141

Re: Kodėl vaikinai eina į kairę?

Aleksandras, 22 parašė:

man atrodo tas "ejimas i kaire" yra naturali gyvenimo dalis. ir reikia prie to priprasti. neimanoma visa gyvenima valgyti vienos rusies maista, ziureti visada ta pati filma ir pan. taip turbut ir cia..

joa tik jei suzinociau kad mano vaikinas "naturaliai" vaiksto i kaire tj tikrai mesciau ji big_smile
jei myli, negali dalintis, sirdis neleidzia. tavo atveju gal kitaip kai tavo santykiai tokie pavirsutiniski... tongue

142

Doroteja, 21 parašė:

va butent viskas susiveda i sexa...
taj dora arba tu labai moki patenkinti saviski arba jis mazaj tenori big_smile kitaip ir tu negintum visos ju gimines ! sekmes tau, o mat kitom sunkiau gyvent tongue

Galiu Tau  padovanto knyga "desimt zingsniu iki feminizmo". Galesi rasti atsakymus i klausimus:
"kas geriau, ar sutvarkyti namai, ar visur vyru kojines", "ar geriau namu santarve, ar pilnas saldytuvas alaus".

Kazkaip kvepia cia stereotipais. Kartais patys "juokiames" is senu zmoniu stereotipu, is komunistiniu laiku stereotipu, o manau cia sitas forumas net pritvinkes stereotipniu mastymu ir lozungu.

Del tvarkos:

Vyrai eina i kaire, nes:

1. Genetiskai uzprogramuota apvaisinti moteris (seti genus)
2. Netenkina sexas
3. Patinka pati pramoga, medziokles instinktas, ar tiesiog kitaip nuobodu, is iprocio kabinti panas
4. Bando atguti pasitikejima (jei kazkas negerai santykiuose, tiek sexe, tiek bendravime, arba mano,
    kad mergina gali palikti, mano,kad ji pati eina i kaire ir t.t.)
5. Del chebros, nuostatu, pasigirti pries draugus (socialiniai motyvai) (jau kai kur isnykes)
6. Psichika sutrikusi (na gal puse procento is tu kur eina na lieva)

1. priezastis tiesiogiai siejama su potraukiu, moteris tiesiog traukia (kyla noras), bet jei partnere yra
    geras genetinis pasirinkimas, sis noras silpsta. Beje nora lengvai galima atskirti nuo pasirinkimo (noras lieka noru). Socialinis auklejimas, dorybiu sistema, pagarba savo artimui lengvai issprendzia nuo eimo i kaire. (patartina nevartoti daug alkoholio smile )

2. 3. 4. yra sudetingiau. santykiai buna siek tiek "pasvinke". ejimas nuo kaires sustabdo bendravimas (taip socialiniai dalykai, pagarba ir t.t.). butent artimi silti santykiai geriausias ginklas nuo viso sito.

5. 6.  Manau juos reikia tiesiog palikti iskart ir viskas. del 5. tai pacios merginos galetu su tokiais "ratuotais katinais", kurie laisvus vakarus leidzia ne namie o su draugais, geriau neprasideti.

dabar apie MERGINAS, variantai, kodel jos eina i kaire:

1. Uzkuoduota genetine neistikimybe tikrai nemaziau nei pas vyrus. Tik pasireiskia kitaip. Pasireiskia
reciau, bet stipriau. Kaip sakant jei eina i kaire tai  eina, sunku sulaikyti, buna gudri kaip lape, pati pries save sugalvoja milijona pasiteisinimu, ir net pries pati pona dieva.  Pvz, jei turi vyra pagal vienus iskirtinius bruozus (protingas, bet paprastas, mazas, nors turtingas), gali gimti noras pasimyleti su graziu paslemeku, ir priesingai).

2. Visada noras rasti dar geresni genetini varianta, uz esama (taip pat uzkuoduota), tad jos bent fiktyviai, visada iesko geresnio.

