21

Re: ar kada esate buves pas burejos ar panasiai ??

Doroteja, 21 пишет:
Redute, 23 пишет:
Doroteja, 21 пишет:
Redute, 23 пишет:

man teta mete kortas ir pasake, kad turesiu dvynukus, tai dabar bijau pastoti. smile

oj vargsele ;D

Nieko cia juokingo nematau. Man uztenka ir vienos dukrytes. O dvynukus tai isbure ir kita bureja. Nors ir ne visos jos sako tiesa, taciau, kiek teko man su jomis susidurti, tai viskas, ka jos pasake - issipilde

niu taj as su uzuojauta cia...

Aisku, supratau. smile

22

as buvau pora kartu pas viena bureja gyvenancia vilniuje, ir patikekit mano miei, viska pasake kas buvo, ir viska pasake kas bus, o is ateities viskas pildosi ta. tai manau verta susimastyt:::b18

23

Buvau... ir i$prana$avau jai mirti big_smile

24

kazkada ir as buvau, gal pries 2 metus beveik. Bet ne pas bureja, o chiromanta. Ka kalbejo nekreipiau demesio, juokinga buvo. dabar jau nebe, nes vestuves ne uz kalnu. Kaip man ir sake. Zodziai tvirtinasi apie ka kalbejom:::041

25

Artūras, 18 пишет:

as tj pats nesu buves,bet mano artimas zmogus yra buves ir ta bureja jam pasake daug tiesos ir nuspejoateiti veliau issipilde smile tad verta susimastyti,gal kada ir teisybe sako jos...

nesamone tongue(nuomone)

26

Buvau pas bureja.Pasake, kad greitu metu mirs senelis ir mire.Neklause manes, jokio zodiako zenklo ir t.t.Apskritai nieko manes neklause, tik metė kortas ir viksas.Bure su taro kortom ir paprastom ir tas pats krito, laime ir mirtis (tipo senelio ).Pasake daug tiesos,( gal paprasciausiai buvo daug sutapimu).O del ateities..pagyvensim ir pamatysim kaip ten bus smile