21

Re: Jei jis/ji nesuzinotu.......

na as tokios nuomones, kad niekada nieko nezinai << nekarta isitikinau. galvoji, kad tu elgiesi taip, bet kai atsiduri toje situacijoje, kazkas padaro visai kitaip . manau, pirmiausia reikia isgyventi tai,kad galetum teisingai nemeluojant atsakyti i toki klausima. bet kazkaip galvoju, kad atsakymo pradzia butu>> suabejociau << o pabaigos pasakyti, mieli draugai, niekas negali :V

22

Pries pusmeti turbut buciau pasakius, kad nesutikciau. Ir dabar turbut nesutikciau normaliom salygom. Taciau kartais atsiduri tokioj situacijoj, kur sutikti yra kur kas palankesnis sprendimas.

23

Linas, 18 parašė:

retai zaidziu zaidima kas butu jei butu.. smile

pritariu siai nuomonei big_smile kaip nemegstu kas butu jeigu butu...ogi priklausytu nuo stukes dalyku ;p

24

As kaip ir Nijole manau, kad niekada nieko nezinai. Bet pirma mintis kuri sove i galva,tai kad nesutikciau. ne uz ka. ir tikiuosi taip ir butu... 

25

Priklausytu nuo dar visokiu salygu..bet tikriausiai neatsisakyciau..:D

26

Tomas, 27 parašė:

Priklausytu nuo dar visokiu salygu..bet tikriausiai neatsisakyciau..:D

nu joa kad baxuras atsisakytu taj jau stebuklas butu big_smile nebent jos veidas nesiskirtu nuo subinaites ;D tada ciuju tektu atsisakyt. nors mano draugas sako jei negrazi daugiau pageria ir vis tiek neatsisako... fek (nors ir turi normalia pana...) ZIAURU

27

Egle, 17 parašė:

As kaip ir Nijole manau, kad niekada nieko nezinai. Bet pirma mintis kuri sove i galva,tai kad nesutikciau. ne uz ka. ir tikiuosi taip ir butu...

na, as manau, Egle, mes galvojam taip kaip norim, kad butu .. bet kaip gyvenimas pasuka nzn.. visada matom, tai ka norim matyti, girdim, tai ka norim girdeti.. ir norim elgtis, taip kaip noretume.. bet viskas yra ne taip, buna ne taip, kaip norime.. tai cia mes visi nenoretume nuklysti, norim buti geri ir t.t. istikimi ir t.t. BET << ne viskas, kaip norim

28

Nijolė, 21 parašė:
Egle, 17 parašė:

na, as manau, Egle, mes galvojam taip kaip norim, kad butu .. bet kaip gyvenimas pasuka nzn.. visada matom, tai ka norim matyti, girdim, tai ka norim girdeti.. ir norim elgtis, taip kaip noretume.. bet viskas yra ne taip, buna ne taip, kaip norime.. tai cia mes visi nenoretume nuklysti, norim buti geri ir t.t. istikimi ir t.t. BET << ne viskas, kaip norim

nijole, cia daug kas ir nuo sielos gerumo priklauso... pvz as tikiu kad pamacius kazka skriaudziamo ar mirstancio tiesiog negaleciauu nepadeti tam zmogui ar gyvunui... nes tokia esu... todel jei kazkas nepadeda reiskia jis yra sugadintas. pateisinu tik viena dalyka - sustingima is baimes... va jei kokie prievartautojai skriaustu mergina ir man is baimes sustingtu kojos...na tada suprantu nes baime gali viska. bet blogiausiu atveju kviesciau pagalba tada jau. negalima nepadeti gyvam sutverimui, cia jau nuodeme zmogui manau
p.s. mano mama budama sestoke isgelbejo iluzusia pirmoke nors pati rizikavo nuskest... vaikai yra geriausi zmones!..

29

na, jei jau i mano sielos geruma stukseni :::b52, tai galiu pasipasakoti, kad esu puolusi jura gelbeti nepazistamos merginos (deja....)
>> o zinai toki dalyka, kad net geriausi zmones klysta.. nes klysti zmogiska... ir beje, cia man skirtingi dalykai >> padeti zmogui ir kazkur nuklysti :V gali buti pasaulyje parts blogiausias zmogus, bet istikimas kaip nzn kas... o geriausias ir taikos vertas zmogus kiekviena vakara suka kairen.. cia pasaulis, Doroteja, cia mes, zmones :V

30

Sutikciau jei buciau tikras,kad antroji pus taipat su kaskuo susitikineja.O kad taip dazniausiai ir yra,rodo gyv.patirtis!!!!gana ilgai buvau istikimas,ir atspekyt ka gavau visada uz tai?

31

Nijolė, 21 parašė:

na, jei jau i mano sielos geruma stukseni :::b52, tai galiu pasipasakoti, kad esu puolusi jura gelbeti nepazistamos merginos (deja....)
>> o zinai toki dalyka, kad net geriausi zmones klysta.. nes klysti zmogiska... ir beje, cia man skirtingi dalykai >> padeti zmogui ir kazkur nuklysti :V gali buti pasaulyje parts blogiausias zmogus, bet istikimas kaip nzn kas... o geriausias ir taikos vertas zmogus kiekviena vakara suka kairen.. cia pasaulis, Doroteja, cia mes, zmones :V

na taip is dalies tu teisi. galbut ne taip issireiskiau... taj aisku ir as daznaj klystu tikrai nieko nesakau, bet toks dalykas kaip zmogaus gyvybe turetu buti vertinamas be klaidu. pamatei ir kazka daraj o ne nusisuki... o jei nusisuki ir nueini taj cia tiesiog klaida? manau cia kur kas rimciau.......

32

ej sorry visu, ziuriu kad ne i ta tema atsakineju ;D kokie jus esate> va tema i kuria rasau cia. visaj man galvele susisuko. ir tau nijole, gavosi kalbam apie skirtingus dalykus big_smile sorry