3. Netenkina sexas, truksta pasitikejimo savimi, mano, kad partneris eina i kaire, nera harmonijos seimoje).

4. Iprotis, azartas. yra nemazai merginu, kurios labai smarkiai (kol jaunos) isrutulioja vaikinu atrankos mechanizma. Kabina vyrus (arba daro, kad jie jas kabintu), renkasi vis geresnius ir geresnius), ir taip ipranta prie to,kad po to jau negali sustoti. Gal ir sustoja trumpam, bet tai vistiek prasiverzia.

5. Smegenys, psichika.

Apsaugojimas.

1. Kontrole (negalima aklai pasitiketi mergina). Nekalbu apie persekiojima ir visiskus draudimus,kaip buna kad vaikinai niekur merginos neleidzia. Sakyciau kazkokis tai vidurkis pagal seimos poreikius. Beje, todel pas vaikinus genetiskai issivyste poreikis merginos niekur neleisti (ir matyt ne be priezasties).  Siaip mazyte kontrole naudinga abiem pusem.

2. Vel kontrole, na ir stengtis sudominti savo mergina smile (kas per daug nesveika, per mazai irgi)

3. Variantas... na bendravimas,siluma, pasitikejimas vienas kitu, atvirumas. (vel, naudinga abiem pusem)

4. 5. reikia mesti tokias merginas kuo toliau,arba jei prisiemi zmogau rizika, tai prisiemi smile

ISVADOS:

Tiek merginos, tiek vaikinai eina i sonus del panasiu priezasciu. Budai apsisaugoti ir apsaugoti panasus:

1. Tai socialines nuostatos, vertybiu sistema, santykiai seimoje, kiek jie atviri silti. Sexas su savo partneriu. Reikia neuzsnusti ir stengtis sudominti savo puse (kaip ir dar karta suvilioti, net jei suviliotas), ir mazyte kontrole.  Pvz, kas pastebejote, kai pradei draugauti su mergina, tai mazeja kosmetikos sluoksnis (nesakau kad tai blogai), keiciasi (paprasteja) suokuosenos pas merginas, rubai maziau sexualus. Pas vaikinus auga pilvukai ? manyciau pas daug ka. Tame vel yra dvi puses. Teigiam ir neigiama. Teigiama tai, kad galima skirti energija kitoms reikmems (vaiku auginimui ar kelionems ar... ), ir kai maziau sexuali antra puse, maziau sansu kad pritrauks konkurencija. Bet deja, maziau pritraukia ir kita savo puse.

2. Jei issirinkote ne ta zmogu (sako smegeneles), o sirdis sako priesingai, kad labai mylite ji, ir jei jus esate su tuo zmogumi, tad ir priimkite atsakomybe ant saves. Nes dazniausiai tokiais atvejais kaltinimai pasipila ant kitos lyties.

TAI VA,
parasiau karta biski nuosekliau, nes cia mano manymu merginos kaikurios pilsto vandeni kur papuola.
Nuorodu i informacijos saltinius neidejau, nes pyliau is lempos. Is kart atsakau, kad kalbejau bendrai ir palieciau bendresnius desningumus.

143

tikrai neskaiciau tavo tokio ilgumo posto...
tik noreciau pasakyt kad niekada nebusiu feministe nes turiu vaikina, merginos tikrai man nereik ir apskritai man vaikinai lb patinka kaip zmones nes su jais bendraut daug geriau nei su mergom (jos ir pyksta ir pavydi ir prisigalvoja ir pan...) va anksciau turejau geriausia drauga tj buvom kaip sielos dvyniai smile tik kad isimylejo mane ir viskas baiges... o kaime su bobom isvis neturejau ka sneket tik su vaikinais ir budavau: kasis, pokalbiai ir pan... nu ka cia dar... nieko smile vienintelis is mano puses minusas kad tas pimpalo spaudimas pas vaikinus yra lb didelis ir tada gaunas kaires ir pan dalykai... krc wink

144

Taigis, eina abi puses i kaire, ir priezastys panasios. Tik vaikinai daro tai atviriau, gal siek tiek dazniau, ir juos dazniau pagauna, del to labiau krenta i akis, o mergno, jos sioje vietoje protingesnes, jas sunkiau suciupti. Dazniausiai vaikinas isgirsta : sorry, taves nemyliu, iseinu. O ji jau su kitu. Ir su kitu jau kokius metus, ir vaikinas dazniausiai nieko nezinojo".

