141

Re: Auksas ar sidabras?;)

o kitu variantu nera?nes nei aukso nei sidabro nemegstu...:D
uztat patinka...bronza...;D

142

Mano papuosalai visi sidabriniai, kazkaip sidabras man labiau prie sirdies:) Na, bet yra zmoniu, kuriems auksas labiau nei sidabras tinka. O tuo, kad kaip jus sakot, kad auksas bloga energija nesa, netikiu. Manau tai nesamone.Juk paziurekit, milijonai zmoniu ta auksa nesioja ir nieko:)

143

Sidabras.
Bet ir sakoma, kad sidabras tinka labiau jaunoms merginoms, o auksas vyresnėms, bet tai neužginčyja fakto kad sidabrą/auksą nešoja įvairaus amžiaus žmonės.

144

platina wink

145

varis ir aliumas...

146

Man auksas ....del sidbaro tai vietoj sidabro nueini paimi nuo karves lenciuga pasikabini ant kaklo tas pats kaip isdabras...neatskirsi...

147

sidabras smile daug grazhiau negu auksas... auksas tj man kazhkajp bobishka :DDD nju bet cia skonio rejkalas... ;]

148

na man mieliau sidabras

149

ka

150

niu aiskum kat sidabras grazesnis big_smile aukso spalva man visai nelimpa big_smile

151

Sidabras graziausiai
o auksas tai baisiai atrodo wink

152

dievinu sidabra ;D

153

matau niekas cia aukso nemegsta
o kodel pinigu problemos? ;D
ar tikrai del grozio?

154

na, dabar uzsitrauksiu visu pykti ;D bet man auksas grazu :V juk yra ir baltas auksas << o jei ir baltas ir tas iprastas kartu, tai is vis seile nusitesus :V

155

sidabras, nes baltas

156

na man sidabras ir mielesnis smile

157

piwa!!!:)

158

sidabras wink

159

tik sidabras arba baltas auksas smile

160

Auksas maisytas su platina arba auksas su sidabru ir ten turi kazkoki sava pavadynima :? jau pamirsau kaip vadinasi :? nu man tai riebus pauksuoti pirtstai tai nelabai patinka :V bet jei reiktu pasirinkti tona aukso ar tona sidabro tai tikrai pasirinkciau auksa :::036 Zinau kad auksa naudoja elektronikoi, nes laidininkas superinis :V geresnis uz vari ir mobiliako batarkia neissikrauna staigiai :V