12481

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

sveiki sveiki big_smile kaip laikotes kaip sveikatos big_smile na ir as prisidesiu prie tu sveikinimu, bet zinot viskas atsibode ten tos sveikatos ir t.t. tad as pavarysiu pagal save big_smile prisprokit tiek kad nauju metu nakti atsimintumete arba pamirstumete visam gyvenimui ;D apibuciuokite visus wink na tik veida daugiau nieku (chuckle) nes kaip sakoma kuo auksciau kultura tuo zemiau bucinys :V na zodziu geru jums svenciu gal su kai kuo ir spesim pasimatyt wink

12482

na, as jau prie neto neprisesiu sia savaitele, tai dabar zodeli tarsiu big_smile) >> is tikruju pasveikinsiu ne tik su praejusiomis kaledomis :::815:::705 (nors jau sveikinau :V ) bet ir su artejanciais naujais metukais, kurie jau matau, kaip nesa mums kazka naujo, gero, grazaus ir ... taikingo ;D ;D
>> bet dar viena proga as pasveikinsiu ir musu klubuka :V kuriam penktadieni sueis tikrasis vieneriu metuku gimtadienis :::d24 tai ka, vaikuciai, siandien sidro pakelsiu skardinne :::818 bet dar siais metais as pavaisinsiu save tiek tekila, tiek sambuka << uz mus ir siaip :-)
>>> laimingu :H

12483

Nesinori ir man issiskirt big_smile tiek wisko cia prilinkejo tai kas man beliko ? hmm viska jau beveik issaket :::314 tai vat linkiu neprisigert tiek kiek as per kaledas :::528 patikekit nekas oj negerkit ba galit netycia ozeliais pavirst dar big_smile

12484

Karolina, 19 parašė:
Edgaras, 18 parašė:

karolina>? as asmeniskai net nemates tawes big_smile

Aš irgi tavęs nemačius tongue Bet nemaža dalis "klubo narių" matė ir gyvai :::008 Ir kai kurie net kelis kartus :::b18

O as su kaikureis dar net nekalbejau :? tikiuosi sulauksiu sios dienos:D

12485

Edgaras, 18 parašė:

Nesinori ir man issiskirt big_smile tiek wisko cia prilinkejo tai kas man beliko ? hmm viska jau beveik issaket :::314 tai vat linkiu neprisigert tiek kiek as per kaledas :::528 patikekit nekas oj negerkit ba galit netycia ozeliais pavirst dar big_smile

Nu jauciu kad girtas rasiai ;D kaip brolis ;D tokiu ikonu ka prisiunte :::b02

12486

nu kur as jau ciajau taip jau labai jau buvau JAAAAAU girtas :::917

12487

o mes ryt viena klubo nari aplankysim :V o siandien viena dalyka su sesium padarysim big_smile bet koki nesssalysiu big_smile

12488

Lina, 24 parašė:

o mes ryt viena klubo nari aplankysim :V o siandien viena dalyka su sesium padarysim big_smile bet koki nesssalysiu big_smile

Nu tai kodi dada mumis "rusinat" Siasius nesako del ko didziojasi savim :?->:::b18 Tu nesakai ka darysi su Sesium :? nu tai koks cia paslapciu klubas:::050 noriu viska zinot:D
---------------manau ir like bretkos nori zinoti :::036-:::110:::917-:D~:::a38

12489

taip mes norim zinoti tongue

12490

Tomas, 25 parašė:
Edgaras, 18 parašė:

Nu jauciu kad girtas rasiai ;D kaip brolis ;D tokiu ikonu ka prisiunte :::b02

ej nia as nerasiau girtas big_smile tik sunkiai pahmielingas ;D

12491

Hey Visi wink Na ka Girtos :::024 , linskmos :::044 , ilgos kaip Nemunas , karstos kaip as :::a37 sios siautulingos nakties ;D su Naujajs visus :*

12492

tomukai as tau asmeniskai pasakysiu :::757
edgariukai mudvi su sesium tavi sveikinam su tortadieniu :::222
SESIUS parase paklaust ka reiskia ilgos kaip nemunas :? nes siandien ji nieko nesupranta big_smile
su naujukais visus wink

12493

Lina, 24 parašė:

tomukai as tau asmeniskai pasakysiu :::757
edgariukai mudvi su sesium tavi sveikinam su tortadieniu :::222
SESIUS parase paklaust ka reiskia ilgos kaip nemunas :? nes siandien ji nieko nesupranta big_smile
su naujukais visus wink

turejau omeny ilgos nakties tokios ilgos kokio nemunas ilgio o nemunas ilgas kaip turi but big_smile metafora big_smile

12494

Su Atejusiais Naujeis :::654 ir viso .. :::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134:::a28:::134

12495

Nijole sveikinu atradus gan Nijoliska ir Nijoles stiliaus avatura,KURIS  atspindinti pacia Nijole ir Nijoles DVASIA big_smile

12496

vajei :::818 Fiodorai aciu :::818
bet ano as irgi neissizadesiu :V o sitas... na.. nu... super :::b18

12497

Nijolė, 21 parašė:

vajei :::818 Fiodorai aciu :::818
bet ano as irgi neissizadesiu :V o sitas... na.. nu... super :::b18

tikrai super man tai patinka :::b25

12498

Kur visi prapuole jau kuri laika ? taip niuriu cia ir liunda nera ka paskaitinet ar pakomentuot :::003

12499

nu visi isilakste po chatus ir su skaipais bendrauja :::110 bet as tai visada cia big_smile

12500

smile ot kokie ir manes nepasikvieciat ? :::013 ot kokie :::014