Re: KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
senai i sia tema buvo berasyta,drasiau paneles
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
senai i sia tema buvo berasyta,drasiau paneles
Manau, priklauso nuo zmogaus. Pazystu keleta vaikinu, kurie ir su plikem labai zaviai atrodo
mane ish proto veda, kai plinkantis vyras uzglosto ta savo plike kitais plaukais.. manau, jei jau plinka zmogus, tai jam labiausiai tinka but nusiskutus...
mane ish proto veda, kai plinkantis vyras uzglosto ta savo plike kitais plaukais..
manau, jei jau plinka zmogus, tai jam labiausiai tinka but nusiskutus...
jojo arba peruka uzsideda.. ir bepuciant nosi nukrenta ant zemes
na matai.. seniau vyrai baisiai del to gedydavosi.. nepilnavertiskuma gal koki jausdavo.. dabar... jau ir ne taip baisus tas praplikimas.. kaip julija sake prpalike kiti dar zaviau atrodo
Aleksandra, 21 parašė:mane ish proto veda, kai plinkantis vyras uzglosto ta savo plike kitais plaukais..
manau, jei jau plinka zmogus, tai jam labiausiai tinka but nusiskutus...
jojo
arba peruka uzsideda.. ir bepuciant nosi nukrenta ant zemes
![]()
na matai.. seniau vyrai baisiai del to gedydavosi.. nepilnavertiskuma gal koki jausdavo.. dabar... jau ir ne taip baisus tas praplikimas.. kaip julija sake prpalike kiti dar zaviau atrodo
tu manai, kad ir dabar nera tokiu vyru, kurie nesigedija? buna ataugina plaukus ir kazkaip atrodo pridengia, bet tai tikrai negrazu!!!! graziau kada pliki, ish vis pliki vyrai gana grazus, bet ne visiems tai tinka suprantama
aga gerai kad as gerai apzeles nekaip atrodyciau
nors kai kurie tai skutasi plikai nes jiems is tikro gerai atrodo plike
ir dar blizga ;D auksas
Jaunam vyrui tai bepigu, praplikes ar visai nusiskutes, tai dzin, jei sugeba to nesureiksminti ir pateikti, tai kone kaip privaluma=]
Kvailiausia, kai vyrai su amziumi ima plikti, bet metu metus is tu likusiu plauku kazka kombinuoja, klijuoja ir galiausiai prieina tokia lb durna situacija: nebelieka plauku, su kuriais dar neva butu galima pridengti plike=P bet tu sruogu nukirpti irgi negali, nes gi visi pamatys plika pakaushi =PP [kuris visiem jau 10m buvo akivaizdus=DDD].
Is plikiu serijos, man tai ispudingiausia Donaldo Trumpo sheveliura=] ten kiekvienas plaukas turi savo sushukavimo krypti=D net nesuprasi, kuri galvos dalis imusi plikti ir is kur plaukai paimti=DD
Jaunam vyrui tai bepigu, praplikes ar visai nusiskutes, tai dzin, jei sugeba to nesureiksminti ir pateikti, tai kone kaip privaluma=]
Kvailiausia, kai vyrai su amziumi ima plikti, bet metu metus is tu likusiu plauku kazka kombinuoja, klijuoja ir galiausiai prieina tokia lb durna situacija: nebelieka plauku, su kuriais dar neva butu galima pridengti plike=P bet tu sruogu nukirpti irgi negali, nes gi visi pamatys plika pakaushi =PP [kuris visiem jau 10m buvo akivaizdus=DDD].
Is plikiu serijos, man tai ispudingiausia Donaldo Trumpo sheveliura=] ten kiekvienas plaukas turi savo sushukavimo krypti=D net nesuprasi, kuri galvos dalis imusi plikti ir is kur plaukai paimti=DD
jo kiti dar pasipurskia toki birzgala juoda ;D ir pakausi nuvaksuoja juodai kai pamatai toki vos NEAPSIVEMI
<<< jei vis DAR PRIEKI IRA PLAUKU tai tinka trumpai kirpti plaukai jei jau nebera reikia skusti plikai plika tikrai net meginos sako kad seksi atrodo ,tai geriau nusiskusti o negaminti siukslyno ant galvos kaip cia sake Zivile ;D
Na, va, as asmeniskai busimas plikis, kazkaip anksciau del to grauziaus, bet dabar jau suprantu, kad po meteliu ar dveju, teks plaukus turbut plikai rezti, na bet ka cia darysi Tokia jau tu vyru dalia
na man praplikimas simbolizuoja kazkokiu vitaminu trukuma:D ir nemanau, kad tai seksualu, bent mano amziaus vaikinui.. o kalbant apie vyresnius, tai kzn, netrugdo man
Na, cia ne del vitaminu Dazniausiai tai del paveldejimo manau
Vos gimusiam daznai jau buna lemta nuplikt
Jei tetis buvo plikas, tai ir sunus greiciausiai bus ir nieko cia nepakeisi:D Aisku, buna ir issimciu
pff gerai, kad mano tetis ar mama neprapliko:D
Jurga, tau kaip moteriai siaip ar taip negrestu praplikimas=] nors visko buna=P. Aisku, ir as nenoriu prisikalbeti tfu tfu tfu=], bet esu pastebejusi, kad kinietes/japones ar tailandietes pagyvenusios turistes neretai buna vos su trim plaukais ant galvos, tai cia ziu dar ir nuo rases priklauso =DDD
as ne del saves, o del brolio taip;D
plinka ir moteris, kai kazkas su sveikata blogai buna... bet yra tokie serumai, kurie padeda, ir plaukai vel pradeda augt.
Reklamos aukom gal ir padeda tie serumai, bet visiem kitiem dazniausiai - ne =]
Cia IT YRA TOKIA ZONA dregna oras tvankus visada. Ten miestas pastatytas vienoj pelkei tikriausiai polderiai neissiurbia viska ,tai kai nuvaziuoju ten tai pamatau zmones nuplikusius tai senesni nei 30 plinka visi:? tik tas nuplikimas keistas:? pinka is visu pusiu netik sonu pakausio bet vios galvos krenta lig butu radijacijos gave :V tai visi sako kad del to keisto dregno oro
man ten siule dirbti
bet as kazkaip pagalvojau kad plaukai geriau
na juk nuo zmogaus priklauso, vieniem tinka, kitiems nelabai.. o is principo, tai manau kad jokia cia beda, svarbiausia paciam nekompleksuot, bet butent tas kompleksas labiau nepatrauklus nei plikumas
jei vyras turi zavesio praplikimas ar prazilimas tik dar ji sustiprina...atrodo tuoj tuoj imsi ir...na bet reikia tureti kazka tokio..."sarmo".ah...dabar rasydama galvoju apie ji...jis tuoj mane is kantrybes isves (jis praplikes) bet salia to,neskaitant,kad grazus,protingas ir tikras DZENTELMENAS , kokiu reta ir jau daug kartu irode tai,nors jo "statuso"zmonem tai visai nebudinga,tai neimanoma...
na juk nuo zmogaus priklauso, vieniem tinka, kitiems nelabai.. o is principo, tai manau kad jokia cia beda, svarbiausia paciam nekompleksuot, bet butent tas kompleksas labiau nepatrauklus nei plikumas
Apie kompleksavima tai gerai pasakyta eini praplikes ir dziaugies gyvenimu
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → KA MERGINOS GALVOJATE APIE PRAPLIKUSIUS VAIKINUS?