Re: Kodel jum taip patinka rukyti?
o kas tau sake kad patinka ¿
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel jum taip patinka rukyti?
o kas tau sake kad patinka ¿
man tikrai nepatinka rukyti, net nzn ar patiktu
nesu nei karto bandziusi:P nera jokio noro kistis ta bjaurybe i burna.. as didziujuosi savim uz valia kaip dauk kartu siule:D
gerai darai as pries tabaka
rukau visada per fiesta zolike,hesa,niekada beveik neatsisakau,... o del cigareciu,tai nekas, atsikeli ryte ir uz cigaretes,rytas jau susiktas,diena ir tas pats, uz kliuni uz akmeniuko:} ir cigarete,tikraij nekokie prisiminimaij, rukymas tabaco kas diena ir dar ne po viena cigarete, zauru,.. ir kaip galima nenumesti,nerukaij ir viskas,pats prariukiau kokius 5m, griestaij ir viskas, tik vat po menesio kazko noras uzeina lb parukyti o po to dar po dviejiu o paskiuj nieko,ir ainiu su draugais i lauka pastoveti,jie paruko ir jokios pagundos paciam,.... bet retaij susilaikyti isseina kai aplink blokineij namaij,senos auto,pwz golf 89m ,zmoniu ipatinga turbut gimusi eisena ir veido israiska tarsi visa gyvenima ji tevas su gerzo kulnu lupo ,ir grazios merginos,susilaikyti neina, i parduotuve alaus ir cigareciu o seip ir net alaus negeriu;},... visa tiesa pas pati zmogiu ,kaip mato save ir kaip prijema aplinka,... jai jam atrodo jok cigaretes ji atpalaiduoja,nuramina,jo vale,..jam taip geriau ir negincina,.. nes juk nezinosi jai jis nerukys ir del to pwz prades kokiu raminamais pignaudziauti ar dar kokiu sudu,...ir del to sirdis sproks,... tad kad rukantis,.. lengvaij pradejai ir lengvaij gali numesti,jai nori pamirsk tas cigaretes ir nesuk sau galvos;},gerau galvok kaip darbdavi nubausti:}}}} uz tai jok mokesciu nepadenge, uzdarba paciam tenka moketis ot laikaij,....
skaiciau ir vistiek nesupratau, rukantis tu ar nea?
o seip.. as pvz., rukau tik darbe.. stresas
Jurga, 17 wrote:man tikrai nepatinka rukyti, net nzn ar patiktu
nesu nei karto bandziusi:P nera jokio noro kistis ta bjaurybe i burna.. as didziujuosi savim uz valia kaip dauk kartu siule:D
gerai darai as pries tabaka
as nerukau, ne del taves, o del saves;);D
Violeta nesupratau kam rasiai sia zinute: skaiciau ir vistiek nesupratau, rukantis tu ar nea?
na, mano viena kolegute tai ir ruko tik darbe, o siaip neruko... ai,... dar gyvenu su draugute, kuri ruko... kazkodel kuo toliau, tuo labiau pradedu suprast kodel jie ruko :?
Violeta29 anksiau visada rukydavaiu, bet jau tris metaij kai tabaka rukaiu tik per atostogas,... tad i metus kazkas menuo rukau, nors taij buvo praitais metais,.. nzn kaip bus seis metais,.. seip jau nerukAU tabako kiokius 8menesius,...
rukai, nes iprotis yra, taip paprastai nepaimsi ir nemesi, be jokiu gumu, tai man praktiskai neimanoma, siaip dabar jau kaip kokias 2 savaites nerukau.
rukyt pradedi tai dazniausiai nuo draugu, tuseliai, tai dvigubai kazkaip uzsimanai, nu su panom gal kitokia situacija... cia durnas klausimas, kam rukai, turbut, ruko zmones, kurie nelb sugeba mest rukyt, o jauciu dauguma su mielu noru taip ir padarytu. Tai va geriau nepradet IR NEKALTINT, KAD KAZKAS RUKO, cia nerukantis tik taip paprastai gali kalbet, o imi ir nerukai, reikia tikrai pastangu idet, kad mest ir nemazai, kai dar beveik visi aplink ruko.
nu jau tas linkas, kaip mest rukyt, tai daugiau, nei juokingas
matosi, kad patarimus rase, nebandes rukyt zmogus
rukyti negerai ... bet mesti ira beprotiskai sunku tai net nepradekite.
Bet tai kokie jūs.. Amm.. Kaip čia išsireiškus.. :? "Rūkau, nes negaliu mest" WHAT A F**K???? Nenori mest, tai ir negali! Trūksta žodžių iš tikrųjų..
Aš rūkau dėl to, kad man tai patinka. Ir ne dėl kompanijos, ar kažkokių madų. Man tiesiog patinka. Gerbiu nerūkančius, ir nepučiu jiems dūmų į akis. Paprašo - paeinu į šoną ar tąkart neparūkau. Bet mest tikrai neketinu. Man patinka, man skanu ir gerai. Mesčiau, jei paprašytų myimas žmogus ar tai darytų itin didelę ir realią grėsmę mano sveikatai. Aišku, pradėsit šnekėt kad jau dabar kenkia. Žinau. Turiu omeny, jei pasigausiu kokią didelę ligą, tada mesiu. O kol kas nematau reikalo. Tai va.
HELP FOR A LIFE WITHOUT TOBACCO!
Karolina, tu norejai pasakyt, kad mesi, kai jau bus per velu smagus poziuris i gyvenima.
Lygiai taip pat, kaip pavyzdi galiu pasakyt, nustoja gatvem lakstyt tie, kurie jau po zeme.
Ne, Aleksandrai, ne tai norėjau pasakyt Ir tai neatskleidžia mano požiūrio į gyvenima..
Na, nesigilinam
O dėl lakstūnu sutinku 100%!
Violeta nesupratau kam rasiai sia zinute: skaiciau ir vistiek nesupratau, rukantis tu ar nea?
akivaizdu kad ne tau rasiau
pyp, as manau kad jau atrukiau savo, ir noreciau nebrukyt, bet tai sunku, nes mokykloj kekviena pertrauka "Edmai einam parukt" ir taip ratas nesibaigia. o is mono draugu 5% neruko, turiu omeny tie su kuriais bunu dazniausiai.
tj bevejk nesamone lengvai atsisakyt
Norisi ir Rukau tiesiog tai yra pripratims nuo kurio sunku atprasti
man sake kai zmogus ruko salia nerukancio nerukanciam labiau kenkia dumai
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel jum taip patinka rukyti?