karta, gal kai buvau kokiu 14 metu, norejau nesdintis is lietuvos.. i kokia nors anglija...kaip per bethovena rode..tvarkyngi namukai... svarus kiemai...namai per daug neissiskiria vieni is kitu..kaimynai susibendrave..na... kazkas tokio (: panasaus... tvarkyngas, ramus uzkampis... (: isvaziavau i prancuzija...grizus nezinojau kur detis... keikiau ta Lietuva visais imanomais zodziais.. o po to susivokiau"negali keist situacijos-keiski poziuri i ja".. ir pradejau cia ieskoti tai, ka radau prancuzijoj... (: pries metus nuvykau i vokietija...aurich miesteli... ten daugiausiai kataliku vokietijoje, o as dazniausiai keliauju kaip piligrimas.. na aurich, butent tai, apie ka svajojau... (: viskas taip grazu...na tiesiog tobula...tolerancija... tvarka.. sakes!!! nenorejau nei uz ka grizti cia... gi tai faina, kai gali nakti iseiti po senamiesti pasivaikscioti ir nebijai, kad kas uzpuls, apiples ir t.t....pabuvau tris dienas, tris naktis... ir pasidare nuobodu... kai prisilieciau prie to kas atrodo man tobula, pasidare niuru, kai tai paverciau kasdienybe.. pasiilgau to bardako cia... tiesiog esu cia pripratus prie visko... ir ta naktis cia labiau zavejo, nes reciau iseidavau i senamiesti naktimis, o kai iseidavau-grozadavaus.. pasiilgau tos baimes, to adrenalino, kai eini trecia valanda stoties rajonu is kokios nors sventes ir dairais uz kampu... klausas\is kiekvieno snaresio, nuziuri kiekviena pravaziuojancia masina... pasiilgau pasiutusiu bobuciu troleibusuose, kurios kimba del auskaru ir vadina sataniste... visko cia pasiilgau... nes cia esu uzaugus, cia manoji kalba, manasis Kaunas... tas bardakas MANO..o keliauti patinka... paziureti kaip kitur..bet visad labai pasiilgstu Lietuvos (: cia ir pasiliksiu... ir savo vaiku i airija neisleisiu