Тема: ar kada esate buves pas burejos ar panasiai ??
as tj pats nesu buves,bet mano artimas zmogus yra buves ir ta bureja jam pasake daug tiesos ir nuspejoateiti veliau issipilde tad verta susimastyti,gal kada ir teisybe sako jos...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar kada esate buves pas burejos ar panasiai ??
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
as tj pats nesu buves,bet mano artimas zmogus yra buves ir ta bureja jam pasake daug tiesos ir nuspejoateiti veliau issipilde tad verta susimastyti,gal kada ir teisybe sako jos...
o jeigu bureja nuspetu bloga ateiti,kas tada?kaip tada gyvenc:)jeigu zinotai ,kiek besistengtum,vistiek viskas bus hujovai:=)
bureja tiktai pasakose buna... o jei rimtai kiekviena bureja labai gerai ismano psichologija ir pagal zmogaus busena,nuotaika nuspeja ko zmogus pas ja atejo...kiek girdejau bureja visada paklausia zmogaus zodiako zenklo ir pagal ji mazdaug apibudina zmogaus buda ar poelgius...visi galvoja"na teisybe pasake"vistiek ir zodijakuose bendri bruozai teisingi...arba paklausia "ar tavo motina kuo nors serga?" jei kokia paveldima liga pasako,tada bureja "pamato"kad ir klianta tokia liga uzpuls...vzn.blefas,pinigu traukimas ir patikliu zmoniu maustymas...
na cia jau panasiau in praudu:=)
tik kartais bureja pravercia tuo,kad pvz.ateina koks neryztingas zmogelis ir nori kazka drasaus padaryti kada jei bureja itikina,kad pasiseks jis ta zingsni zenks ryztingiau ir labiau tikes savimi,nes savitaiga daug ka reiskia... svarbiausia tiketi ir pavyks...;)
... mieliau vaikshtau pas viena bionergetike... nei pas burejas... burimas kortomis... na apie ji eina ne kokios kalbos, burianciajam bedos... nes niekas neturi teises listi i ateiti, ar kazkaip ja koreguoti burejos pagalba...
Ai, grybu karas tie burtai, nebuvau, neinu ir nzn ar kada eisiu... kazkokia man ten nesamone...
Ai, grybu karas tie burtai, nebuvau, neinu ir nzn ar kada eisiu... kazkokia man ten nesamone...
pritariu
na buvau karta ,bet nesamoniu pasake...niekas neissipilde reikia zinoti pas kokia eiti...
juoka kelia man tos burejos ir pan...neturiu reikalo pas tokias asmenybes eiti,jos tik pelnosi is kvailu,sipnavaliu zmoniu...jau geriau tuos pinigus atiduociau elgetai,bet nors zinosiu,kad nesu apmulkinta ir ta bureja nesisaipo is dar vienos kvaileles...
As naujasis burejas ir sakau, kad visi jus mirsite, ir kad teks susipaznti su naujas zmonemis... Dabar staigiai uz toki nuspejima kiekvienas po 20lt:D
Buvau pas bureja ir aiskerege.Tikros burejos visada pasako tiesa.Nors man,ka spejo issipilde O ejau tik vedama smalsumo.
bureja tiktai pasakose buna...
o jei rimtai kiekviena bureja labai gerai ismano psichologija ir pagal zmogaus busena,nuotaika nuspeja ko zmogus pas ja atejo...kiek girdejau bureja visada paklausia zmogaus zodiako zenklo ir pagal ji mazdaug apibudina zmogaus buda ar poelgius...visi galvoja"na teisybe pasake"vistiek ir zodijakuose bendri bruozai teisingi...arba paklausia "ar tavo motina kuo nors serga?" jei kokia paveldima liga pasako,tada bureja "pamato"kad ir klianta tokia liga uzpuls...vzn.blefas,pinigu traukimas ir patikliu zmoniu maustymas...
![]()
tik kartais bureja pravercia tuo,kad pvz.ateina koks neryztingas zmogelis ir nori kazka drasaus padaryti kada jei bureja itikina,kad pasiseks jis ta zingsni zenks ryztingiau ir labiau tikes savimi,nes savitaiga daug ka reiskia... svarbiausia tiketi ir pavyks...
VIsiskai sutinku . . .bet kalbant apei horoskopus . . mano manymu Palmyra yra geriausia is lietuvos nes syki taip issipilde, kad atrode butent man ta diena skirta ir niekam kitam. .. ir siaip daug kartu pasitvirtino jos horoskopai. . .
metyt gerai moka skaityti zvaigzdutes
Pas bureja taj neisiu nes baisu suzinoti ta ateiti dar baisiau kai pasako kuria diena mirsi...cia isvis kosmars...sako buna zmones jau ir pamirsta bet ta dien gali mirti net ir savo kambary uzgriuvus luboms...
zodziu bajsu. nzn siaip manau kad ne visiskai visos jios melages ir apsisaukeles... yra ir ismananciu kazka gal jos kokios ekstrasenses ar pan. bet horoskopus taj megstu paskaityt del idomumo ir Lt ryte menesiui ar metams issipildo vos ne pazodziui...br
Nenoriu zinot ateities.
Nebuvau ir nenoriu..:D
man teta mete kortas ir pasake, kad turesiu dvynukus, tai dabar bijau pastoti.
man teta mete kortas ir pasake, kad turesiu dvynukus, tai dabar bijau pastoti.
oj vargsele ;D
Redute, 23 пишет:man teta mete kortas ir pasake, kad turesiu dvynukus, tai dabar bijau pastoti.
oj vargsele ;D
Nieko cia juokingo nematau. Man uztenka ir vienos dukrytes. O dvynukus tai isbure ir kita bureja. Nors ir ne visos jos sako tiesa, taciau, kiek teko man su jomis susidurti, tai viskas, ka jos pasake - issipilde
Doroteja, 21 пишет:Redute, 23 пишет:man teta mete kortas ir pasake, kad turesiu dvynukus, tai dabar bijau pastoti.
oj vargsele ;D
Nieko cia juokingo nematau. Man uztenka ir vienos dukrytes. O dvynukus tai isbure ir kita bureja. Nors ir ne visos jos sako tiesa, taciau, kiek teko man su jomis susidurti, tai viskas, ka jos pasake - issipilde
niu taj as su uzuojauta cia...
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar kada esate buves pas burejos ar panasiai ??