21

Re: uzknisot blokuot tas nuotraukas!

Mindaugas, 23 parašė:

sveiki. nzn ar tema buvo...bet db esu piktas labai!!! ko blokuojat nuotraukas?pavydas bamba grauzia? kazkokias nesamones darot... isidedi senesne foto ir tuo netinkama! isitrinkit galva,**** cia tiek mazvaikiu... o tu plikom pyyy neblokuojat...duotu man kas VIP toj uzbaninciau

nepyk bet tu man panasus i kai ka is kiz 3, gal zmones todel ri blokuoja

22

Birutel, i Deivida?:D Na jei nebutum pasakius nebuciau susimascius, kad Mindaugas panasus smile

23

nu nebesipykit...vaikai,gyvenkime draugiskai....(leopoldas):::021

24

Egle, 18 parašė:

Birutel, i Deivida?:D Na jei nebutum pasakius nebuciau susimascius, kad Mindaugas panasus smile

aga ir butent sioje nuotraukoje, uzmetus aki tai tikrai galima sakyti kad deividas

25

nebesvaikit tik:D sugedinot... cia tokie nesirenka is kiz tongue

26

Kodel manai, kad nesirenka?:) Gi jie ten paprasti zmones, toki kaip mes tongue renkasi jie visur:) Nu bet tu ne Deividas:D man Deividas nepatinka:) O tu ir simpatiskesnis atrodai big_smile

27

Arta, 32 parašė:

Linai 20 tu noobas! pazhiurek atidzhei yra tok migtukas Įvertink balais  ir dar skaichiukai 1,2,3,4.... tikra nuotrauka ar ne? tikra anketa ar ne? pazhiurek atidzhei... wink nuo balsavomo viskas prikauso... smile

Siaip gali tu balu ir nerasyti gali nuspresti ar nuotrauka tikra ar netikra big_smile taip galima 1-na kredita gauti tongue
..................
as patikrinau "koki nedideli" skaiciu ir gavau "belekoki  kreditu skaiciu ":=D ir aisku aptikau visokiu nesamoniu:::909-> delfinu:::438burunduku :=D->:::655 asilu :::b18-> :::322 šiknosparniu:::111->:::154 ir visokiu kitokiu ;( ->:::143 tai itariu kad tas nuotraukas  jau blokavo big_smile nenoriu tikrint is naujo kad itartinas nepasidaryciau big_smile paskui pakartosiu veliau ir padarysiu vel seriini pravalyma :=D
pasigailejau kuriuos   atpazinau nuotraukose nors nesimate veido :::818 nepasigailejau tu kurie vietoj nuotrauku pridejo gyvunu :::150:::144:::132:::131:::112 ir zoles :=D->:::700:::731:::400

28

O reikes ir man taip kreditus kalt? O cia kiek gauni tu kreditu uz tai?:)

29

Egle, 18 parašė:

O reikes ir man taip kreditus kalt? O cia kiek gauni tu kreditu uz tai?:)

Vena anketa vienas kreditas big_smile kad nusipirktum mp3 reikia 4000 ir daugiau big_smile dabar statymai sukasi apie 3000kreditu kazkur po keliu dienu statymu suma gal pasieks 4000 smile tai Tu
tikrink vaikinu anketas :::818 as kazkaip nenoriu kad  idomiai galvotu kai as ju anketas atverciu big_smile merginos jau buvo istikrintos ... bet nevisos nes kai kurios AKTYVUOJA ANKETOS NUOTRAUKAS  tam tikru MOMENTU todel neiseina nubalsuoti kad netinkama :V jei bciau koks adminas ir galeciau pazvelgti i pasleptas arkliu nuotraukas pasirupinciau ir jomis !! o is kur zinau kad nuotraukos negeros !!! ogi todel kad mini nuotraukose matosi vistos ir tt.

30

Aham Tomai, as ta irgi pastebejau, del tu mini smile As mp3 nesenai pirkau uz pinigelius smile Gal paliksiu pasirinkt tiem kuriem labiau jos reik;)

31

Egle, 18 parašė:

Aham Tomai, as ta irgi pastebejau, del tu mini smile As mp3 nesenai pirkau uz pinigelius smile Gal paliksiu pasirinkt tiem kuriem labiau jos reik;)

Nu as ta mp3 laikiau viena vertingiausiu :V
-------------------------------------------------------- kiekvienam savo...

32

Tomai taip ji viena vertingiausiu smile  Tiksliau jos vertingiausios smile Bet kai turi tai nereik, arba laimet gali ir padovanoti draugei tongue

33

Birutele, 23 parašė:
Mindaugas, 23 parašė:

sveiki. nzn ar tema buvo...bet db esu piktas labai!!! ko blokuojat nuotraukas?pavydas bamba grauzia? kazkokias nesamones darot... isidedi senesne foto ir tuo netinkama! isitrinkit galva,**** cia tiek mazvaikiu... o tu plikom pyyy neblokuojat...duotu man kas VIP toj uzbaninciau

nepyk bet tu man panasus i kai ka is kiz 3, gal zmones todel ri blokuoja

Jei blokuoja tai kaip manot gal yra motyvas,panasus nepanasus ir tt. nu man tai sitie dalykai yra labai gincitini :? nieko nera geriau kaip nuotarauka su uzrasu rankoje "ieskok" geras irodymas smile