Topic: lytiniu partneriu gausa?
vyrai ar moterys tureje daugiau nei 10 lytiniu patneriu, kaupia patirti ar save veltui dalina ir rizikuoja kokia nors dovanele gauti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → lytiniu partneriu gausa?
vyrai ar moterys tureje daugiau nei 10 lytiniu patneriu, kaupia patirti ar save veltui dalina ir rizikuoja kokia nors dovanele gauti?
...
Kaip kas moka taip tas soka As manau, kad kaip kam susiklosto gyvenime... Nei cia labai blogai nei cia labai gerai
Isvis mano galva tai nera labai svarbu. O Dovanele gauti gali ir viena partneri turejes, jei nesisaugosi
Kaip kas moka taip tas soka
As manau, kad kaip kam susiklosto gyvenime... Nei cia labai blogai nei cia labai gerai
Isvis mano galva tai nera labai svarbu. O Dovanele gauti gali ir viena partneri turejes, jei nesisaugosi
Good. Me likey. You go girl!!!
As manau, kad kaip kam susiklosto gyvenime... Nei cia labai blogai nei cia labai gerai
Pritariu
Bingo ! geriau niekas nepasakytu
aleksandrai aleksandrai
lytinis partneris
O ar 10 daug?
O ar 10 daug?
o jau 10 buvo pas tave? tai ir dabar mastai, daug cia ar dar ne?
10 nera daug. 10 litu nieko daug nenusipirksi,per 10 dienu nieko daug nenuveiksi. vieniems uztenka ir vieno lito ir vienos dienos,kitiems reikia daug...
kuo daugiau tuo geriau
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → lytiniu partneriu gausa?