Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] kontraceptikai (Puslapis 3 iš 3)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 51 iš 51

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: kontraceptikai
Kristina, 16 parašė:girdejau kad pradejus vartojant kontraceptikus, poto sunku pastoti jau kai meti kontraceptikus.... tai tiesa?
kaip tik atvirkščiai.... reikia labai saugotis - gali pastoti net ir gerdama kontraceptikus - jei pvz netyčia kelias dienas pamirši išgert ciklo pradžioj - rekomenduojama naudoti papildomas apsaugos priemones. O nustojus gerti kontraceptikus galimybė pastoti sugrįžta nedelsiant...
Dėl to nėr ko pergyvent... Pergyvent reikia dėl kojų venų, kurios nepasako ačiū už kontraceptikus ir aukštakulnius...

- Kristina, 15
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
vat as ir taip sakau, ir dar net pati nzn ar jas nuo kt priaugau svorio ar cia nuo mano valgio valgymo, atrodo nelabai ka valgau, gal nesveika valgy tik naudoju

- Snieguole, 21
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
kt turi israsyt ginekologas tave apziurejes. as ir pati buvau "lb protinga" ir nuejus nusipirkau logest, kurie man netiko ir buvo nemaloniu pasekmiu.. jei nusprendei vartot kt, butinai turi apsilankyt pas ginekologa.

- Rasa, 16
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
na as kolkas ju nenaudoju.tad nezinau ka patart

- Inesa, 18
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Kristina, 16 parašė:vat as ir taip sakau, ir dar net pati nzn ar jas nuo kt priaugau svorio ar cia nuo mano valgio valgymo, atrodo nelabai ka valgau, gal nesveika valgy tik naudoju
arba as nlb supratau ar kaip, tajgi rasei kad tu dar neturejai pirmo karto, ir tik domiesi, o dabr rasai kad priaugai svorio.. hmm geriausia seip tartis su gydytoju jis tau viska isaiskins, ir paskirs pagal tavo organizma, kad paskui tie nereikalngi kilogramai neuzsidetu.

- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Inesa, 20 parašė:Kristina, 16 parašė:vat as ir taip sakau, ir dar net pati nzn ar jas nuo kt priaugau svorio ar cia nuo mano valgio valgymo, atrodo nelabai ka valgau, gal nesveika valgy tik naudoju
arba as nlb supratau ar kaip, tajgi rasei kad tu dar neturejai pirmo karto, ir tik domiesi, o dabr rasai kad priaugai svorio.. hmm geriausia seip tartis su gydytoju jis tau viska isaiskins, ir paskirs pagal tavo organizma, kad paskui tie nereikalngi kilogramai neuzsidetu.
pabandykit to pacio dalyko pas skirtingus gydytojus paklausti ;D

- Jonas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
tiek metu, o proto tai, vaikine, visai neturi... siek tiek apsviesiu tave
kokia nestipria lempute, kad nepakenkciau tau
) >> usiukai jei ir auga, tai del to, kad kazkas negerai su hormonais (ir nebutinai reikia gerti kontraceptikus). ir siaip del hormonu sutrikimo kai kurie gydytojai ir israso kontraceptiku, kad sureguliuotu ten tuos hormonus ir nebeaugtu. taip, kad pirma issiaiskink, o paskui nusisnekek... geda, Jonai... geda...

- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Tomas, 24 parašė:
manau visgi verta apsilankyti pas genekologe
ir gausi gera ir taisinga recepta 
Ir morala po kurio seksas ilgam bus atgrasus ;D
Žinutės: nuo 41 iki 51 iš 51
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.