Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 81 iki 90 iš 90

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: As esu vedes, bet gi nemires :D
ir ką mes ten tokio juokingo buvom parašę, kad taip prajuokinom tave ir "vieną vyresnio amžiaus moterį"?...
kaip su tavim diskutuoti kokia nors tema, jei tu viską priimi asmeniškai ir taip įsijauti į aukos vaidmenį, kad net aplinkiniai nepatogiai pasijaučia... Sorry...
O tau nekilo abejonių dėl to, ar tu moki išklausyti kitų nuomonę? Keli visiškai tarp savęs nesusiję žmonės išsako tą pačią nuomonę, bet tu jos neišgirsti ir vis tiek visi kiti klysta, o tu viena teisi? Ar tikrai? 

- Lina, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
visi cia toki isiaudrine,kad vau.. as jusu nuomone tikrai priemiau...Tad nesakau,kad as teisi ar neteisi,tik paprasciausiai irgi gyvenime kaip sakoma,vienas lauke nekarys

- Dalia, 44
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Suauk Lina,matyt i viska ziurejai pro rozinius akinius.Kazkaip jau pati intensyviai verksleni,net nebeaisku ka nori issakyt.Ko visus uzsipuolei,pati kalta,pati prasidejai.Juk ,jei perejai prie rimtu santykiu,reikejo kazka tikresnio ir konkretesnio suzinot apie vyruka.Jei issisukineja,tau neturi laiko,jau vien tai kelia itarima.Kazkaip pirma sugula i lova,prisidaro vaiku ir panasiai...po to pradeda mastyt...tai nebutinai apie tave...tai kasdieninis reiskinys.Ir nereikia man ne i foruma lyst,pilna aplink tokiu pavyzdziu.Ir dar ...gana ziauroku atveju,verkia merginos...ir grazesnes uz tas manekenes...tikrai...Na ,bet gyvenam toliau,tvarkomes kas kaip galim,ne visi vyrai kiaules,daug ir kiaulaiciu laksto...O dabar kazkokia mada atsirado,kad vedes butinai turi dar ir meiluze...Kazkoks naujas reiskinys

- Aleksandra, 20
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
as nesuprantu kam vyrai veda, kad paskui pas jaunas lakstyt...? ir kam tos jauneles buna tokios naivios ir zinodamos, kad vyrai vede mano, kad tie liks su jom! nesamone!!! vienetai!!! man vede vyrai, tai uzimti vyrai ir kai kabinejas man shlykshtu... bet kiekvienas turi savo galva ir masto savaip! o smegenu, tai kiek kas turi tiek gal ir panaudoja.

- skaiva
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
jie kabina ne tik jaunas .. as moteris metuose .. tai neduok dieve kaip jie kabinasi . jiems vedusiems nera skirtumo ar tu jauna ar pagyvenusi svarbu su ja pasivartyti ... jie iesko tik naujoviu , o seip seima jiems vistiek ira brangesne uz viska ... tai mielos mergynos ar moteris tiek vyru ira laisvu nepriklausomu ... ir budama su tokiu musu sazyne isliks svari ...

- Piotr, 25
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Gediminas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Aš miręs.......??? vau........;D Ale kaip miręs visai gerai jaučiuosi ;D ;D ;D

- Dangus, 27
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Žinutės: nuo 81 iki 90 iš 90
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.