Re: Auksas ar sidabras?;)
o kitu variantu nera?nes nei aukso nei sidabro nemegstu...:D
uztat patinka...bronza...;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kitu variantu nera?nes nei aukso nei sidabro nemegstu...:D
uztat patinka...bronza...;D
Mano papuosalai visi sidabriniai, kazkaip sidabras man labiau prie sirdies:) Na, bet yra zmoniu, kuriems auksas labiau nei sidabras tinka. O tuo, kad kaip jus sakot, kad auksas bloga energija nesa, netikiu. Manau tai nesamone.Juk paziurekit, milijonai zmoniu ta auksa nesioja ir nieko:)
Sidabras.
Bet ir sakoma, kad sidabras tinka labiau jaunoms merginoms, o auksas vyresnėms, bet tai neužginčyja fakto kad sidabrą/auksą nešoja įvairaus amžiaus žmonės.
platina
varis ir aliumas...
Man auksas ....del sidbaro tai vietoj sidabro nueini paimi nuo karves lenciuga pasikabini ant kaklo tas pats kaip isdabras...neatskirsi...
sidabras daug grazhiau negu auksas... auksas tj man kazhkajp bobishka :DDD nju bet cia skonio rejkalas... ;]
na man mieliau sidabras
ka
niu aiskum kat sidabras grazesnis aukso spalva man visai nelimpa
Sidabras graziausiai
o auksas tai baisiai atrodo
dievinu sidabra ;D
matau niekas cia aukso nemegsta
o kodel pinigu problemos? ;D
ar tikrai del grozio?
na, dabar uzsitrauksiu visu pykti ;D bet man auksas grazu :V juk yra ir baltas auksas << o jei ir baltas ir tas iprastas kartu, tai is vis seile nusitesus :V
sidabras, nes baltas
na man sidabras ir mielesnis
piwa!!!:)
sidabras
tik sidabras arba baltas auksas
Auksas maisytas su platina arba auksas su sidabru ir ten turi kazkoki sava pavadynima :? jau pamirsau kaip vadinasi :? nu man tai riebus pauksuoti pirtstai tai nelabai patinka :V bet jei reiktu pasirinkti tona aukso ar tona sidabro tai tikrai pasirinkciau auksa Zinau kad auksa naudoja elektronikoi, nes laidininkas superinis :V geresnis uz vari ir mobiliako batarkia neissikrauna staigiai :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 6 7 8
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)