141

Re: Sekso noras

Na, sresas tikrai neskatina sekso noro. Bent jau man asmeniskai. O siaip, butu sunku pasakyti kas specifiskai ji sukelia. Manau butu lengviau isvardinti kas kaip tik ji slopina nes manau dauguma zmoniu jo nori gana daznai.

142

num ivairiai bet man taj ne vienas netinka smile pvz po grazaus sapno ar po glamoniu... ar po sampano smile

143

1.3.4 tinka tik vyrams, as irgi dariau savotiska apklausa ir esu isitikinusi, kad jokia moteris siais atvejais apie seksa ir paralvoti negali.Mano nuomone, nereikia tam jokiu situaciju, jai viskas gerai,tai ivyksta ekspromtu.Patirtis geriausia apklausa:)http://forumas.ieskok.lt/imgload/3823

144

iš vis tas seksas tik gyventi trukdo. kaip norėčiau jo nenorėti .. o tai suvaržo iki begalybės.
deja jums merginoms daug geriau kad nėra tokio nuolatinio spaudimo. va ir mokausi be jo .. kažkada 8 mėnesius išsilaikiau.. reiks pamušti rekordą smile

145

ale cia ne man, bet vistiek big_smile Kai i miska patenku kaip gyvulys, kad ir visa pulka uzversciau ;D ;D ;D Taip sukyla viskas ojojoi. Ant senatves kai visokie ten prostatiai ir pan kankys varysiu savo senoles i miskeli tvatyt ;D

146

man jo labai daznai norisi:):::818