Tema: Sudauzytu sirdziu klubas:)
ko siekiat ir ka galvojat toliau kai sirdis suduzus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Sudauzytu sirdziu klubas:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ko siekiat ir ka galvojat toliau kai sirdis suduzus?
gyveni toliau,dirbi, mokaisi, tik i tuos dalykus, kurie sudauze sirdi ziuri atsargiau ir sunkiau pasitiki zmonemis...
Reikia uziimti reikalais siekti tobulumo ir nesigrauzti !
yra dvi galimybes:gyventi toliau arba uzdusti. pakolkas rinkausi visad pirmaja. Rodos nesigailiu
as pats maloniausias zmogus pasaulyje,jai man ka duoda atiduodu desimteriopai....
sudauze man sirdy as desimciai sudauzysiu
as pats maloniausias zmogus pasaulyje,jai man ka duoda atiduodu desimteriopai....
tai tipo grazu sitaip :?
Viktoras, 25 parašė:as pats maloniausias zmogus pasaulyje,jai man ka duoda atiduodu desimteriopai....
tai tipo grazu sitaip :?
tai todel tos sudauzytos syrtdys dauzo kitiems nu negrazu pritarsiu Nijolei
ai jus kalbat apie zmoniu sirdis!!!! ups.. as kalbejau apie ant duru kabinamas svenciu proga,na kazkokie vaikezai ja sudauze,tai kaimynu visas sudauziau
o panu sirdis dauzau net to nenoredamas,toks jau tas gyvenimas.....
tada pradedi mokytis is savo klaidu... vieno vaikino neapkenciau 6 metus, uz tai kad jis sudauze mano sirdi, o dabar netiketai teko proga su juo suseti ir pakalbėti, man juk buvo tik 16 o jam 20, kokia cia meile galejo buti (o ji buvo is mano puses) dabar as jam nieko nebejauciu net keista, nes jis mano gyvenimui ir mastysenai apie visa vyriska gimine turejo daug itakos...
t
Sudauzytu sirdziu klubas:) = nevykeliu klubas...
tomai pasakysiu akivaizdzia tiesa:)
i tavo komentarus mazai jau kas demesi kreipia... issisemei?
tomai pasakysiu akivaizdzia tiesa:)
svaixti kazka eilini karta..neidomus nei as pats sau kaip cia atrodau nei tu man..taip kad spruk nuo manes nerasinejusi ne i tema..:D
eilini karta tomai ir vel i lankas...
Birutele, 23 parašė:tomai pasakysiu akivaizdzia tiesa:)
svaixti kazka eilini karta..neidomus nei as pats sau kaip cia atrodau nei tu man..taip kad spruk nuo manes nerasinejusi ne i tema..:D
Tuojau uzgims nauja tema - kiek zingsniu nuo neapykantos iki meiles
ai jus kalbat apie zmoniu sirdis!!!! ups.. as kalbejau apie ant duru kabinamas svenciu proga,na kazkokie vaikezai ja sudauze,tai kaimynu visas sudauziau
begedis:P nu ar grazu, kiek panos nukencia nuo taves;D
Viktoras, 25 parašė:ai jus kalbat apie zmoniu sirdis!!!! ups.. as kalbejau apie ant duru kabinamas svenciu proga,na kazkokie vaikezai ja sudauze,tai kaimynu visas sudauziau
begedis:P nu ar grazu, kiek panos nukencia nuo taves;D
aga ir ant musu issilieja paskuj:D
Tai, kad juk nemanau, jog specialiai dauzo.. Turbut retas kuis ner NIEKADA palikes savo antros puseles...
as esu kerstinga asmenybe tad visada atkersindavau uz tai kad mane iskaudindavo bet dabar visi tokie dalykai baigesi
Laukiu naujos meiles
as esu kerstinga asmenybe tad visada atkersindavau uz tai kad mane iskaudindavo bet dabar visi tokie dalykai baigesi
Ir kaip kersydavai?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Sudauzytu sirdziu klubas:)