Тема: kas gali suteikti informacijos apie zirgynus,esancius netoli Alytaus...
parasykit bendrai apie zirgyna,paslaugas,kainas. (tokiu dalyku kaip pasitelk google i pagalba nesiulikit.nieko gero ten.) dekui.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas gali suteikti informacijos apie zirgynus,esancius netoli Alytaus...
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
parasykit bendrai apie zirgyna,paslaugas,kainas. (tokiu dalyku kaip pasitelk google i pagalba nesiulikit.nieko gero ten.) dekui.
kiek zn artimiausias butu zirgynas tai Kaune Marveleje kiek man yra zinoma paie kainas nieko nzn tik zn kad dar tas zirgynas veikia :?
(emo) marijampolej yra zirgynas kai grisio po savaitgalio, tai galesiu papasakot daugiau,nes kaip tik savaitgali susitiksiu toki zmogu, kuris ten kazkokiu draugu turi :V
o tj butu labai faina lauksiu najienu
(emo) marijampolej yra zirgynas
kai grisio po savaitgalio, tai galesiu papasakot daugiau,nes kaip tik savaitgali susitiksiu toki zmogu, kuris ten kazkokiu draugu turi :V
Nijole saulele. gi zirgynas smirdes taip paciai marej kaip ir Marveleje nes ten prei tu dvokianciu vandens valymo irenginiu ;D
Uzeik i horses.lt ten yra forumas, rasi viska ko reik
p.s. siuo metu puslapis neveikia, bet greitu laiku turetu sutvarkyt
p.s. 2 kam ieskai sios info? gal kartais jojike esi?
nesu,tiesiog patinka zirgai..ir noreciau pajodineti...:)
as pas senelius kaime mazesnis prisijodinedavau :-)
Linuk, katineli (tikiuosi daug kartu kritai :V ) mano mare arciau nei kaunas o ji klause, kas arciau (emo)
o ir be to taciau :V kazkodel manau, kad kainos mazesnes bus pas mus, nes ir taip suvalkieciai neturi is ko gyvent )
>> itarima turiu, kad Viktorija tai tikrai zirgu drauge ir visokia kitokia myletoja :V
Nijole, na Mare kaip zinia yra gal kokie 58 km nuo Graziausio miesto Alytaus o Kaunas tai 65 nuo Alytaus Miesto Graziausio pasauly
>> na tai kam suvalkieciams zirgynas jei ir sau gaili maisto ir pramogu o dar ant arkliu jodineja baisu baisu.. :V
>> o del arkliu myletoju tai nzn nzn .. gi tiek Erika tiek viktorija lb jau domisi
P.S >> kritau tik kelis kartus
>>>Taip, Nijole, balne praleidau beveik 10 metu su visokiom pertraukom..zodziu rimtai sportavau, bet...
As daznai susimastau kodel tom panom taip patinka tie zirgai (ne viena taip sake)..man pvz jie nei patinka nei nepatink..Taiva ir kiekviena karta man susiveda galai, kad joms patinka ju didelis kaikas..:D Aisku cia juokais bet gal ir yra tame tiesos?..:D
As daznai susimastau kodel tom panom taip patinka tie zirgai (ne viena taip sake)..man pvz jie nei patinka nei nepatink..Taiva ir kiekviena karta man susiveda galai, kad joms patinka ju didelis kaikas..:D Aisku cia juokais bet gal ir yra tame tiesos?..:D
Ponas Tomai, tavo teorija mane tiesiog probloske.. :V
> nemanai kad jos susirastu arkli o ne vyra, juk ir arklys gali pinigus uzdirbti tik namo neparnes
> ir be to jis nevykelis nes kitiems zerims siena uzdirbineja
Viktorija,kas nutiko?
Nijole,21 - gal jau gali ka papasakot apie ta zirgyna?
ojo zinau kai ka.. man sake, kad kaina 30lt valandai pajodinet :V as kai klause nebuvau, nes buvau islekus, tai va. tai itariu, kad su instruktoriumi tave ten tik leistu ) ir is anksto reiketu susitart
) o ten tipo ale visada laukiami zmones yra
) va...
mm..aciu o tikslaus adreso nznai?
ten nuvaziuok i marijampole, netoli automobiliu turgaus (kur arciausiai stoties yra < nes turbut 3 yra:V ) parde >> Garnys ir maxima maza. nuo jos paklausk bet kokio zmogaus, ir tau pasakys kur vaziuot. >> o siaip berods, Triobiskiu kaimas :V
Страницы 1
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kas gali suteikti informacijos apie zirgynus,esancius netoli Alytaus...