Re: Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
kas sake kad Norvegijoje mazai paneliu a?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
kas sake kad Norvegijoje mazai paneliu a?
taip turiu o kaip rasti mane tai nz
mano id 624960
merginos darom tusa gera nuotaika garantuojam;)
labas Lina ir RUta!!!Tai lina ka tu darai norvegijoje???ar darbuojiesi,ar siaip gal atostogauji???o kur tiklsiau tu ten gyveni???jei nepaslaptis???O tu Ruta tolokai nuo manes!!!ka tu ten veikineji???ir kaip eiliniai lietuviai,paprasciausiai dirbi ir tiek???ar kaip??
as ten iki siol buvau visus metus..tai truputuka dirbau,atostogavau daugiau...O daabr per mokslus tik vasaromis ir per atostogas atleksiu...
as gyvenu Orkangeryje...o tu kur?
Ten gyvena mano tevas
603505 mano ID
na as norvegijoj jau metai, prie pat stavangerio gyvenu
Kur jus prapuolet visi Norvegijos lietuviai?
Kur jus prapuolet visi Norvegijos lietuviai?
§Gryzo visi i lietuva ;D
tikrai nea,jie ten yra,tik gal per salcius uzsalo internetines antenos
tai ka pas jus norvegijoj salnos uzpuole,cia Svedijoje tai tikras ruduo...:)
rasvila niu kad neuzpuole,istikruju as cia pajuokavau
fu fu fu ha ha ha :bananas:
Laba kaip uzsilaike norvegijos lietuvei?
cia matyt nelabai graziai padarysiu, bet jei galit, netingit, ar seip kokiu geru paskatu vedami uzpildykit sia apklausa: http://www.****/answerform.php?form=15553.. man jos labai reikia psichologijos projektui, ir tema Ar gaila palikti Lietuva. tai va labai atsiprasau uz spaminima, bet toks gyvenimas kartais buna
as vis dar Norvegijoje
Matas, 21 parašė:tai apsireiskit paneles is gyvenancios norvegijoj..
nelabai joms reikalingi vaikinai lietuviai... jas turbut traukia labiau tie pingvinai ;D
Reikalingi lietuvaiciai,tik kai susitinki su tokiais kur pirstai nosyje,keiksmazodziu virtine ir vaidina,kokie jie" kieti",tai ispudzio nedaro...o tokiu galima dg sutikti gatveje.Todel tyliai ,ramiai praeini ir pagalvoji,kad negi berniukai tik is kaimo gludumu atvaziave..kaip ir kur susitikti normaliu zmogeliuku?Juk normalus neissisoksta..ir tikrai nesuprasi,kad va cia "lietuvaitis":-)
Dauguma norvegijoje gyvenanciu lietuviuku tik nori vienos nakties nuotykiu,savaitgaliais pagerti ir taip istisai....
kartais pagalvoji ko jie cua atvyko
o mums tokiu nereikia
Niu ne visiems tik to reikia. Mielai su kuo pabendrauciau ir praleisciau laika. Siaip galvoju gyventi Norvegijoj. Det er vakkert land!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → Lietuviai gyvenantys Norvegijoj