145

Doroteja, 21 parašė:

tik noreciau pasakyt kad niekada nebusiu feministe nes turiu vaikina, merginos tikrai man nereik ir apskritai man vaikinai lb patinka kaip zmones nes su jais bendraut daug geriau nei su mergom (jos ir pyksta ir pavydi ir prisigalvoja ir pan...) va anksciau turejau geriausia drauga tj buvom kaip sielos dvyniai smile tik kad isimylejo mane ir viskas baiges... o kaime su bobom isvis neturejau ka sneket tik su vaikinais ir budavau: kasis, pokalbiai ir pan... nu ka cia dar... nieko smile vienintelis is mano puses minusas kad tas pimpalo spaudimas pas vaikinus yra lb didelis ir tada gaunas kaires ir pan dalykai... krc wink

zinau, kad skatei wink

146

Giedrius, 27 parašė:
Doroteja, 21 parašė:

zinau, kad skatei wink

skaiciau pacia pirma eilute toliau nea tongue

o del to tavo merginu kaires... nzn is kur galvoji kad visos tokios, as tokiu net nepazystu ! gal ne ant tokiu uzsirauni? wink

147

ne ant tokiu uzsirauni ? ar ne per daug perdedi ? 90% tokiu. zmones is esmes vienodi, su vienodais poreikiais, taip kad nereikia sakyt, kad visi mes tokie isskirtiniai ir ypatingi.

148

Giedriau, jau tik nereikia to "shalavavimo" teisinti neva jiems gamta paskyrus apvaisinti kuo daugiau moteru!o pries gamta nepapusi. cia gal bishki skirkim zmones ir gyvulius. vat gyvuliai eina is proto ir per visas pateles, nes ten tikrai veikia tas dauginimosi instinktas, igimta pareiga palikti kuo daugiau palikuoniu. kas eina i kaire, nes nori po saves palikti kruva vaiku????=P absurdas. vyrai kaip bebutu yra zmones, mastancios butybes,todel, jei nori, tai ir nulaiko savo turtus kelnese;] nors jei norit save lyginti su gyvunais ir ju laukiniais instinktais, tai jusu valia;]]]

149

Aleksandras, 22 parašė:

ne ant tokiu uzsirauni ? ar ne per daug perdedi ? 90% tokiu. zmones is esmes vienodi, su vienodais poreikiais, taip kad nereikia sakyt, kad visi mes tokie isskirtiniai ir ypatingi.

as neisskirtine ir ne del to neinu i kaire... viska visada isverti savaip. ir nemanau kad 90 proc pasileideliu... nes jei turi antra puse kuria myli visiskai nera del ko eit i ta kaire.. tongue

150

Doroteja, 21 parašė:
Giedrius, 27 parašė:
Doroteja, 21 parašė:

zinau, kad skatei wink

skaiciau pacia pirma eilute toliau nea tongue

o del to tavo merginu kaires... nzn is kur galvoji kad visos tokios, as tokiu net nepazystu ! gal ne ant tokiu uzsirauni? wink

dorata, jei rasi,kur sakau, kad visos merginos eina i kaire, duosiu saldaini smile Labai nori, kad as taip sakyciau, deja ne wink

151

Živilė, 21 parašė:

Giedriau, jau tik nereikia to "shalavavimo" teisinti neva jiems gamta paskyrus apvaisinti kuo daugiau moteru!o pries gamta nepapusi. cia gal bishki skirkim zmones ir gyvulius. vat gyvuliai eina is proto ir per visas pateles, nes ten tikrai veikia tas dauginimosi instinktas, igimta pareiga palikti kuo daugiau palikuoniu. kas eina i kaire, nes nori po saves palikti kruva vaiku????=P absurdas. vyrai kaip bebutu yra zmones, mastancios butybes,todel, jei nori, tai ir nulaiko savo turtus kelnese;] nors jei norit save lyginti su gyvunais ir ju laukiniais instinktais, tai jusu valia;]]]

nu jo smile zmogus be isntiktu wink

mirsiu is juoko smile big_smile big_smile .. kai isimyli, tai jauti prota big_smile....  kiek ten metu zmogus pradejo mastyti smile ir kiek metu lakste po medzius big_smile...

instiktai : ju pilna. viskas praktiskai paremta jausmais ir instinktais, o ant virsaus uzdetas protas. va tep. 

