jog vyrai ir moteris skiriasi! o pasitiketi gal ir vel kada pradesi. man irgi sunku bus kuo pasitiket, bet nemanau, jog keli zmones gali sugriaut mano gyvenima ir mano viltis! yra tikrai geru vaikinu ir paneliu.. man sunkiu momentu kaip tik vienas draugas ir padejo :::001

127

bet tu Audriau, deja, absoliutiniesi ties viena
> bet cia mano nuomone.

128

Nijolė, 21 parašė:

bet tu Audriau, deja, absoliutiniesi ties viena
> bet cia mano nuomone.

nu nesutinku smile jei ir absoliutinuosi tai ties keliom ..
o parodykit man teigima pvz ir tada sutiksiu smile
kai matau tik juoda - nesitiki kad kur nors yra balta tongue

129

paprasta panele

130

vat kad paprastos taip irgi daro .. tas tiesiog tiesa

131

paprastos, daro? vadinasi taip turbut bus geriau ir taip jau lemta... vat pamatysi rasi kokia, tada jau nuomuone pakeisi :::001

132

nu matai smile siaip as visai nieko pries buciau paimti ir parasti tokia tongue bet dar pora kartu pagadinsiu po 5 metus su neteisingai rasta ir nebereikes man jokiu merginu wink

133

nu vat laikas tai tikrai nestovi vietoj... zinai cia jau kaip pasiseks, gal jau po menesio su kokia panele busi ir iki gyvenimo pabaigos gyvensit ilgai ir laimingai :::001

134

ai tikrai manau kad ne smile o siaip laiko irgi nebijau tiesiog erzina kazkaip tokie posakiai ateis laikas turesi, ateis laikas rasi, ateis laikas bus .. nera taip smile yra taip kad gali buti gali nebuti .. sutinku, kad as pats del to kaltas jei jau kazkas sugeba mane pavadinti ypatingai isrankiu

135

mes visi esam ishrankus.

136

Audrius, 26 parašė:

ai tikrai manau kad ne smile o siaip laiko irgi nebijau tiesiog erzina kazkaip tokie posakiai ateis laikas turesi, ateis laikas rasi, ateis laikas bus .. nera taip smile yra taip kad gali buti gali nebuti .. sutinku, kad as pats del to kaltas jei jau kazkas sugeba mane pavadinti ypatingai isrankiu

jo isrankus tai tikrai :::036 nieko cia ir nebepridursiu big_smile tik rinkites kuo greiciau. Jei yra geru kandidaciu :::818 kitaip gali buti per velu, nes su laiku merginu mazeja ir galu gale kai traukynys prades riedeti tai gali buti kad ta paskutine akimirka isirinksit bet ka! big_smile tai bus bajeris ;D
----o kas apie iskaudinima tai manau kad netiktu vien zodis bernai :::a55merginos ir :::111
----Indre manau kad esi labai jauna ,tik dabar igauni patirti,suprasi  kad ne visi yra patikimi, nors is tikro cia tai jaunatviskas nesubrendimas ir tiek :::818 jau paskui suauge kitaip galvojama ir suprasi pati kodel taip yra smile

137

kas idomiausia vaikinams metams begant - pasirinkimas tik dideja smile
kazkaip mergina retai vengia vyresniu vaikinu smile

138

Kaip kurie megsta. Pvz: as niekuomet neyskaudinciau merginos, neziuretau y kitas.

139

Niu taip pat jie skaudina merginas,kaip merginos vaikinus,bet kaip sakoma lazda turi du galus,jeigu tu kazkada kazka iskaudinai tai lauk atsako ir tave kazkada kazkas iskaudins...
Auksiniai zodziai wink

140

o jei neskaudinai, tai tave iskaudins...