Topic: kaip suzinot anketos ip numeri? :P
kaip suzinot anketos ip numeri?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip suzinot anketos ip numeri? :P
IP numerio anketa neuri
>> na nueik prisijuntes savo anketoje i foto skyriu ir paskausk rodyti anketa ir tada pamatysi uzrasa ID na ir prie to dvieju radziu junginio bus parasyti skaiciukai. (tai tavo anketos numeriukas) jis tk tau vienam priklauso tai ir bus anketoos ID numeris
Atverciu tavo anketa , tavo anketos virsuje yra sis uzrasas---->http://www.ieskok.lt/lt/show_f.php?id=648982 paskutiniai skaiciai yra ID -> 648982 tai tavo ID ->648982 "ip" nezinau ...
o kaip galima suzinoti narsant Chate tai nezinau :? pagal nica ieskant anketa, kazkodel ne visada duoda atversti anketa. Net jei ir teisinga nika irasai o tada jau reikia ID o ji ciate gali gauti jei ponas uzsimanys tau leisti suzinoti kas jis:? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------kazko ir pats nezinau ;( pavyzdziui kaip kiti visdelto suranda budu suzinoti koks ID :?
ID tai lengva suzinot, o vat IP tai tik adminai turi, aisku su ta salyga, jeigu viska logina.. o **** tau tas IP?
ID tai lengva suzinot, o vat IP tai tik adminai turi, aisku su ta salyga, jeigu viska logina..
o **** tau tas IP?
Kas tas IP karviu zenklinimo kodas kur ji reikia rasyti :?
------------------------------------------------------------------------------pala pala :?->ar tik ponas Simai tu cia ne matrica pradejei lauzyt ;D ka nori daryt :V:?
"An IP address (Internet Protocol address) is a unique address that certain electronic devices currently use in order to identify and communicate with each other on a computer network utilizing the Internet Protocol standard (IP)—in simpler terms, a computer address." - cia tiems kas tingi googlint, kas tas yra.. tai va, man ir idomu, **** jam IP?
"An IP address (Internet Protocol address) is a unique address that certain electronic devices currently use in order to identify and communicate with each other on a computer network utilizing the Internet Protocol standard (IP)—in simpler terms, a computer address." - cia tiems kas tingi googlint, kas tas yra.. tai va, man ir idomu, **** jam IP?
O ka jis daro tas IP ar kartais neleidzia konfiguruoti anketos duomenis :? nu cia negerai kad pasakiai kas ir kaip ;(
---------------------------- gali kas ilisti i mano anketa ir man ant veido peniu primetiti
ar ne taip :?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kaip suzinot anketos ip numeri? :P