261

Re: O kokios merginos iesko vaikinai?

danieliau mano brplis turi tokia medine masinyte maximoj pirko ............gal paprasyk mociutes pora litu nusipirn ir pasinerk i vaikyste..............

262

hm...pamastom,turiu smegenu,moku nerealiai skaniai gaminti(cia mano hobis,bet megstu gaminti,valgyt retai sad mane tevai  ir draugai del sito bara),esu istikima,draugiska...
bet nevienas vaikinas i mane neziuri kaip i potencialia mergina,tik kaip i drauge,nes vyrams geru mergaiciu nereikia!
big_smile

263

nu siaip jei tokia - imu i merginas iskart smile cia jau netoli to kad i zmonas iskart

264

Gediminas, 19 wrote:

na, wisu pirma tai ji turetu lengwai bendraujanti buti, kad nereiketu peshti po zhodi... smile su humoro jausmu smile nekenciu paniureliu... moketu palaikyti sunkiomis situacijomis. kad butu paprasta, nepadauginusi makiazho ir ziedu...  nesistengtu atrodyti ishskirtine, atkreipti wisu demesy y sawe. moketu sujaudinti smile
tai wat. tik kad gaila tokiu nera big_smile

Nu va, tu kaip tik parašei parašei apie mane

265

Audrius, 26 wrote:

nu siaip jei tokia - imu i merginas iskart smile cia jau netoli to kad i zmonas iskart

:d juokauji,nusibosciau po savaites...nes man visada taip,isimyli per diena,o geriausia drauge tampu po savaites,tai taip neidomu,kad jau net nesistengiu susipazinti su vaikinais.

266

nu siaip cia netiesa wink jau cia vyro pareiga padaryti - kad mergina prie jo isiskleistu kaip gele smile tiek jam paciam tiek pries kitus .. smile o pas tave akivaizdziai daug potencialo isiskleidimui yra smile

267

cha,netik didelis potencialas,bet ir afigienas vaikas,jis daugiau panu pakabina nei as vaikinu,kazkaip sugeba savo speshal sypsena visas uzkariauti... big_smile

268

visa tai netiesa!

269

Raimonda. Pasakysiu as tau kliuti. Ogi vaikas !!! Tu ji turi, o dauguma bernu net nemasto ir net baidosi vaiku tureti bent iki 25 metu. O jei dar svetimas. Tokia tiesa ..

270

big_smile ne ,problmema tikrai ne liutukyje,problmema iki jo buvo,na bent dabar turiu vyruka kuris iki mirties mane sventai myles ;D

271

Pastebejau, kad vaikinai iesko graziu nors ir ne labai protingu merginu, tacaiu kai tokia sutinka po kiek laiko supranta, kad ne to jiems reikia. Mergina kaip ir vaikinas turi moketi visko po truputi, vieno daugiau, kito maziau.Svarbiausia puikus bendravimas, supratimas, jaukumas ir saugumas, mokejimas dziaugtis vienas kitu. Visa kita atsiranda palaipsniui...

272

Gediminai,pats nezinai ko nori.jei mergina tave tempiasi i miesta kai tau nera nuotaikos tai tikrai labai gerai,taip tave prablaskytu nuo blogu minciu,o tu ja kaltini....nors pats esi zioplys.

273

pasakysiu paprastai ir aiskiai..tokios aplamai nera ..

274

Zmones jus isproteja. Kam paneliu ieskot? laukite progos kai pamatysite neatsitiktinai viena ir sau pasakysite cia ji. prieikit ir uzkalbinkit juk blogiau uz antausi nebus. big_smile
bet jei rimtai kalbant, paneles galima ismokint ir paciam galima prisitaikity prie to ka salia savias turi.
panele susirasti nera sunku, bet ja prie saves islaikyti reikia tikrai labai daug pastangu...
Panos gi kaip kates sueda nervus, ispleso kisenes, sudrasko sirdi ir iseina pas kita... big_smile Pokstas
jei rimtai tai kai nustosit laimes ieskoti tada ji ateis. wink na ka laikykites.
(Kad ta laime nesvertu 120 Kg.) big_smile

275

Siaip tai merginu ieskoti neapsimoka .. jos pacios tave randa atima viska ir ismeta .. nuo merginu kurios man nors kiek patinka - begu kaip nuo ugnies, nes zinau kad nesugebesiu atsilaikyti ir vel bus tas pats kaip visada .. jau geriau is toli i merginas paziureti ir islikti savimi ..

276

jei kalbeti apie busima zmona tai turetu buti mazas ramstis vyrui,neuzdavineti per daug klausimu,buti tvarkinga,rupintis isvaizda seima,buti supratinga,pasitiketi vyru visom situacijom ir tuo pat metu turetu buti zmona,drauge ir meiluze.3 in 1.tada ir vyru maziau butu neistikimu.pvz kaip as.:::d17:::d20:::

277

Edgaras, 19 wrote:
Edvinas, 16 wrote:
Sergejus, 25 wrote:

pritariu kad dauguma lietuvaiciu ziuri i babkes,tada vyrai patarciau uzmegzt pazinti su kokia rusakalbe,visai kiti zmones,labai malonei bendrauja,atviri,nereiklus,ir nesimaivo be reikalo smile

Tj sakaj tik del to kad pacio saknys Rusijoje?

pas mane ir saknys rusiskos ir ka gal daba pradesim dar diskutot kad mes ne tikri lietuvai !!!! ne piletibei reikalas o koks zmogus yra !!!! lietuves 100% ziuri i babkes cia jau svesi tiesa nes labai pasikelusios tapo!!! o pajiemus is rusu kalbanciu mergynu jos paprastesnes jie save ne kelia i dangu !!! jos ziuri koks zmogus o ne i pinigus!!!!

va daba tai neislaike mano nervai skaitant ;D
kad visos lietuves 100proc ziuri i babkes? taj kodel as 6 metus draugavau su zmogum kuris turejo pinigu tik ant benzo? viena karta i metus i kavine ir pora kartu i macdonalda ;D o todel kad toki mylejau big_smile bet taip nebegaliu... visai su mergina niekur neit nei linksmintis nei pavakarieniaut yra nesamone. santykiu tustuma!vien meile laimingas nebusi vis sedint prie tv...!! zodziu nemeluokit ne visos vienodos blem ! net nepazystu tokiu kurios viliotu bernus del babkiu tongue

278

kiekvienas pagal save smile

279

Audrius, 26 wrote:

Siaip tai merginu ieskoti neapsimoka .. jos pacios tave randa atima viska ir ismeta .. nuo merginu kurios man nors kiek patinka - begu kaip nuo ugnies, nes zinau kad nesugebesiu atsilaikyti ir vel bus tas pats kaip visada .. jau geriau is toli i merginas paziureti ir islikti savimi ..

drastines priemones

280

o kaip del manes, del isvaizdos, svarbu kad imponuotu, trauktu sexualiai, jei paprasciau - as jos noreciau. O visa kita charakteris, poziuris i gyvenima smile