Kaip nebutu gaila, reikia jus nuliudinti. Beje, kur jus randate idomius pastebejimus, kad as teisinu, ar neteisinu.

152

todel kad kazkam reikia pagalbos (vilioja tai moterys)...
As manau turi problemu dvi puses... todel dazniausiai laksto i kaire viena is ju wink
(iesko geresniu kovotoju lovoje)...

153

priezasciu, aisku, gali buti ne viena, kodel vaikinai ar merginos "eina kairen"; viena is ju, tai nesupratimas, kad toks elgesys tai tik laiko gaisimas...
mano nuomone, kam tada buti drauge, jei jau norisi kito(-s)... bet tai ir yra ta saknis: kodel vaikinai(merginos) nepasako sudie savo esamam partneriui ir lekia pas kita(-us)....?

154

kodel kodel, todel kad taip yra ! taip dievas padare ! yra instinktai kaip sake Giedrius, yra ir daugiau naturaliu priezasciu, zmogaus psichologija ir t.t. Siuo metu as nepazistu ne vieno zmogaus, kuris turedamas antra puse nesizvalgytu ar nepasvajotu, ar neprasitartu kartkartem apie nora pabut su kita(kitu).

155

Aleksandras, 22 parašė:

kodel kodel, todel kad taip yra ! taip dievas padare ! yra instinktai kaip sake Giedrius, yra ir daugiau naturaliu priezasciu, zmogaus psichologija ir t.t. Siuo metu as nepazistu ne vieno zmogaus, kuris turedamas antra puse nesizvalgytu ar nepasvajotu, ar neprasitartu kartkartem apie nora pabut su kita(kitu).

sakai, dievas taip padare...? dievulio kaltinti nederetu - i svetimas lovas dievulis nei vieno nenunesa...
o pasvajoti gal ir pasvajoja zmones, bet kam tas svajones su realybe sumaisyti...ir turint drauga(-e) kitur dar laksyti...?

156

Apskritai, manau, jog seksualine neistikimybe neturi nei vieno pasiteisinimo (nebent tai buvo prievarta), todel ji man yra zema. Negaleciau pykti ant saves, jei isimyleciau i ka nors kita, lygiai taip pat netureciau pykti ant draugo, jei jis isimyletu i ka nors kita - isimylejimas nelabai pavaldus valiai. Tiesa, jis gana greitai praeina, todel kartais visai nebutina "mesti kelia del takelio". Be to, yra dar toks vienas momentas - jei as gerbiu savo drauga, as jam esu istikimas. Jei as jo negerbiu, galiu neistikimauti ir tai net nuslepti. Taciau ar as tada save gerbiu, jei turiu drauga, kurio negerbiu?

157

manau kartais vaikinai eina i kaire todel kad merginos daznai per daug pavydi ir buna ikyrios...anksciau ar veliau jiems tai nusibosta,pradedancios draugauti poros per daug prisiima isipareigojimu,lyg butu vede..vaikinams nepatinka buti kontroliuojamiems,todel jie eina laimes ieskoti kitur...na gal ir neiseiles sudejau mintis,bet tiesos yra.vienu zodziu,merginos,neperzenkite kartais per daug ribu....

158

jusu visu zodziuose yra tiesos. kiekvienas savaip teisus ir turi savo tiesa. kazkotais as nebematau prasmes diskusiju apskritai. snekam snekam, o jokiu isvadu nei ka daryt neprieinam.

159

bukim visi savose vietose:::629:::629

160

krc visi bernai kiaules ir TASKAS! big_smile tongue