Tema: Help :)
DĖMESIO!
Vakar man gime sesyte!:p
Reikia vardo...Gal turit ka pasiulyt? Is anksto atsisakau tokiu tradiciniu vardu... Tarkim kaip Egle, Lina, Ruta ir pan...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Help :)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
DĖMESIO!
Vakar man gime sesyte!:p
Reikia vardo...Gal turit ka pasiulyt? Is anksto atsisakau tokiu tradiciniu vardu... Tarkim kaip Egle, Lina, Ruta ir pan...
Amelija ;D
na, siaip as manau, kad ta varda rinks tevai :V o ne tu :V
Visu pirma sveikinu:)Man tai labai grazus vardai: Patricija,Kornelija ir Daniele:)o siaip tai ne tik tevai renka vardus,man pvz.ne tevai isrinko varda,o pussesere su pusbroliu,mane tevai butu pavadine Vilte arba Indre:)
Merūna arba Soliarė Girdėjau dabar labai populiaru
Istvirgaile, Kunigunda. Tikrai netradiciniai. Dar Tekle arba Kinga...
Aimante Aine
Paula
Istvirgaile, Kunigunda. Tikrai netradiciniai.
Tai jau tikrai
tam kas tokius vardus deda
Esmeralda, Estela, Enrika, Odilija, Aristida, Karina, Andreja... ne tokie jau tradiciniai sakyciau..
Istvirgaile, Kunigunda. Tikrai netradiciniai. Dar Tekle arba Kinga...
Tai gal dar kokia Ona Duonutė?
///Nijole, cia tik tu taip manai... Mes jau pasitarėm... Ir buvo nuspręsta, kad as turėsiu tokią garbę ir galėsiu išrinkt varduka... be be be
///Kornelija visai patinka...Daniele irgi gan graziai...Aristida toks isvis negirdetas...Hm...Gal dar kokiu pasiulymu?
kaspisija
Zmogus rimtai klausia. O tu cia nesamones Ruta rasai... ;x duotum savo sesei toki varda pati, idomu?
Na aš tai nesuprantu tiesą sakant.. Sesytė taigi TAVO, o ne mūsų ir ne kieno nors kito. Tai kaip tu gali leist, kad kažkas kitas, visiškai svetimi žmonės rinktų jai vardą??? Isivaizduok: pasiūlau aš tarkim įdomų vardą. Ir pavadini sesę tuo vardu. Praeina 15 metų, lietuvių kalbos mokytoja klausia: "Oho, kas tau toki įdomų vardą davė?", -"Ai, internete kažkokia merga, nes tėvai ir sesė patys nieko nesugalvojo..". Super, ane?
Čia tik mano nuomonė, bet vardą reikia rinkt labai atsakingai. Juk su juo žmogus visą gyvenimą gyvens! Ir tik artimiausi žmonės gali žinot, koks vardas tinka lialiukui. O tokių dalykų klaust internete, mano nuomone, labai žema.
vaiva:D
gabija
milena, airida
nieko cia zemo... siuolaikineje visuomeneje internetas neatsiejama dalis. nenuostabu, kad sprendziame savo problemas cia. sutinkam naujus draugus, mylimuosius, meiluzius ar siaip bendramincius... as tai pasiulyciau pavadinti Austeja - bet sprest tau
Karolina, keistas poziuris...
Jei tave tai paguos, tai vardas jau isrinktas... ir ji isrinko ne merga ir ne bernas is forumo...
O kad paklausiau patarimo, tai dar nereiskia, kad tai zema!
p.s. dabar as pikta...
18 metu skirtumas su sesyte? taspats kaip dukryte..:D
18...:) panasiai... bet kadangi su mama negyvenu... tai kaip pusseseryte greiciau..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Help :)