Re: Sekso noras
Na, sresas tikrai neskatina sekso noro. Bent jau man asmeniskai. O siaip, butu sunku pasakyti kas specifiskai ji sukelia. Manau butu lengviau isvardinti kas kaip tik ji slopina nes manau dauguma zmoniu jo nori gana daznai.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso noras
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na, sresas tikrai neskatina sekso noro. Bent jau man asmeniskai. O siaip, butu sunku pasakyti kas specifiskai ji sukelia. Manau butu lengviau isvardinti kas kaip tik ji slopina nes manau dauguma zmoniu jo nori gana daznai.
num ivairiai bet man taj ne vienas netinka pvz po grazaus sapno ar po glamoniu... ar po sampano
1.3.4 tinka tik vyrams, as irgi dariau savotiska apklausa ir esu isitikinusi, kad jokia moteris siais atvejais apie seksa ir paralvoti negali.Mano nuomone, nereikia tam jokiu situaciju, jai viskas gerai,tai ivyksta ekspromtu.Patirtis geriausia apklausa:)
iš vis tas seksas tik gyventi trukdo. kaip norėčiau jo nenorėti .. o tai suvaržo iki begalybės.
deja jums merginoms daug geriau kad nėra tokio nuolatinio spaudimo. va ir mokausi be jo .. kažkada 8 mėnesius išsilaikiau.. reiks pamušti rekordą
ale cia ne man, bet vistiek Kai i miska patenku kaip gyvulys, kad ir visa pulka uzversciau ;D ;D ;D Taip sukyla viskas ojojoi. Ant senatves kai visokie ten prostatiai ir pan kankys varysiu savo senoles i miskeli tvatyt ;D
man jo labai daznai norisi:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Sekso noras